joi, mai 30, 2024

Vânzările de locuințe din București sunt în aprilie 2024 cu 63% mai mari față de perioada similară din 2023

Evenimente Club Antreprenor

Redacțiahttps://www.clubantreprenor.ro/
Club Antreprenor dezvoltă cultura antreprenorială care se evidențiază prin varietatea activităților sale, inclusiv site-ul, revista și evenimentele de business.

North Bucharest Investments:

  • Aprilie 2024 a fost o lună remarcabilă pentru piața imobiliară din Capitală. Creșterea semnificativă a vânzărilor reflectă încrederea sporită a cumpărătorilor în potențialul de creștere a pieței și de randamentele bune care sunt aduse de investițiile imobiliare.
  • North Bucharest Investments a înregistrat o creștere de 115% a vânzărilor, cu 112 tranzacții finalizate în aprilie 2024, comparativ cu 52 de unități vândute în aprilie 2023.

Piața imobiliară din București continuă să demonstreze în 2024 o performanță remarcabilă de la o lună la alta, reflectând atractivitatea sa într-un mediu economic provocator.

Potrivit datelor furnizate de Agenția Națională de Cadastru și Publicitate Imobiliară (ANCPI), în luna aprilie 2024 s-au vândut 4694 de locuințe în București, ceea ce reprezintă o creștere impresionantă de 63% față de aprilie 2023, când s-au înregistrat doar 2879 de unități vândute.

Acest avans substanțial al vânzărilor subliniază interesul ridicat pentru locuințe noi și nevoia pentru creșterea confortului de locuire, stimulat și de randamentele mari ale investițiilor imobiliare, dar și de câștigurile tot mai bune din locuințele cumpărate pentru a fi închiriate.

 

Aprilie 2024 a fost o lună performantă pentru piața imobiliară din București Creșterea semnificativă a vânzărilor reflectă încrederea sporită a cumpărătorilor în potențialul de creștere a pieței și de randamentele bune care sunt aduse de investițiile imobiliare.

În acest context, North Bucharest Investments a înregistrat o creștere de 115% a vânzărilor, cu 112 tranzacții finalizate în aprilie 2024, comparativ cu 52 de unități vândute în aprilie 2023.

Factorii cheie, precum infrastructura modernă, poziționarea centrală și accesul la facilități esențiale, continuă să atragă un număr tot mai mare de investitori și cumpărători,” explică Vlad Musteață, CEO al North Bucharest Investments.

Piața imobiliară din București rămâne o destinație de top pentru cei care caută o investiție sigură și profitabilă și care contuinuă să fie una dintre cele mai accesibile piețe la nivel european.

Datele ANCPI mai arată că, în luna aprilie 2024, au fost vândute la nivelul întregii țări, 61.718 de imobile, cu 7.360 mai multe față de luna martie a anului curent.

Prin creșterea puternică a vânzărilor de la o lună la alta, North Bucharest Investments își consolidează în 2024 rolul de lider în acest sector și oferă un portofoliu extins de locuințe de o calitate net superioară.

North Bucharest Investments

North Bucharest Investments (NBI) este un grup de companii din segmentul imobiliar rezidenţial, ce activează pe două linii de business – activitate investiţională şi servicii de intermediere.

NBI Group a fost fondat în anul 2011, în Republica Moldova, de omul de afaceri Vlad Musteață, iar din vara anului 2022 a intrat și pe piața din România.

Grupul North Bucharest Investments a înregistrat peste 400 de tranzacții imobiliare în 2023, în ansambluri rezidențiale noi din zona de Nord a Capitalei. Doar în ultimul an, cifra de afaceri a companiei s-a dublat de la 20 de milioane de lei, la 42 milioane de lei.

NBI gestionează cele mai importante ansambluri rezidențiale din zona de Nord a Capitalei, iar activitatea companiei se diferențiază prin servicii dedicate de digital marketing, consultanță de vânzări cu experiență în vânzarea ansamblurilor rezidențiale noi și o comunicare customizată a ansamblurilor din portofoliu pe social media, toate acestea maximizând rezultatele de vânzări ale tuturor ansamblurilor rezidențiale din portofoliul companiei.

 

Urmărește-ne:

Ne puteți urmări și pe Facebook, Linkedin, Twitter, Instagram, YouTube și Google News!

- Abonează-te la revista de business ClubAntreprenor.ro și ZiarulPozitiv.ro -ABONAMENT CLUB ANTREPRENOR 2024

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -RoHealth

Latest News

Accelerator anunță vernisajul expoziției de final din cadrul programului de mentorat pentru artiști emergenți de la Câmpulung

Vernisajul expoziției de final din cadrul programului de mentorat și producție pentru artiști emergenți are loc pe 2...
- Advertisement -TermeneRO Informații firme Verifică asociații și administratorii oricărei companii
- Advertisement -Ziarul Pozitiv RO
- Advertisement -Abonament anual 12 luni la Club Antreprenor și Ziarul Pozitiv
- Advertisement -reclamaTa advertisement oferta advertising Club Antreprenor revista evenimente

Mai multe articole ca acesta

- Abonează-te la revista de business ClubAntreprenor.ro și ZiarulPozitiv.ro -ABONAMENT 2024 Club Antreprenor Ziarul Pozitiv