joi, iunie 13, 2024

Tradeville, cel mai premiat broker pentru retail în 2020, introduce noi facilități pentru investitori

Tradeville a obținut cele mai multe trofee la gala de premiere a performanțelor bursiere din 2019, organizată săptămâna trecută de Bursa de Valori București. Recunoașterea vine în contextul în care firma de brokeraj continuă să se concentreze pe adoptarea noilor tehnologii, printr-o dezvoltare fără precedent a arhitecturii IT și oferă posibilitatea clienților de a opera transferuri din și în Revolut, din 3 august.

Evenimente Club Antreprenor

Mircea Ficahttps://www.clubantreprenor.ro/
Fondator Revista Club Antreprenor & clubantreprenor.ro

Tradeville a obținut cele mai multe trofee la gala de premiere a performanțelor bursiere din 2019, organizată săptămâna trecută de Bursa de Valori București. Recunoașterea vine în contextul în care firma de brokeraj continuă să se concentreze pe adoptarea noilor tehnologii, printr-o dezvoltare fără precedent a arhitecturii IT și oferă posibilitatea clienților de a opera transferuri din și în Revolut, din 3 august.

Tradeville a obținut următoarele premii pentru realizările din 2019: Participantul anului pe segmentul de retail, Premiul pentru inovație în industria de brokeraj și Cel mai activ intermediar pe piața AeRO a BVB.  Anul 2020 este deja mai activ și mai inovator pentru firmă.

Tradeville și-a propus să accelereze digitalizarea completă

„În 2020, Tradeville și-a propus să accelereze digitalizarea completă a experienței de tranzacționare la BVB și pe marile burse internaționale. Intr-o perioadă dificilă, reușim să facem acest lucru prin propriile noastre soluții. Platforma de tranzacționare Tradeville este dezvoltată «in-house», adaptată la nevoile investitorilor și disponibilă pentru toate device-urile. Deschiderea online a unui cont de tranzacționare Tradeville este, de asemenea, dezvoltată de noi înșine. Suntem de peste 25 de ani pe piața de capital, așa că avem experiența și expertiza necesare pentru a oferi cea mai bună, mai rapidă și mai sigură experiență de tranzacționare.”, a menționat Mihaela Bîciu (foto), Director General, Tradeville.

 

În plus, Tradeville a ocupat primul loc în topul brokerilor în luna iunie, după volumul intermediat, cu tranzacții de peste 218 milioane RON. Avansul său semnalează revenirea investitorilor retail pe bursă, încurajați de simplificarea deschiderii conturilor de tranzacționare și de alte facilități introduse de către firma de brokeraj, dar și de evoluțiile de pe piața locală și cele internaționale.

Tradeville a introdus anul acesta o serie de facilități care au crescut accesibilitatea bursei pentru investitori. În primul rând, firma de brokeraj a simplificat deschiderea unui cont de tranzacționare: conturile sunt operate în prezent 100% online, deschiderea lor nu presupune hârtii tipărite sau birocrație, iar suma minimă inițială de alimentare a fost redusă semnificativ, de la 10.000 RON la 3.000 RON. Ca urmare, în perioada 16 martie – 15 mai 2020, Tradeville a deschis de trei ori mai multe conturi de tranzacționare față de aceeași perioadă a anului anterior și și-a dublat cota de piață la Bursa de Valori București.

Tradeville a introdus noi aplicații mobile Android și iOS cu recunoaștere facială

Mai mult, Tradeville a introdus noi aplicații mobile Android și iOS cu recunoaștere facială și validarea amprentei și a oferit posibilitatea investitorilor de a subscrie online în plasamentele private de acțiuni și obligațiuni corporative pe care firma le intermediază. Clienții beneficiază de asistență telefonică și online pe toată durata programului de tranzacționare, inclusiv LiveChat integrat în platforma de tranzacționare. De altfel, Tradeville a intermediat 40% din plasamentele private de acțiuni și obligațiuni corporative realizate în România în ultimul an și a asistat la finanțarea a 10 companii în ultimele trei semestre.

Tranzacții de peste 1,34 miliarde lei

De la începutul anului, Tradeville a tranzacționat o valoare de peste 1,34 miliarde lei. În prezent, are o cotă de piață de aproape 15% și este lider de piață pe segmentul investitorilor retail și în tranzacționarea online la Bursa de Valori București. În perioada următoare, Tradeville va introduce noi beneficii și funcționalități inovatoare, pentru a simplifica procesul de tranzacționare și a oferi o experiență de tranzacționare îmbunătățită și sigură clienților săi.

Urmărește-ne:

Ne puteți urmări și pe Facebook, Linkedin, Twitter, Instagram, YouTube și Google News!

- Abonează-te la revista de business ClubAntreprenor.ro și ZiarulPozitiv.ro -ABONAMENT CLUB ANTREPRENOR 2024

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -RoHealth

Latest News

Ștefan Mandachi și Iancu Guda organizează un maraton gratuit, pentru antreprenori

Ștefan Mandachi și Iancu Guda, împreună cu un profesor universitar doctor, organizează un maraton de business și mindset, de...
- Advertisement -TermeneRO Informații firme Verifică asociații și administratorii oricărei companii
- Advertisement -Ziarul Pozitiv RO
- Advertisement -Abonament anual 12 luni la Club Antreprenor și Ziarul Pozitiv
- Advertisement -reclamaTa advertisement oferta advertising Club Antreprenor revista evenimente

Mai multe articole ca acesta

- Abonează-te la revista de business ClubAntreprenor.ro și ZiarulPozitiv.ro -ABONAMENT 2024 Club Antreprenor Ziarul Pozitiv