miercuri, martie 29, 2023

Primul weekend din ultima lună de iarnă pe Valea Prahovei

Must Read

La Sinaia, Gondola Carp, Telescaunul Expres, Telescaunul Dorului, Telescaunul Soarelui, Teleschi Valea Soarelui și Teleschi Călugărul nu au funcționat vineri, potrivit Asociației pentru Promovarea și Dezvoltarea Turismului Prahova (APDT PRAHOVA).

La Cota 2000, viteza vântului a depășit 75 km/h, vizibilitatea a fost zero în șaua Vârful cu Dor, pârtiile nu au putut fi amenajate. Domeniul schiabil de altitudine a fost închis.

La Azuga,  s-a schiat pe pârtia Sorica deservită de Telescaun și de Telegondolă. Teleschiul de la pârtia Cazacu a funcționat. De asemenea, au funcționat pârtiile de începători, banda de la Sorica si baby sky Cazacu.

Instalația de Telescaun și banda au început programul cu publicul la ora 09:00 și au funcționat până la ora 18:00. Instalația Telegondola a început programul cu publicul la ora 09:00 și a funcționat până până la ora 16:00. Instalația Teleschi și Baby Sky Cazacu au funcționat până la ora 16:30.

Vineri 3-02-2023 la ora 9 a avut loc deschiderea sezonului de ski pe pârtia Kalinderu de la Bușteni.

Delia Geantă, administrator pârtia Kalinderu Bușteni: ”Stratul de zăpadă este de aproximativ 30 de centimetri, avem zăpadă artificială și naturală”.

Pârtiile de pe Valea Prahovei, supraaglomerate.

- Advertisement -spot_img

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Latest News

Colliers: Casele şi apartamentele din România sunt mai scumpe cu 34% faţă de anul 2015

Piața rezidențială locală a devenit mai atractivă pentru chiriași decât pentru proprietari Prețurile locuințelor au crescut, din 2015 și până...
- Advertisement -spot_img

Mai multe articole ca acesta

- Advertisement -spot_img