vineri, septembrie 30, 2022

CEE Attorneys/Boanță, Gîdei și Asociații a consiliat Kinderpedia în atragerea unei finanțări de 1,8 milioane euro

Must Read

Firma de avocatură CEE Attorneys/Boanță, Gîdei și Asociații a anunțat că a fost alături de Kinderpedia, start-up-ul românesc ce oferă o soluție de comunicare și management pentru școli și grădinițe, în proiectul prin care a atras o investiție de 1,8 milioane de euro. Din runda de finanțare condusă de Early Game Ventures (EGV) au mai făcut parte fondurile RocaX, Growceanu, dar și mai mulți business angels.

Fondată de antreprenorii români Daniel Rogoz, Evelina Necula și Valentin Ilea, Kinderpedia este o platformă edtech ce oferă întreaga infrastructură digitală necesară instituțiilor de învățământ pentru a face următorul pas spre educația secolului XXI. Aplicația este recunoscută în Europa pentru inovație și impact social și este prezentă deja în 14 țări de pe trei continente.

Fondatorii Kinderpedia

Echipa CEE Attorneys/Boanță, Gîdei și Asociații a fost formată din Sergiu Gîdei (partener si coordonatorul proiectului) și Elena Șopotean (asociat senior).

Elena Sopotean, Asociat senior

CEE Attorneys /Boanță, Gîdei și Asociații ne-au adus un sprijin valoros, prin înțelegerea profundă și nuanțată a ecosistemului antreprenorial din regiune, a dinamicii unei tranzacții, dar și prin expertiza în consilierea start-up-urilor de tehnologie, rezultată în urma implicării reale în numeroase proiecte foarte specializate”, a afirmat Daniel Rogoz, CEO și Co-fondator Kinderpedia.

Suntem mândri să fim alături de unul dintre cele mai inovative business-uri din domeniul educației. Este un proiect de suflet, mai ales că apreciem rolul major pe care Kinderpedia îl are de atâția ani asupra digitalizării școlilor și grădinițelor și îmbunătățirii comunicării dintre elevi, profesori și comunitățile de părinți”, a completat Sergiu Gîdei.

Despre CEE Attorneys/Boanță, Gîdei și Asociații

CEE Attorneys/Boanță, Gîdei și Asociații este o societate de avocați cu expertiză și practică diversificată care oferă asistență juridică în toate domeniile dreptului afacerilor, cu precădere în litigii comerciale, trazacții imobiliare, drept corporatist/M&A, drept bancar și finanțări, IT/tehnologie. CEE Attorneys/ Boanță, Gîdei și Asociații se distinge pe piața avocaturii din România drept unul dintre furnizorii de servicii avocațiale cu experiență în tranzacții din domeniul tehnologiei, cu acces la cele mai bune practici internaționale ale avocaturii de afaceri și posibilitatea reală de a implementa tranzacții internaționale datorită unei echipe locale solide. Echipa de avocați este apreciată de clienți pentru calitatea și flexibilitatea serviciilor oferite, soluțiile pragmatice și practica semnificativă atât în marile societăți de avocatură, cât și in firme de consultanță din categoria „Big4”.  

 

- Advertisement -spot_img

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Latest News

Reciclarea ambalajelor: răspunderea extinsă a producătorilor, atribuțiile autorităților și rolul consumatorilor

Articol realizat de Asociația Română pentru Ambalaje și Mediu (ARAM) Sistemul de răspundere extinsă a producătorului, care funcționează în România...
- Advertisement -spot_img

Mai multe articole ca acesta

- Advertisement -spot_img