joi, august 18, 2022

Premieră pentru România: primarul Sectorului 1, Clotilde Armand, va participa la cel mai mare târg imobiliar din lume

Must Read

Primarul Clotilde Armand își dorește ca Sectorul 1 să devină cea mai atractivă zonă din România pentru investițiile străine. În premieră pentru țara noastră, primarul Sectorului 1 va participa, în perioada 7-8 septembrie 2021, la cel mai mare târg imobiliar din lume: Marche International des Professionels d᾽Immobilier (MIPIM), găzduit de orașul francez Cannes. Participarea edilului Sectorului 1 la acest prestigios eveniment vine ca urmare a invitației primite din partea directorului MIPIM, Roman Vaspart.

În fiecare an, la acest târg sunt prezentate proiecte de arhitectură de anvergură, proiecte de infrastructură socială, culturală și sportivă, precum și soluții integrative pentru protejarea mediului înconjurător în domeniul construcțiilor, abordări noi și sustenabile pentru proiectarea ansamblelor rezidențiale și propuneri urbanistice pentru revitalizarea zonelor vechi din orașe.

Evenimentul central al acestei ediții a târgului îl constituie lansarea platformei digitale consolidate de relaționare între actorii interesați de acest domeniu prin care cei mai importanți investitori vor avea la dispoziție numeroase informații și oportunități de dezvoltare a afacerilor.

”Avem nevoie de investiții pentru o dezvoltare pe baze solide și sănătoase a Sectorului 1. De aceea am acceptat cu mare interes invitația de a participa la cel mai important târg imobiliar din lume unde vor fi prezentate abordări de ultimă oră în dezvoltarea infrastructurii sociale și urbanistice. Participarea la acest eveniment va facilita dialogul și schimbul de experiență cu investitori și specialiști în domeniul dezvoltării urbane și ne va permite să așezăm Sectorul 1 pe harta investițiilor străine” , a declarat primarul Clotilde Armand.

Tot în cadrul evenimentului din acest an va avea loc și finala concursului de proiecte realizate de arhitecți și urbaniști din toată lumea, proiecte încadrate în categorii distincte ca de exemplu ”Cea mai bună infrastructură pentru îngrijiri medicale”, ”Cea mai bună infrastructură culturală și sportivă” sau ”Cea mai bună renovare pentru o clădire veche”.

- Advertisement -spot_img

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Latest News

Opinie Deloitte: Tratamentul fiscal și contabil al operațiunilor cu criptoactive – puține certitudini, multe necunoscute

Material de opinie de Angela Borza, Manager, Taxe Directe, și Monica Zipiș, Consultant Senior, Taxe Indirecte, Deloitte România Operațiunile cu...
- Advertisement -spot_img

Mai multe articole ca acesta

- Advertisement -spot_img