miercuri, iunie 12, 2024
DESPRE NOI

Câștigăm împreună!

Site-ul clubantreprenor.ro își propune să contribuie la dezvoltarea unei culturi a antreprenoriatului în țara noastră, cultură bazată pe inovație, viziune, tenacitate, gândire pozitivă, educație financiară, educație juridică și educație civică.

Antreprenorii reprezintă motorul dezvoltării economice în toate statele civilizate. Dacă multinaționalele contribuie cel mai mult la bugetul de stat, la cel al asigurărilor sociale și la bugetele locale, IMM-urile cu capital românesc sunt responsabile de soarta a peste trei milioane de angajați.

Criza provocată de pandemia Covid-19 ne arată cât de fragilă este actuala structură economică bazată pe consum și cât de important este rolul antreprenorilor, al capitalului local. Al celor care produc bunuri și servicii.

Această criză ne va forța să schimbăm paradigma, să trecem de la o societate bazată pe consum și import la una axată pe producție și export. Va dura cel puțin 8-10 ani, dar putem reuși. Avem toate ingredientele necesare.

Site-ul clubantreprenor.ro se va distinge prin calitatea articolelor, analizelor și interviurilor publicate. Vom prezenta exemple de succes în antreprenoriat dar și tineri care demarează startup-uri.

Vom organiza evenimente dedicate antrepenorilor, încercând să fim un liant între companii și potențiali parteneri de afaceri.

Vom fi un partener onest și eficient al asociațiilor patronale și profesionale, al ministerelor și agențiilor de stat care elaborează politici publice pentru antreprenori și reglementează activitatea acestora.

Muncim și câștigăm împreună!

Inscrie-te in newsletterul nostru pentru a primi saptamanal ultimele articole direct pe mail