marți, iulie 16, 2024

Popescu & Asociații își extinde echipa de profesioniști și anunță cooptarea în structura sa de conducere a avocatului Bogdan ILEA 

Evenimente Club Antreprenor

Mircea Ficahttps://www.clubantreprenor.ro/
Fondator Revista Club Antreprenor & clubantreprenor.ro

Popescu & Asociații are plăcerea de a anunța cooptarea Dlui Av. Bogdan ILEA în echipa de profesioniști renumiți ai firmei începând cu luna iulie 2024.

Av. Bogdan ILEA va coordona practica de Regulatory, Government & Public Affairs, poziție din care va aduce o contribuție semnificativă la dezvoltarea și consolidarea acestei arii de practică, esențiale pentru clienții Popescu & Asociații.

Av. Bogdan ILEA este recunoscut pentru competențele sale juridice solide, fiind apreciat pentru profesionalismul și dedicarea sa. În calitate de secretar de stat în cadrul Ministerului Justiției a avut un rol esențial în conturarea reformei juridice, fiind recunoscut, de asemenea, pentru rezultatele remarcabile obținute în proiecte complexe și strategice.

Mandatul său a fost caracterizat de un angajament ferm de a spori eficiența și transparența sistemului judiciar, iar viziunea sa este marcată de colaborarea cu diverse instituții pentru a promova un sistem juridic mai echitabil.

Totodată, Av. Bogdan ILEA a condus Direcția de avizare a actelor normative în cadrul Ministerului Justiției, asigurând securitatea juridică a Guvernului României prin avizarea tuturor actelor normative asumate în ședințele Guvernului, în conformitate cu prevederile constituționale și legale. Astfel, el a reprezentat Ministerul Justiției în numeroase ședințe de Guvern și a avizat mii de acte normative: Legi, Ordonanțe de Urgență, Ordonanțe de Guvern, Hotărâri de Guvern și puncte de vedere emise, către Curtea Constituțională a României, pe diverse teme.

Datorită acestei bogate expertize și a experienței vaste în domeniul legislativ, Av. Bogdan ILEA va avea un rol crucial în consolidarea practicii de Regulatory Affairs, aducând o valoare incontestabilă clienților Popescu & Asociații.

De-a lungul carierei sale de până acum, Av. Bogdan ILEA a dus la bun sfârșit multiple atribuții dificile și complexe precum negocierea bugetului Ministerului Justiției, demonstrând astfel competențele de negociator și strateg în același timp, sau coordonarea, timp de trei ani, a activității Administrației Naționale a Penitenciarelor – un sistem complex, atât prin importanța misiunii sale, cât și din perspectiva angrenajelor pe care le deține.

Av. Bogdan ILEA a coordonat cu succes echipa responsabilă de relația cu Banca Mondială, demonstrând simultan competențe remarcabile în gestionarea proiectului “Cartierul pentru Justiție”, un obiectiv major de investiții care va crea condițiile optime pentru desfășurarea activității instituțiilor din cadrul sistemului judiciar localizate în București, un proiect ce a înregistrat progrese semnificative pe durata mandatului său. Astfel, contribuția sa a fost esențială în dezvoltarea și implementarea unor inițiative importante pentru Ministerul Justiției și Guvernul României, numărându-se printre puținii avocați care au obținut soluții în favoarea Guvernului țării noastre.

“Îmi exprim entuziasmul de a mă alătura echipei Popescu & Asociații. Împărtășim aceleași valori și viziuni în ceea ce privește practica juridică, iar experiența mea va completa competențele existente ale echipei. Astfel, împreună, vom putea oferi în continuare clienților soluții juridice inovatoare și de înaltă calitate”, a declarat Av. Bogdan ILEA.

Octavian POPESCU, Managing Partner al Popescu & Asociații, a subliniat importanța acestei noi colaborări: “Suntem extrem de bucuroși să îl avem pe Bogdan alături de noi. Profesionalismul și dedicarea sa sunt aliniate perfect cu valorile noastre în timp ce expertiza sa vastă și abordarea strategică vor aduce un plus de valoare important echipei noastre și ne vor ajuta să răspundem și mai bine solicitărilor clienților noștri”.

Av. Bogdan ILEA își va începe activitatea în noul său rol începând cu luna iulie 2024 și va contribui activ la dezvoltarea și implementarea strategiei de creștere a firmei de avocatură.

Extinderea echipei Popescu & Asociații este rezultatul unor creșteri semnificative în principalele arii de expertiză, fiind parte și din obiectivele strategice stabilite pentru următorii ani. Această dezvoltare va permite consolidarea capacității de a oferi clienților servicii juridice la cele mai înalte standarde, adaptate nevoilor complexe și în continuă schimbare ale pieței. Expansiunea echipei reflectă angajamentul constant de a rămâne în fruntea inovației și excelenței juridice.

POPESCU & ASOCIAȚII este societatea de avocatură din prima linie ce pune la dispoziția clienților premium servicii integrate de excepție, atât în România cât și peste hotare, în toate ariile de practică relevante și în mod special, în industriile de interes pentru jucătorii economici activi.

POPESCU & ASOCIAȚII și avocații săi sunt incluși în elita avocaturii de business din România în arii precum Corporate/Fuziuni și Achiziții, Litigii, Parteneriate Public-Privat și Achiziții Publice, Restructurare și Insolvență, Taxe și Dreptul Penal al Afacerilor, în baza capabilităților extraordinare în sectorul juridic și a aprecierilor clienților, recunoașteri acordate de cele mai recente ediții ale tuturor directoarelor juridice de renume precum Chambers & Partners, IFLR 1000, Benchmark Litigation și Legal 500 EMEA.

În iunie 2024, POPESCU & ASOCIAȚII a primit, pentru al 2-lea an consecutiv, titlul de Eastern Europe Firm of the Year în cadrul Women in Business Law Awards de la Londra, iar în cadrul Galei Avocați de Top 2023 echipa de Litigii a primit Premiul special „Excelență în Dispute Resolution”.

În 2022 societatea a primit, pentru al 2-lea an consecutiv, titlul de cea mai apreciată firmă de avocatură (Highly Commended Law Firm) din Sud-Estul Europei în cadrul The Lawyer European Awards fiind prima firmă de avocatură din România, cu mai puțin de 3 ani de activitate la momentul acordării premiului în 2021, care a obținut această recunoaștere, poziționarea în clasament vizând o categorie regională, dominată de nume cu rezonanță în avocatura europeană.

POPESCU & ASOCIAȚII a primit, de asemenea, premii pentru Cea mai Bună Firmă de Avocatură în Litigii din România, Cea mai Bună Firmă de Avocatură în Drept Bancar din România, Cea mai Bună Firmă de Avocatură în Drept Imobiliar din România și a fost recunoscută printre Cele mai bune Firme de Drept Penal al Afacerilor din România, în baza experienței extraordinare și a recunoașterii venite din partea mediului juridic local, la Gala Premiilor Avocaturii din România.

Urmărește-ne:

Ne puteți urmări și pe Facebook, Linkedin, Twitter, Instagram, YouTube și Google News!

- Abonează-te la revista de business ClubAntreprenor.ro și ZiarulPozitiv.ro -ABONAMENT CLUB ANTREPRENOR 2024

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -RoHealth

Latest News

SYMMETRICA: Business în creștere cu 40% în primul semestru datorită lucrărilor de infrastructură și interesului crescut pentru produsele premium

Volumul total de produse livrate s-a majorat cu 30%, la 2,7 mil. mp/ml Vânzările de produse...
- Advertisement -TermeneRO Informații firme Verifică asociații și administratorii oricărei companii
- Advertisement -Ziarul Pozitiv RO
- Advertisement -Abonament anual 12 luni la Club Antreprenor și Ziarul Pozitiv
- Advertisement -Evenimente business Club Antreprenor și Ziarul Pozitiv
- Advertisement -oferta publicare articole copywriting content marketing online SEO Club Antreprenor Ziarul Pozitiv

Mai multe articole ca acesta

- Abonează-te la revista de business ClubAntreprenor.ro și ZiarulPozitiv.ro -ABONAMENT 2024 Club Antreprenor Ziarul Pozitiv