luni, aprilie 22, 2024

foodpanda continuă să livreze pachete alimentare pregătite de OMV cadrelor medicale din 6 spitale, până pe 15 mai

foodpanda, cea mai mare platformă de food ordering din România, anunță că va livra până pe 15 mai, pe întreaga durată a Stării de Urgență, pachete alimentare VIVA Lunch Box pregătite în Stațiile OMV selectate, cadrelor medicale din linia întâi în lupta împotriva COVID-19, din șase spitale din țară.

Evenimente Club Antreprenor

Mircea Ficahttps://www.clubantreprenor.ro/
Fondator Revista Club Antreprenor & clubantreprenor.ro

foodpanda, cea mai mare platformă de food ordering din România, anunță că va livra până pe 15 mai, pe întreaga durată a Stării de Urgență, pachete alimentare VIVA Lunch Box pregătite în Stațiile OMV selectate, cadrelor medicale din linia întâi în lupta împotriva COVID-19, din șase spitale din țară.

În prezent, pachetele alimentare VIVA Lunch Box sunt livrate zilnic de flota de livratori foodpanda, special dedicată pentru această inițiativă, către patru spitale din București: Spitalul Clinic de Urgență pentru Copii Grigore Alexandrescu, Spitalul Clinic de Urgență Floreasca, Spitalul Clinic de Urgență Sfântul Ioan, Spitalul Clinic Colentina și un spital din Ploiești, Spitalul Județean de Urgență Ploiești. Începând din această săptămână, foodpanda livrează pachetele cu produse alimentare și către Spitalul Militar de Urgență Constanța.

Inițiativa aparține OMV Petrom, care împreună cu partenerii săi, Mastercard și foodpanda, și-au propus să sprijine eforturile cadrelor medicale aflate în prima linie în lupta cu pandemia de coronavirus. Astfel, pachetele VIVA Lunch Box, preparate în stațiile OMV selectate din proximitatea celor șase spitale, sunt livrate de către foodpanda cu respectarea strictă a normelor de igienă privind siguranța alimentară și măsurile de protecție recomandate de Ministerul Sănătății. Fiecare pachet este livrat în pungi speciale, rezistente la căldură și conține un sandwich, o sticlă de apă de 500 ml, un măr și un desert.

„Apreciem această inițiativă, de aceea am răspuns prompt demersului OMV Petrom de sprijin al eforturilor cadrelor medicale aflate în prima linie, care au nevoie de toate resursele necesare pentru a putea continua lupta împotriva noului virus. Flota noastră de livratori dedicată acestui proiect livrează produsele în condiții de siguranță, respectând toate măsurile de prevenție pe care le-am luat în acest sens. Împreună cu partenerii noștri din această inițiativă, am decis să acoperim întreaga perioadă a Stării de Urgență, astfel încât vom livra pachetele alimentare până pe la data de 15 mai, inclusiv către Spitalul Militar de Urgență Constanța, nou alăturat acestui program. Este responsabilitatea noastră, a tuturor, să ne implicăm și să oferim ajutor acolo unde este nevoie pentru a reveni la societatea pe care o știam înainte”, declară Silviu Ciocianu, director operațional foodpanda România.   

Despre foodpanda

foodpanda.ro, parte a grupului Delivery Hero, este cea mai mare platformă online de comenzi de mâncare din România, colaborând, în prezent, cu peste 2700 de restaurante din București, Cluj-Napoca, Timișoara, Iași, Brașov, Constanța, Arad, Ploiești, Oradea, Galați, Craiova, Sibiu, Pitești, Târgu Mureș, Baia Mare, Bacău, Buzău, Brăila, Satu Mare, Piatra Neamț, Râmnicu Vâlcea și Focșani.

 

Urmărește-ne:

Ne puteți urmări și pe Facebook, Linkedin, Twitter, Instagram, YouTube și Google News!

- Abonează-te la revista de business ClubAntreprenor.ro și ZiarulPozitiv.ro -ABONAMENT CLUB ANTREPRENOR 2024

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -RoHealth

Latest News

Sondajul „CE FEL DE CITITOR EȘTI? Cum și ce mai citesc românii? Cum se raportează la inteligența artificială?

Sondajul „CE FEL DE CITITOR EȘTI? Lectura, o pasiune în continuă schimbare Cum și ce mai citesc românii? Cum se...
- Advertisement -TermeneRO Informații firme Verifică asociații și administratorii oricărei companii
- Advertisement -Ziarul Pozitiv RO
- Advertisement -Abonament anual 12 luni la Club Antreprenor și Ziarul Pozitiv
- Advertisement -reclamaTa advertisement oferta advertising Club Antreprenor revista evenimente

Mai multe articole ca acesta

- Abonează-te la revista de business ClubAntreprenor.ro și ZiarulPozitiv.ro -ABONAMENT 2024 Club Antreprenor Ziarul Pozitiv