sâmbătă, septembrie 30, 2023

EximBank continuă campania de economisire

Evenimente Club Antreprenor

EximBank continuă campania de economisire pentru persoane fizice și lansează Depozitul PLUS, un produs care bonifică cu o dobândă atractivă depozitele noi în lei pe șase luni și pe cele în euro constitute pe o perioadă de 6 sau 12 luni. 

Astfel, pentru depozitele în lei constituite din fonduri noi pe o perioadă de 6 luni, banca acordă o dobândă de 7,75% pe an. Dobânda este fixă pe întreaga perioadă contractuală și se plătește la maturitatea depozitului, acesta neavând opțiunea de prelungire automată. 

În ceea ce privește depozitele în euro, EximBank oferă o dobândă de 3,00% pentru cele constituite din fonduri noi pe o perioadă de 12 luni și o dobândă de 2,75% pentru depozitele noi în euro pentru o perioadă de șase luni. Și în acest caz, dobânda este fixă pe întreaga perioadă contractuală și se plătește la maturitatea depozitului, acesta neavând opțiunea de prelungire automată.

Oferta este valabilă până la data de 12 mai 2023, pentru depuneri de minimum 500 de lei pentru Depozitul PLUS în lei și 150 de euro pentru Depozitul PLUS în euro, iar banca nu percepe comision la retragerea de numerar la scadență.

Concomitent cu lansarea acestei campanii de economisire, EximBank a majorat până la 2,25% și dobânzile aferente depozitelor standard constituite în euro, cu bonificație pentru cele constituite online.

Depozit (euro) 3M 6M 9M 12M 18M 24M
Standard 1.50% 2.00% 2.10% 2.25% 2.25% 2.25%
Standard Online 1.60% 2.10% 2.20% 2.35% 2.35% 2.35%
Pensionar Standard 2.05% 2.30%

EximBank este o bancă universală 100% românească, aflată în top 10 cele mai mari instituții de credit după active. Banca oferă clienților săi, persoane fizice și juridice, o gamă largă de produse și servicii de calitate, adaptate nevoilor acestora. EximBank operează o rețea națională de distribuție de 83 de sucursale și 26 de Centre de Afaceri, acestea din urmă fiind dedicate exclusiv companiilor, rețea care îi permite să fie aproape de clientela de retail și corporate și să implementeze diverse programe de dezvoltare românești și europene. Independent de componentele specifice unei bănci universale, EximBank continuă să acționeze pe segmentul garanțiilor și asigurărilor de stat, conform mandatului primit din partea statului român. Pentru detalii. 

- Advertisement -reclamaTa advertisement oferta advertising Club Antreprenor revista evenimente

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -RoHealth

Latest News

Sondaj CEC Bank: Aproape jumătate dintre studenți vor fi sprijiniți financiar de către familie, pe timpul studiilor

Unu din patru studenți lucrează ca să se poată întreține financiar în  timpul  studiilor universitare Cei mai mulți...
- Advertisement -TermeneRO Informații firme Verifică asociații și administratorii oricărei companii
- Advertisement -Ziarul Pozitiv RO
- Advertisement -reclamaTa advertisement oferta advertising Club Antreprenor revista evenimente

Mai multe articole ca acesta

- Advertisement -reclamaTa advertisement oferta advertising Club Antreprenor revista evenimente