sâmbătă, mai 25, 2024

Anamaria Prodan organizează un spectacol de box mondial la Craiova! Ronald Gavril revine în Bănie, pe 17 mai, în pentru a lupta în Gala Boxing Fighting Championship 5

Evenimente Club Antreprenor

Redacțiahttps://www.clubantreprenor.ro/
Club Antreprenor dezvoltă cultura antreprenorială care se evidențiază prin varietatea activităților sale, inclusiv site-ul, revista și evenimentele de business.

Spectacol de box mondial la Craiova!

Fanii boxului se pot pregăti pentru o seară electrizantă pe 17 mai 2024, în Craiova, când va avea loc loc evenimentul Boxing Fighting Championship 5: Return of the Thrill Gavril, organizat de renumita impresară Anamaria Prodan.

Vedeta serii va fi nimeni altul decât pugilistul Ronald “The Thrill” Gavril, care va urca în ring pentru a cuceri centura mondială. Sub îndrumarea și organizarea impecabilă a Anamariei Prodan, spectacolul este garantat, promissă fiind o confruntare memorabilă și o atmosferă electrizantă.

Nu ratați șansa de a fi martori la un eveniment de excepție din lumea boxului! Urmăriți informațiile oficiale pentru a afla mai multe detalii despre bilete și programul complet al galei.

Ronald Gavril Vs Carlos Gallego Montijo fight for WBC Latin title box Sala Polivalenta Craiova

Această gală reprezintă nu doar debutul impresionant al Anamariei Prodan în calitate de promotor de evenimente de box, ci și revenirea lui Ronald Gavril pe ringul de acasă, după o absență de 16 ani. Este un moment istoric pentru Craiova și pentru întreaga comunitate a sportului, deoarece Gavril aduce cu el nu doar experiența și tehnicile sale deosebite, ci și promisiunea unui spectacol de neuitat.

Într-un duel intens și pasionant, Ronald Gavril și Carlos Gallego Montijo se confruntă pentru titlul Latin WBC, într-un spectacol al forței, abilității și dedicării absolute!

Anamaria Prodan, într-o declarație recentă, a subliniat eforturile depuse pentru realizarea unei gale de box de excepție:

Lucrez din greu pentru această gală de box. Vreau să fie perfectă. Ronald Gavril va lupta pentru centura mondială. Am depus deja actele pentru licență și gala este aproape gata”.

bilete Anamaria Prodan aduce spectacolul boxului mondial în Craiova Gala Boxing Fighting Championship 5 - Return of the Thrill Gavril, pe 17 mai 2024

Gala Boxing Fighting Championship 5 – Return of the Thrill Gavril va aduce în fața publicului două lupte epice pentru centurile mondiale WBC. Ronald Gavril și contracandidatul său vor duce o bătălie memorabilă pentru a cuceri trofeul mult râvnit.

Evenimentul va avea loc la Sala Polivalenta Craiova, o arenă renumită pentru evenimentele sale de talie internațională și atmosfera vibrantă pe care o oferă.

Fanii care doresc să nu rateze această ocazie unică de a fi martorii unui spectacol de box de cea mai înaltă calitate sunt încurajați să achiziționeze bilete cât mai curând posibil. Biletele sunt disponibile pe platforma online Bilete.ro, dar și la numărul de telefon 0763347300.

Pentru mai multe informații și pentru a achiziționa bilete, vizitați: https://www.bilete.ro/boxing-fighting-championship-5-return-of-the-thrill-gavril/boxing-fighting-championship-5-return-of-the-thrill-gavril-08-mai-2024

Urmărește-ne:

Ne puteți urmări și pe Facebook, Linkedin, Twitter, Instagram, YouTube și Google News!

- Abonează-te la revista de business ClubAntreprenor.ro și ZiarulPozitiv.ro -ABONAMENT CLUB ANTREPRENOR 2024

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -RoHealth

Latest News

Președinta Fundației Scheherazade, doamna Wajiha Haris, a prezidat panelul intitulat “Environmental Diplomacy – a tool for cross-boarder ecological security and peace”

Președinta Fundației Scheherazade, doamna Wajiha Haris, a prezidat panelul intitulat: “Environmental Diplomacy – a tool for cross-boarder ecological security...
- Advertisement -TermeneRO Informații firme Verifică asociații și administratorii oricărei companii
- Advertisement -Ziarul Pozitiv RO
- Advertisement -Abonament anual 12 luni la Club Antreprenor și Ziarul Pozitiv
- Advertisement -reclamaTa advertisement oferta advertising Club Antreprenor revista evenimente

Mai multe articole ca acesta

- Abonează-te la revista de business ClubAntreprenor.ro și ZiarulPozitiv.ro -ABONAMENT 2024 Club Antreprenor Ziarul Pozitiv