miercuri, mai 1, 2024

Vești bune de la AVBS Credit: Orice român își poate rotunji veniturile!

Evenimente Club Antreprenor

Mircea Ficahttps://www.clubantreprenor.ro/
Fondator Revista Club Antreprenor & clubantreprenor.ro
  • 127 de români au devenit deja reselleri pentru AVBS Broker de Credite de la începutul anului până în prezent. Compania de intermediere de credite românească pune la dispoziția reseller-ilor un soft – iBanker, lansat chiar la începutul acestui an, care îi ajută să activeze rapid în domeniul creditelor ipotecare.
  • Ținta AVBS Credit este să ajungă să își extindă rețeaua de reselleri la 500 de persoane, in anul 2024.

AVBS Broker de Credite te face colaborator!

În România există mulți oameni care își doresc să își rotunjească veniturile si chiar să devină mici antreprenori.  AVBS s-a gândit la ei, dar și la cei care cu greu obțin un credit ipotecar. Astfel, a creat o situație de tipul win-win! Câștigă și cel care are nevoie de credit ipotecar, dar și cel care intermediază creditul, iar AVBS Broker de Credite își accelerează astfel extinderea companiei în întreaga țară. 

Compania de intermediere de credite românească a lansat în februarie o aplicație unicat în piața românească iBanker, ce prezintă avantajul că elimină toate erorile umane ce pot să apară în legătură cu eligibilitatea unui client, în a primi un credit ipotecar sau nu de la o anumită bancă și care este la zi cu toate modificarile pe care băncile le fac legat de condițiile acordării de credite. 

Valentin Anghel, fondator AVBS Broker de Credite:

„Nu mai este nevoie ca brokerul să piardă timp să caute soluții sau să calculeze variante de creditare pentru clienți, ci se va focaliza pe a asculta clientul și a-i oferi un serviciu aproape perfect. AVBS vine așadar în sprijinul celor care vor să activeze în piața creditelor ipotecare și sunt interesați să-și rotunjească veniturile sau, de ce nu, să devină antreprenori. Softul iBanker nu doar că ajută clienții să obțină cea mai bună soluție de creditare și micșorează timpii de așteptare pentru acordarea unui credit ipotecar, dar prezintă avantajul că înlesnește reconversia profesională pentru cei care vor un job nou sau un job în plus, fără a fi obligați să urmeze o nouă specializare.”

iBanker este gestionat de sistemul AI și a fost dezvoltat de o firmă din România și una din SUA. 

De la lansarea softului si până în prezent, peste aproximativ 130 de români i s-au alăturat pentru a facilita acordarea de credite ipotecare. „Oameni din vânzări din numeroase domenii colaborează cu AVBS, utilizând softul nostru, pentru a-i sprijini pe cei care sunt în căutarea unui credit ipotecar în vederea achiziționării unei locuințe. Persoanele fizice care vor să aibă un  venit suplimentar ni se pot alătura pentru a colabora cu noi. Până la finalul anului ne dorim să atragem în acest sistem de reseller cel puțin 500 de astfel de persoane pentru care piața creditelor ipotecare poate deveni o nouă oportunitate de câștig.”, (Valentin Anghel, fondator AVBS Broker de Credite). 

AVBS Broker de Credite este o companie cu capital 100% românesc. Este activă în piață din 2007 fiind cel mai mare jucător din piața de credite din România. AVBS a investit în softul iBanker peste 100.000 de euro venind în sprijinul celor care vor să lucreze într-un nou domeniu – cel al brokerilor de credite ipotecare.  AVBS Credit se ocupă nu doar de credite ipotecare, ci de toate tipurile de credit, inclusiv creditele pentru investiții, credite de nevoi personale etc.

Urmărește-ne:

Ne puteți urmări și pe Facebook, Linkedin, Twitter, Instagram, YouTube și Google News!

- Abonează-te la revista de business ClubAntreprenor.ro și ZiarulPozitiv.ro -ABONAMENT CLUB ANTREPRENOR 2024

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -RoHealth

Latest News

Conferința Dreptul Afacerilor 2024 – Facultatea de Drept a Universității din București, 16-17 mai 2024

Facultatea de Drept a Universității din București, SCA Piperea și Asociații și Societatea Română de Cercetare pentru Afaceri Publice...
- Advertisement -TermeneRO Informații firme Verifică asociații și administratorii oricărei companii
- Advertisement -Ziarul Pozitiv RO
- Advertisement -Abonament anual 12 luni la Club Antreprenor și Ziarul Pozitiv
- Advertisement -reclamaTa advertisement oferta advertising Club Antreprenor revista evenimente

Mai multe articole ca acesta

- Abonează-te la revista de business ClubAntreprenor.ro și ZiarulPozitiv.ro -ABONAMENT 2024 Club Antreprenor Ziarul Pozitiv