vineri, iunie 2, 2023

Eyfel, FamShop și Nexus ERP – O optimizare de proces cu 68% și “miros de parfum”

Must Read

Eyfel, un cunoscut distribuitor de parfumuri din România cu vânzări de peste 6 milioane de euro în 2022, a lansat un proiect de automatizare e-commerce inovator în colaborare cu FamShop, platforma de comerț electronic. Prin integrarea magazinului online cu Nexus ERP, soluție locală de gestiune și contabilitate, Eyfel a reușit să îmbunătățească semnificativ eficiența proceselor de facturare și livrare, consolidându-și poziția pe piața online.

Magazinul online Eyfel a devenit o destinație preferată pentru clienții care doresc să achiziționeze parfumurile lor preferate în mod convenabil și rapid. Cu o rețea extinsă de magazine fizice în întreaga țară, compania de parfumuri a înțeles importanța automatizării pentru a optimiza cu aproape 68% actualele procese.

Un aspect esențial al proiectului a fost programul de gestiune și contabilitate. Această platformă puternică de gestionare a resurselor întreprinderii a facilitat generarea automată a facturilor pentru fiecare comandă plasată în online. Eyfel a ales soluția Nexus ERP, reprezentată de Claudiu Radu, datorită funcționalității sale avansate și capacității de rezolvare a multiple probleme.

Prin intermediul conectării FamShop între magazin online și ERP, Eyfel a eliminat intervenția manuală, asigurându-și o facturare precisă și rapidă. În plus, proiectul de automatizare a permis și generarea automată a documentelor de livrare (AWB). Eyfel a reușit astfel să-și optimizeze procesele de livrare, oferind clienților săi notificări automatizate despre stadiul livrării comenzilor lor.

Claudiu Radu, reprezentantul Nexus ERP, a subliniat importanța soluției Nexus ERP în cadrul proiectului: “Suntem încântați că soluția noastră a fost aleasă de Eyfel. Integrarea cu FamShop și utilizarea Nexus ERP demonstrează eficiența și capacitatea de adaptare a soluțiilor noastre în industria e-commerce.”

 

- Advertisement -spot_img

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Latest News

UniCredit Foundation alocă României și Bulgariei aproximativ 500.000 de euro pentru proiecte ce se adresează reducerii dezavantajelor educaționale

Primul Apel pentru Educație dedicat României și Bulgariei se încheie, 4 inițiative vor fi susținute Prima ediție a "Apelului...
- Advertisement -spot_img

Mai multe articole ca acesta

- Advertisement -spot_img