vineri, decembrie 2, 2022

Irinel Grigoraș, CEO & Founder Bautek: Am realizat proiecte în România, Bulgaria și Ungaria

Must Read

Irinel Grigoraș, CEO & Founder Bautek

Am realizat proiecte în România, Bulgaria și Ungaria

Noi, Bautek, suntem o companie cu capital românesc, înființată în anul 2008. Activăm în domeniul construcțiilor și oferim soluții tehnice atât pentru companii/segmentul industrial cât și pentru segmentul rezidențial.

Focusul nostru este producția de rulouri/grilaje metalice și sticlă securizată.

Produsele livrate le susținem prin serviciile aferente: măsurători, proiectare, livrare în șantier, montaj, garanție și extragaranție.

Suntem preocupați în mod constant de diversificarea gamei de produse și a serviciilor complementare. Unul din aspectele cele mai importante pentru noi în derularea afacerii sunt angajații noștri. În această perioadă considerăm că angajații sunt un activ absolut necesar în menținerea și dezvoltarea oricărei afaceri.

Cu gama noastră de rulouri și grilaje metalice ne adresăm atât persoanelor juridice cât și fizice, care au nevoie de protecție pentru spațiile lor (imobile, depozite, spații comerciale etc), centrelor comerciale/mall-urilor, centrelor logistice. Un segment pe care ne-am specializat în ultimii ani sunt centrele comerciale, clienții noștri sunt lanțurile de magazine care se extind în aceste centre.

Proiectele pe care le vizăm cu gama de sticlă securizată sunt spațiile de birouri, compartimentările, închiderile de balcoane și terase, balustradele de sticlă, cabinele de duș, fațadele de magazine.

Suplimentar față de aceste 2 game de produse, punem la dispoziția clienților noștri și alte game de produse – uși rapide, uși antifoc, automatizări, uși de garaj, uși industriale.

Încercăm în mod constant să îmbunătățim și să ușurăm procesele de vânzare, producție, livrare și montaj. Atât activitatea de producție cât și cea de livrare/montaj este urmărită prin intermediul unui soft CRM, lucru care ne permite atât urmărirea în detaliu a acestor procese cât și gestionarea unui număr mare de proiecte ce se derulează în paralel. În acest mod menținem o transparență în comunicarea cu angajații, furnizorii și cu clienții.

Echipele Bautek sunt specializate pe fiecare categorie de produs și dispun de posibilitatea de a se deplasa, oriunde în țară. Pentru clienții noștri am realizat proiecte în România, Bulgaria și Ungaria.

Foarte importantă pentru noi este colaborarea cu firmele de arhitectură – în felul acesta Bautek poate oferi caselor, sau spațiilor de lucru, un stil elegant (prin soluțiile de sticlă propuse), modern (prin folosirea ultimelor soluții tehnice), smart (cu ajutorul telefoanelor mobile și a aplicațiilor).

În Bautek, clienții noștri găsesc mereu un partener de încredere. Noi suntem aici, pentru modernizarea și îmbunătățirea casei, dar și pentru a contribui la succesul afacerii și a siguranței acesteia. Suntem mereu alături de clienții noștri, cu produsele Bautek, de înaltă calitate și certificate.

Menționăm că toate aceste informații, despre produsele și despre proiectele noastre, se regăsesc și pot fi urmărite pe site-ul nostru www.bautek.ro și pe pagina de Facebook Bautek România.

 

- Advertisement -spot_img

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Latest News

Le Carrousel și Revista Patronatului Român organizează, în data de 8 decembrie 2022, evenimentul “De BINE 22.23.01 4Q&A”

Revista Patronatului Român și Le Carrousel organizează joi, 8 decembrie 2022, evenimentul de business de sfârșit de an “De...
- Advertisement -spot_img

Mai multe articole ca acesta

- Advertisement -spot_img