duminică, mai 26, 2024

VTEX duce puterea inovației în comerțul digital la Barcelona și setează tendințele unei industrii estimate să depășească 750 de miliarde de dolari până în 2027

Evenimente Club Antreprenor

Mircea Ficahttps://www.clubantreprenor.ro/
Fondator Revista Club Antreprenor & clubantreprenor.ro
  • Manageri de top din companii precum VTEX, LinkedIn, NASA, OBI, Whirlpool, Santander, AWS, RedCloud, sau Valtech, printre speakerii de la VTEX Connect Europe
  • Aproximativ 3,000 de specialiști din comerț sunt așteptați să participe la eveniment

VTEX (NYSE: VTEX), platforma enterprise de comerț digital cu ajutorul căreia brandurile B2C și B2B își gestionează operațiunile de comerț la nivel global, este pregătită să seteze tendințele industriei de comerț digital în Europa, aducând cel mai relevant eveniment în vibrantul oraș Barcelona – VTEX CONNECT EUROPE.  

În prezent, comerțul digital are o rată ridicată de penetrare în principalele economii mondiale. Potrivit unui studiu realizat de compania germană de consultanță ECDB, ecommerce-ul s-a dezvoltat și a crescut constant în ultimii șapte ani. Se estimează că industria va depăși 750 de miliarde de dolari până în 2027.

VTEX va reuni întregul ecosistem de comerț digital pentru  schimb de cunoștințe și oportunități de business. Aproximativ 3.000 de specialiști din comerț din întreaga lume sunt așteptați să se reunească și să se conecteze într-un eveniment care este deja un succes în New York, Sao Paulo și Mexico. VTEX Connect Europe va fi organizat pentru prima dată pe continent, la Palau de Congressos de Catalunya, în Barcelona, ​​pe 7 iunie. https://content.vtex.com/europe/.

„Considerăm că este esențial să oferim profesioniștilor din industrie spațiul potrivit în care să ofere conținut specializat, soluții digitale și informații despre piață pentru a-i ajuta să ia decizii profitabile pentru afacerile lor. Barcelona a devenit punctul de întâlnire pentru unul dintre cele mai relevante evenimente de comerț digital și rețele din sector și suntem încântați să aducem VTEX Connect în Europa pentru prima dată”, a declarat Santiago Naranjo, Chief Revenue Officer (CRO) la VTEX. 

Speakeri de talie mondială din întreaga lume vor urca pe scenă, împărtășindu-și expertiza și prezentând perspective revoluționare despre viitorul comerțului. Discuția va fi condusă de peste 30 de experți internaționali reprezentativi pentru industrie, care își vor împărtăși experiențele în conferințe și workshop-uri cu subiecte variind de la inovație, pragmatic composability, Women in Tech, strategii de comunicare, comportamentul consumatorilor, ceea ce fac brandurile pentru a transforma piața, Gen AI și strategiile centrate pe client, printre altele.

Membri din top management ai unor compani precum VTEX, LinkedIn, NASA, OBI, Whirlpool, Santander, AWS, RedCloud, și Valtech se vor număra printre speakeri. Invitați speciali se vor alătura, de asemenea, evenimentului VTEX pentru a-și împărtăși poveștile, cunoștințele și concluzii practice, asigurând o experiență cu adevărat utilă pentru toți participanții.

Evenimentul pune la dispoziție o platformă în care profesioniștii din comerțul digital pot accesa sesiuni prezentate de experți de top în retail, comerț digital, B2B, marketing digital și soluții pentru afaceri digitale. Platforma își propune să promoveze cunoștințele practice prin cele mai recente tendințe și prezentarea de povești de succes, promovând rețelele și afacerile. În același timp, va fi un cadru perfect pentru a prezenta cele mai inovatoare soluții și pentru ca participanții să învețe cum să își optimizeze operațiunile și strategiile pentru a-și duce afacerile digitale la următorul nivel.

Cei interesați să participe la eveniment își pot achiziționa bilete de pe https://content.vtex.com/europe/ 

Despre VTEX

VTEX (NYSE:VTEX) este platforma de comerț compozabilă și completă cu ajutorul căreia companiile care vor să investească inteligent în IT își modernizează soluțiile tehnologice, își eficientizează operațiunile și reduc costurile de întreținere. Prin abordarea noastră pragmatică, bazată pe compozabilitate, consolidăm capacitatea de acțiune a brandurilor, a distribuitorilor și a retailerilor, printr-o flexibilitate incomparabilă și prin soluții cuprinzătoare, oferindu-le posibilitatea de a investi exclusiv în ceea ce oferă un avantaj competitiv și sporește profitabilitatea. VTEX se bucură de încrederea a 2.600 de clienți B2C și B2B de nivel global, printre care Carrefour, Colgate, Motorola, Sony, Stanley Black & Decker și Whirlpool, având 3.500 de magazine online active în 43 de țări (date pentru anul fiscal care s-a încheiat la 31 decembrie 2023). Pentru informații suplimentare, vizitează www.vtex.com.

Urmărește-ne:

Ne puteți urmări și pe Facebook, Linkedin, Twitter, Instagram, YouTube și Google News!

- Abonează-te la revista de business ClubAntreprenor.ro și ZiarulPozitiv.ro -ABONAMENT CLUB ANTREPRENOR 2024

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -RoHealth

Latest News

Președinta Fundației Scheherazade, doamna Wajiha Haris, a prezidat panelul intitulat “Environmental Diplomacy – a tool for cross-boarder ecological security and peace”

Președinta Fundației Scheherazade, doamna Wajiha Haris, a prezidat panelul intitulat: “Environmental Diplomacy – a tool for cross-boarder ecological security...
- Advertisement -TermeneRO Informații firme Verifică asociații și administratorii oricărei companii
- Advertisement -Ziarul Pozitiv RO
- Advertisement -Abonament anual 12 luni la Club Antreprenor și Ziarul Pozitiv
- Advertisement -reclamaTa advertisement oferta advertising Club Antreprenor revista evenimente

Mai multe articole ca acesta

- Abonează-te la revista de business ClubAntreprenor.ro și ZiarulPozitiv.ro -ABONAMENT 2024 Club Antreprenor Ziarul Pozitiv