sâmbătă, iunie 15, 2024

UiPath decide sa dea glas roboţilor RPA cu platforma DRUID

DRUID, producătorul de asistenţi virtuali inteligenţi (chatboţi) pentru organizaţii de tip Enterprise, anunţă semnarea unui acord global cu UiPath, liderul pieţei de automatizare a proceselor de afaceri prin intermediul roboţilor (RPA), prin care UiPath va integra abilităţile conversaţionale DRUID în prima platformă de hiperautomatizare din lume, lansată recent de către UiPath.

Evenimente Club Antreprenor

Mircea Ficahttps://www.clubantreprenor.ro/
Fondator Revista Club Antreprenor & clubantreprenor.ro

UiPath vinde şi integrează global tehnologie conversaţională DRUID în prima platformă de hiperautomatizare din lume

DRUID, producătorul de asistenţi virtuali inteligenţi (chatboţi) pentru organizaţii de tip Enterprise, anunţă semnarea unui acord global cu UiPath, liderul pieţei de automatizare a proceselor de afaceri prin intermediul roboţilor (RPA), prin care UiPath va integra abilităţile conversaţionale DRUID în prima platformă de hiperautomatizare din lume, lansată recent de către UiPath.

Prin tehnologia conversaţională DRUID, prin chatboţi preconfiguraţi pe industrii, roluri şi procese, şi prin noi capacităţi de automatizare care sporesc productivitatea angajaţilor, UiPath oferă astăzi organizaţiilor cea mai performantă experienţă digitală de automatizare la nivel global, pentru a oferi clienţilor lor acces rapid la informaţii şi suport prin cele mai populare canale de comunicare.

Aplicaţiile de mesagerie au devenit platformele preferate de comunicare, cu peste 41 de milioane de mesaje trimise în fiecare minut. 68% dintre consumatori consideră că ele reprezintă cel mai convenabil mod de a sta în contact cu companiile, şi peste 50% dintre clienţi declară că preferă să cumpere produse prin intermediul chatboţilor. Drept răspuns, companiile îşi aliniază strategiile de comunicare nu doar pentru a fi prezente acolo unde sunt clienţii lor, dar şi pentru a satisface nevoile de asistenţă într-un mod digital. Totuşi, fără instrumentele potrivite pentru a gestiona aceste provocări, echipele de suport sunt de multe ori copleşite.

În timp ce pandemia COVID-19 continuă să afecteze afacerile din întreaga lume, organizațiile se confruntă cu provocări extreme, inclusiv nevoia crescută de suport pentru clienți. De exemplu, OTP Bank România folosește o soluție de automatizare care integrează atât abilităţile conversaţionale DRUID, cât și automatizări prin roboți UiPath pentru a prelucra cererile de amânare a ratelor la împrumuturile bancare. Integrarea a permis băncii să reducă timpul de prelucrare a unei singure solicitări de la 10 minute la 20 de secunde și să facă față creșterii cu 125% a numărului de apeluri primite de către agenții centrelor de asistență clienţi, permițându-i să proceseze de trei ori mai multe cereri de amânare cu același număr de angajați.

„Abilităţile conversaţionale alimentate cu tehnologie AI oferite de UiPath extind impactul platformelor tradiționale de chatbots, transformându-le în aplicații enterprise pentru colectarea informațiilor în timp real și pentru executarea sarcinilor operaționale”, declară Param Kahlon, Chief Product Officer la UiPath. „Deoarece aplicaţiile de ultimă generaţie se concentrează tot mai mult pe schimbul de informații, obiectivul nostru este de a facilita conexiunea dintre chatboţi și aplicațiile enterprise existente”

Combinând tehnologia conversațională DRUID cu platforma de hiperautomatizare dezvoltată de UiPath, organizațiile pot automatiza procese de business complexe atât pentru utilizatori interni (angajaţi) cât şi pentru utilizatori externi (clienţi, parteneri sau furnizori). Mai precis, organizaţiile vor putea iniţia:

  • Conversații cu roboții UiPath: Prin instruirea roboţilor să comunice bidirecțional cu chatboţii DRUID, oamenii sunt încurajați să interacționeze cu roboţii folosind un limbaj natural, comun şi familiar. Procesele RPA pot fi declanșate direct prin intermediul chat-ului, ceea ce la rândul său crește eficiența operațională.
  • Introducerea tehnologiei conversaţionale AI în serviciile de relaţii clienți: Organizaţiile vor putea beneficia de Platforma UiPath şi de tehnologia conversaţională DRUID în toate industriile – cum ar fi servicii financiare, sănătate, comerţ, asigurări sau utilităţi – pentru a automatiza serviciile de relaţii clienţi, indiferent dacă se doresc implementări în cloud, în variantă hibridă sau în infrastructura clientului.  Organizaţiile îşi pot încânta clienţii prin preluarea şi satisfacerea cerinţelor direct prin intermediul chatboţilor DRUID.
  • Creșterea productivității angajaților: Prin intermediul tehnologiei conversaţionale DRUID si a roboţilor UiPath, cererile de rutină sunt gestionate prin aplicaţii de mesagerie, eliberând agenții umani pentru a răspunde solicitărilor complexe și cu valoare adăugată mare. Astfel, nu doar că roboţii preiau activităţile repetitive şi consumatoare de timp pentru a reduce volumul de muncă al agenților, dar mai mult, agenţii sunt sprijiniţi de către roboţi pe tot parcursul activităţii. Roboții UiPath caută singuri şi extrag informaţiile necesare din sistemele care deservesc activitatea agenților umani, pe care le transmit acestora în timp real, fără ca agenţii să mai caute prin multitudinea de aplicaţii interne.

Pentru a sprijini clienții care doresc o soluție conversațională în relaţia cu roboţii deja angajaţi în automatizări, UiPath a semnat un parteneriat global prin care va revinde DRUID clienților săi. DRUID este o platformă proiectată pentru a dezvolta rapid chatboţi, alimentată de tehnologie AI, care dispune de un conector nativ cu platforma UiPath. Cu o tehnologie proprietară NLP pentru interpretarea limbajului natural și colectarea de informaţii contextuale, DRUID permite conversaţii în peste 40 de limbi, se integrează cu o multitudine de canale interne și externe de comunicare și oferă peste 300 de șabloane conversaționale preconfigurate pe scenarii de business din diverse industrii și roluri profesionale. Prin platforma sa deschisă, UiPath se poate integra şi cu alte soluții de tip chatbot, oferind totodată posibilități de integrare cu soluții pe care organizaţiile deja le utilizează.

“Este un pas natural ca roboţii să capete voce pentru a contribui la revoluţionarea productivităţii angajaţilor şi democratizarea accesului la informaţie” a spus Liviu Drăgan, CEO DRUID. „Prin integrarea cu UiPath, elevăm experiența utilizatorului final și atenuăm povara cu care se confruntă forța de muncă umană, cauzată de sarcinile repetitive.”

Pentru mai multe informaţii accesaţi www.druidai.com.

Despre Druid
DRUID (www.druidai.com) este o companie de tehnologie conversaţională AI care dezvoltă asistenţi virtuali inteligenţi pentru organizaţii de tip Enterprise. Datorită şabloanelor conversaţionale preconfigurate şi a tehnologiei proprietare NLU, Druid permite oricărei companii să proiecteze şi lanseze extrem de rapid asistenţi virtuali inteligenţi antrenaţi în conversaţii specifice pe roluri, procese, industrii. În mai puţin de 1 an de la lansare, Druid are deja clienţi ca Banca Transilvania, Raiffeisen Leasing, BCR Leasing, BRD Finance, Alpha Bank, Idea Bank, Asirom, Groupama, Provident, ProTV, Carrefour, iStyle, Profi, ALTEX, Dacris, Fan Courier, Rețeaua de sănătate REGINA MARIA, Farmaciile Dona, Servier sau Librăriile Cărtureşti.

Despre UiPath
UiPath este liderul valului “automatizare pe primul loc” – militând pentru un robot pentru fiecare persoană și permiţând roboților să capete noi cunoştinţe prin AI (Inteligenţă Artificială) şi ML (Învățare Automată). Prin formare profesională gratuită și deschisă, UiPath oferă abilități digitale la milioane de oameni din întreaga lume, îmbunătățind eficiența afacerilor, productivitatea angajaților și experiența clienților.

Platforma de hiperautomatizare a companiei combină soluția numărul 1 în lume de RPA cu o suită completă de funcții, care permit fiecărei organizații să-și extindă operațiunile digitale cu o viteză fără precedent. Compania deja a automatizat milioane de activităţi repetitive în cadrul organizaţiilor comerciale şi guvernamentale din toată lumea, inclusiv pentru aproximativ 50% din companiile din Fortune 500.

UiPath a fost recent recunoscută ca lider în topul Deloitte 2019 Technology Fast 500, un clasament al celor mai dinamice companii publice și private de tehnologie din America de Nord și numărul 3 în Forbes Cloud 100 din 2019.

Urmărește-ne:

Ne puteți urmări și pe Facebook, Linkedin, Twitter, Instagram, YouTube și Google News!

- Abonează-te la revista de business ClubAntreprenor.ro și ZiarulPozitiv.ro -ABONAMENT CLUB ANTREPRENOR 2024

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -RoHealth

Latest News

Aplicația Money in Motion, disponibilă oriunde în lume! Lansarea versiunii 1.2 aduce 7 noi funcționalități importante

 Money in Motion, aplicația românească gratuită de monitorizare a cheltuielilor personale devine globală! Din 14 iunie, #MiM poate fi...
- Advertisement -TermeneRO Informații firme Verifică asociații și administratorii oricărei companii
- Advertisement -Ziarul Pozitiv RO
- Advertisement -Abonament anual 12 luni la Club Antreprenor și Ziarul Pozitiv
- Advertisement -reclamaTa advertisement oferta advertising Club Antreprenor revista evenimente

Mai multe articole ca acesta

- Abonează-te la revista de business ClubAntreprenor.ro și ZiarulPozitiv.ro -ABONAMENT 2024 Club Antreprenor Ziarul Pozitiv