miercuri, noiembrie 29, 2023

Kinderpedia – singura companie edtech românească prezentă la BETT Brasil, în Sao Paolo

Evenimente Club Antreprenor

Kinderpedia, platforma și aplicația de comunicare și management școlar, a fost singura companie edtech românească ce a participat cu un stand de prezentare la BETT Brasil 2022, unul dintre cele mai mari târguri de tehnologie pentru educație din lume. Expoziția a avut loc în perioada 10-13 mai la Transamerica Expo din Sao Paolo și a reunit peste 30.000 de vizitatori și peste 270 de expozanți din 23 de țări.

Să fim parte din una dintre cele mai mari conferințe #edtech ne menține conectați la tendințele globale și la nevoile emergente ale instituțiilor de învățământ din întreaga lume. De asemenea, ne permite să facem echipă cu profesioniști și lideri din domeniul educației care gândesc la fel la fel ca noi și cu organizații civice, într-un efort comun de a transforma modul în care copiii noștri învață și de a-i pregăti mai bine pentru viitor.” Evelina Necula, co-fondator și CMO al Kinderpedia.

Pentru Kinderpedia, prezența la BETT Brasil 2022 a reprezentat patru zile întregi de conexiuni valoroase, interacțiuni și oportunități semnificative, patru zile de împărtășire a valorilor și obiectivelor companiei cu oameni care gândesc la fel. Compania a stabilit o prezență locală în Brazilia la începutul anului 2022, cu o echipă care numără în prezent trei persoane.

Kinderpedia a anunțat recent parteneriatul cu Maple Bear Global Schools, cea mai mare rețea globală canadiană de francize de educație bilingvă, cu o prezență puternică în Brazilia și America Latină. Platforma va oferi grădinițelor și școlilor Maple Bear din întreaga lume un sistem de operare unic pentru a integra toate activitățile și nevoile lor operaționale, financiare și educaționale. Soluția integrează funcționalități personalizate pentru planificarea și monitorizarea operațiunilor școlare, gestionarea claselor, monitorizarea progresului, comunicarea cu părinții și automatizează facturarea taxelor de școlarizare.

Kinderpedia este o platformă și o aplicație inovatoare pentru educație, care oferă toată infrastructura digitală necesară instituțiilor de învățământ ca să lucreze inteligent și să comunice eficient și transparent, atât la clasă, cât și cu familiile. 

Construită pentru a ajuta școlile, profesorii și familiile din întreaga lume, Kinderpedia este prezentă, în 14 țări, pe 4 continente. 2.000 de școli și grădinițe sunt înregistrate în prezent pe Kinderpedia, totalizând peste 200.000 de conturi de elevi.

Despre Kinderpedia

Kinderpedia este o platformă inovatoare pentru educație care oferă toată infrastructura digitală necesară pentru ca instituțiile de învățământ să lucreze inteligent și să comunice în mod eficient și transparent, atât la clasă, cât și în relația cu familiile.

Soluția ajută personalul școlilor și grădinițelor să salveze între 6 și 9 ore pe săptămână din timpul administrativ și să își concentreze eforturile către actul educațional. Kinderpedia include funcționalități complete de management al clasei – orar, prezență, catalog, carnet de note, modul de teme, distribuție documente, predare video la distanță – ceea ce o face soluția optimă și pentru orice școală modernă. Îmbunătățește semnificativ implicarea părinților în educație, printr-o interfață sigură și ușor de folosit. Oferă directorilor o perspectivă completă asupra tuturor activităților și comunicării din școală sau grădiniță.

Construită pentru a sprijini instituțiile de învățământ din întreaga lume, Kinderpedia este găzduită în siguranță în cloud, pe AWS, este multi-language și multi-currency și funcționează ca aplicație mobilă nativă pe Android și iOS, atât pentru școli, cât și pentru familii. 2.000 de școli și grădinițe sunt înregistrate în prezent pe Kinderpedia, din 14 țări de pe 4 continente, ce însumează peste 200.000 de conturi de elevi. Soluția este recunoscută internațional pentru inovație și impact social.

 

- Abonează-te la revista de business - ClubAntreprenor.ro 2024 -ABONAMENT CLUB ANTREPRENOR 2024

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -RoHealth

Latest News

Cercetările Kaspersky dezvăluie amploarea utilizării GenAI în companii și îngrijorările top managementului

Un studiu derulat de Kaspersky în mai multe țări din Europa inclusiv România subliniază o îngrijorare tot mai mare...
- Advertisement -TermeneRO Informații firme Verifică asociații și administratorii oricărei companii
- Advertisement -Ziarul Pozitiv RO
- Advertisement -Agentia re7consulting agentie de marketing online si Social Media
- Advertisement -reclamaTa advertisement oferta advertising Club Antreprenor revista evenimente

Mai multe articole ca acesta

- Abonează-te la revista de business - ClubAntreprenor.ro 2024! -ABONAMENT 2024 Club Antreprenor Ziarul Pozitiv