marți, iulie 16, 2024

Interviu cu Andreea Radu, Fondator, Happy Forever by Andreea: Fiecare buchet pe care îl creez este o mică operă de artă

Evenimente Club Antreprenor

Redacțiahttps://www.clubantreprenor.ro/
Club Antreprenor dezvoltă cultura antreprenorială care se evidențiază prin varietatea activităților sale, inclusiv site-ul, revista și evenimentele de business.

Interviu cu Andreea Radu

Fondator, Happy Forever by Andreea

Fiecare buchet pe care îl creez este o mică operă de artă

De unde pasiunea pentru aranjamente florale?

Pasiunea mea pentru aranjamentele florale își are rădăcinile în copilărie. Pe măsură ce am crescut, am realizat că florile au o putere extraordinară de a transforma un spațiu și de a aduce bucurie oamenilor. Am început să experimentez singură, încercând să recreez acea magie a copilăriei când fiecare floare mi se părea o poveste. Fiecare nou aranjament pe care îl făceam era o oportunitate de a-mi exprima creativitatea și de a aduce un strop de frumusețe în viața celor din jurul meu. Și astfel s-a conturat un business, din pasiune pentru frumos! De asemenea, am descoperit că aranjamentele florale sunt o formă de terapie pentru mine. Procesul de elaborare al aranjamentelor florale mă ajută să mă relaxez și să mă concentrez, oferindu-mi o evadare din agitația cotidiană. Bucuria pe care o văd pe chipurile celor care primesc un buchet realizat de mine este o recompensă neprețuită, și asta mă motivează să continui să creez și să îmi perfecționez tehnica. Fiecare buchet pe care îl creez este o mică operă de artă, o expresie a iubirii și respectului meu pentru natură și pentru cei dragi mie.

Din ce materiale le confecționați?

Hârtia este un material versatil și accesibil, folosit frecvent pentru a crea aranjamente florale decorative. Este preferata mea pentru flexibilitatea sa, varietatea de texturi și culori, precum și pentru ușurința cu care poate fi modelată în diferite forme. Utilizarea hârtiei pentru aranjamente florale este o artă ce permite exprimarea creativității și oferă posibilitatea de a crea decoruri unice și durabile, adaptate oricărei ocazii.

Ce eforturi implică crearea acestor buchete florale?

Crearea buchetelor florale din hârtie implică răbdare, creativitate și atenție la detalii. Acest lucru presupune studierea florilor naturale pentru a le imita forma și culoarea. Ulterior, trebuiesc stabilite materialele necesare, cum ar fi diferite tipuri de hârtie, adeziv, foarfeci, sârme și alte accesorii. Alegerea hârtiei potrivite (creponată, de mătase, colorată etc.) și a altor materiale necesare este un detaliu extrem de important. Etapa artistică constă în selectarea și aranjarea florilor individuale într-un buchet armonios. În tot acest proces, cel mai important aliat este timpul. Alocarea timpului necesar pentru fiecare etapă, de la proiectare până la finalizarea buchetului cât și procesul în sine pot fi consumatoare de răbdare și atenție sporită pentru a obține un rezultat de calitate. Crearea buchetelor florale din hârtie implică un efort considerabil, dar rezultatul final este deosebit de satisfăcător, oferind decoruri frumoase și durabile, potrivite pentru diverse ocazii și preferințe estetice.

Sunteți partener cu cei mai mari organizatori de evenimente din București. Colaborați și cu o serie de instituții publice. Cum apreciați că se va dezvolta pe viitor această industrie?

Industria aranjamentelor florale din hârtie are un potențial semnificativ de dezvoltare, în special în contextul creșterii cererii pentru soluții sustenabile și personalizate în domeniul evenimentelor și al decorațiunilor. În colaborarea cu marii organizatori de evenimente și instituțiile publice din București, se pot observa tendințe și oportunități de dezvoltare noi, cum ar fi creșterea conștientizării ecologice și reducerea amprentei de carbon. Pe măsură ce preocupările legate de mediu devin tot mai pregnante, preferința pentru materiale reciclabile și prietenoase cu mediul va crește. Hârtia, fiind un material reciclabil și biodegradabil, se aliniază perfect cu această tendință. Utilizarea aranjamentelor florale din hârtie contribuie la reducerea impactului asupra mediului comparativ cu florile naturale care necesită resurse semnificative pentru cultivare și transport. Hârtia permite crearea unor aranjamente florale unice și personalizate, adaptate specific evenimentelor sau cerințelor clienților. În comparație cu florile naturale, cele din hârtie sunt mai accesibile și nu au nevoie de condiții speciale de păstrare, ceea ce reduce costurile logistice și operaționale. Să nu uităm faptul că aranjamentele florale din hârtie pot fi reutilizate pentru mai multe evenimente, oferind o soluție economică și practică pe termen lung.

De ce este important să avem aranjamente florale deosebite la evenimente de business și la alte evenimente?

Aranjamentele florale deosebite joacă un rol esențial în succesul evenimentelor de business și al altor tipuri de evenimente datorită impactului lor estetic, emoțional și funcțional. Ele contribuie la crearea unei prime impresii pozitive și memorabile pentru participanți. Un decor bine realizat poate ridica instantaneu standardul evenimentului. Florile adaugă eleganță, rafinament și un sentiment de prospețime în orice spațiu. Ele pot transforma un mediu obișnuit într-unul sofisticat și atrăgător. Aranjamentele florale pot fi personalizate pentru a reflecta culorile și tematica brandului, contribuind la consolidarea identității vizuale a companiei. Tipul și stilul aranjamentelor florale pot comunica valori și mesaje specifice ale evenimentului sau ale organizatorului, cum ar fi sustenabilitatea, eleganța sau inovația. Florile au un efect pozitiv asupra stării de spirit a oamenilor. Un decor atractiv poate stimula conversațiile și interacțiunile dintre participanți, contribuind la o experiență de networking mai plăcută și productivă. Evenimentele cu decoruri florale deosebite sunt mai memorabile pentru participanți, ceea ce poate duce la o impresie durabilă și la o percepție pozitivă a evenimentului și a organizatorului. Aranjamentele florale pot fi adaptate pentru a se potrivi cu tematica oricărui eveniment, de la lansări de produse și conferințe de afaceri, până la gale și evenimente festive.

Recent ați lansat un nou produs – păpușile Happy Paper Dolls. Vă rugăm să ne oferiți mai multe detalii.

Desigur! Sunt încântată să vă prezint noul produs – Păpușile Happy Paper Dolls. Aceste păpuși reprezintă o inovație în lumea jucăriilor și a decorului, fiind create din hârtie, cu un design unic și atrăgător. Fiecare păpușă este confecționată din hârtie rezistentă, ecologică și reciclabilă, ceea ce le face prietenoase cu mediul. Păpușile vin într-o gamă largă de modele și stiluri, reprezentând diferite culturi ale țărilor lumii, ceea ce ne ajută pe noi toți să înțelegem diversitatea și să apreciem diferitele tradiții. Happy Paper Dolls sunt perfecte pentru a fi utilizate ca și decor fie într-un cadru ambiental office sau acasă. Datorită designului lor special, păpușile Happy Paper Dolls sunt cadouri perfecte pentru diverse ocazii, cum ar fi aniversări și sărbători.

De reținut că Păpușile Happy Paper Dolls nu sunt jucării – ele reprezintă o combinație de educație, creativitate și sustenabilitate, menită să aducă bucurie și inspirație în special adulților.

Care a fost cea mai mare provocare pe care ați întâmpinat-o în decursul carierei dumneavoastră?

În decursul carierei mele, cea mai mare provocare a fost lansarea unui nou produs pe o piață competitivă, în special într-un segment de nișă cum sunt păpușile din hârtie. Aceasta a implicat o serie de aspecte complexe și provocatoare, pe care le-am gestionat printr-o planificare meticuloasă. Prin abordarea acestor provocări cu strategie și determinare, am reușit să lansez cu succes Păpușile Happy Paper Dolls și să construiesc o bază de clienți fideli și mulțumiți. Această experiență a fost o lecție valoroasă!

De ce calități este nevoie pentru a reuși într-un astfel de domeniu?

Cred că în acest domeniu, cea mai importantă este creativitatea, respectiv capacitatea de a găsi idei noi și de a aduce inovație în designul și stilul aranjamentelor florale din hârtie. Este nevoie de răbdare și înțelegere a designului estetic și a principiilor de echilibru, proporție și ritm în designul floral. Să nu uităm de lucrul cu clienții – este nevoie să le înțelegi nevoile pentru a putea livra produsele care să le satisfacă așteptările. Nu în ultimul rând, trebuie să înveți mereu și să te adaptezi abordărilor noi în funcție de schimbările pieței sau de feedback-ul clienților. Aceste calități și abilități cred că sunt utile în orice domeniu antreprenorial. Capacitatea de a combina pasiunea pentru design cu o abordare atentă la detalii conduc la succesul pe termen lung în acest domeniu.

Cum vedeți evoluția afacerii dumneavoastră?

Așa cum am menționat mai sus, văd evoluția afacerii ca fiind foarte promițătoare. Cu dedicare, viziune clară și angajament pentru inovație și sustenabilitate, sunt convinsă că poziționarea în piața de profil este excelentă pentru a continua să creștem și să aducem bucurie și educație prin produsele noastre unice – păpușile Happy Paper Dolls.

Câteva cuvinte în încheiere pentru cititorii revistei Club Antreprenor.

Este o onoare pentru mine să vă împărtășesc povestea și viziunea mea din lumea păpușilor Happy Paper Dolls. Cu fiecare păpușă creată, mă străduiesc să îmbin frumusețea designului cu povestea din spatele creației. În calitate de antreprenor, cred în inovație continuă și îmi doresc să construiesc un brand puternic, bazat pe calitate.

Urmărește-ne:

Ne puteți urmări și pe Facebook, Linkedin, Twitter, Instagram, YouTube și Google News!

- Abonează-te la revista de business ClubAntreprenor.ro și ZiarulPozitiv.ro -ABONAMENT CLUB ANTREPRENOR 2024

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -RoHealth

Latest News

SYMMETRICA: Business în creștere cu 40% în primul semestru datorită lucrărilor de infrastructură și interesului crescut pentru produsele premium

Volumul total de produse livrate s-a majorat cu 30%, la 2,7 mil. mp/ml Vânzările de produse...
- Advertisement -TermeneRO Informații firme Verifică asociații și administratorii oricărei companii
- Advertisement -Ziarul Pozitiv RO
- Advertisement -Abonament anual 12 luni la Club Antreprenor și Ziarul Pozitiv
- Advertisement -Evenimente business Club Antreprenor și Ziarul Pozitiv
- Advertisement -oferta publicare articole copywriting content marketing online SEO Club Antreprenor Ziarul Pozitiv

Mai multe articole ca acesta

- Abonează-te la revista de business ClubAntreprenor.ro și ZiarulPozitiv.ro -ABONAMENT 2024 Club Antreprenor Ziarul Pozitiv