miercuri, martie 29, 2023

APDT Prahova a participat la Târgul de Turism de la Bruxelles – Salon des Vacances

Must Read

În perioada 2-5 februarie, Asociația pentru Promovarea și Dezvoltarea Turismului Prahova (APDT Prahova) a participat alături de Ministerul Turismului și Anteprenoriatului la Târgul de Turism de la Bruxelles – Salon des Vacances.

Manifestarea expozițională, a fost dedicată atât specialiștilor, cât și publicului larg, s-a desfășurat începând de pe 2 februarie a.c. și până duminică 5 februarie a.c., inclusiv. Chiar în prima zi a evenimentului, standul țării noastre a primit vizita E.S. Andreea Păstârnac, ambasador extraordinar și plenipotențiar al României în Regatul Belgiei, care a apreciat, în mod deosebit, valorificarea iei românești, un element de identitate culturală, care acum face parte din patrimoniul UNESCO.

Salon des Vacances reunește peste 250 de expozanți din întreaga lume. În cadrul pavilionului național sunt prezente Asociația Incoming România, APDT Prahova, Transilvania Noastră/Erdélyünk/Unser Siebenbürgen, precum și Municipiul Cluj-Napoca.

Ambasada României în Regatul Belgiei  Vakantiesalon Brussel – Salon des Vacances de Bruxelles.

- Advertisement -spot_img

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Latest News

Soluții pentru finanțarea companiilor – Ediția a III-a, 30 martie 2023

clubantreprenor.ro va organiza joi, 30 martie 2023, cea de-a III-a ediție a conferinței cu tema „Soluții pentru finanțarea companiilor”....
- Advertisement -spot_img

Mai multe articole ca acesta

- Advertisement -spot_img