marți, iulie 16, 2024

NNDKP parte din echipa internațională de avocați care a asistat Mengtai Group în achiziția grupului Alu Menziken

Evenimente Club Antreprenor

Mircea Ficahttps://www.clubantreprenor.ro/
Fondator Revista Club Antreprenor & clubantreprenor.ro

Nestor Nestor Diculescu Kingston Petersen (NNDKP) a făcut parte din echipa internațională de avocați care a asistat grupul chinezesc Inner Mongolia Mengtai Group Co., Ltd. în achiziția grupului Alu Menziken de la Montana Aerospace AG.

NNDKP a furnizat asistență juridică pentru jurisdicția românească. Proiectul a fost coordonat de firma de avocatură HEUKING din Germania, care a acționat ca lead counsel în cadrul tranzacției, îndrumând activitatea consultanților juridici locali din Elveția, Austria și România.

Alu Menziken este un cunoscut producător de componente ușoare din aluminiu, inclusiv soluții pentru sisteme de baterii electrice, componente structurale și sisteme de gestionare a accidentelor. Compania este un partener de încredere pentru furnizori cheie și producători de echipamente originale din domeniile auto, feroviar, construcții, industrie și pneumatică. Grupul Alu Menziken include Alu Menziken Group AG, Reinach (Elveția), Alu Menziken Euromotive GmbH, Ranshofen (Austria), Alu Menziken SRL, Satu Mare (România) și Alu Menziken Germany GmbH, Dillingen (Germania).

Montana Aerospace AG și filialele sale operaționale, caracterizate printr-un nivel ridicat de integrare verticală, sunt un producător și furnizor de top de componente și ansamble complexe pentru sectoarele aerospațial, e-mobility și energie, derulând operațiuni de inginerie și producție pe plan global.

Mengtai Group este un important grup chinezesc cu capital privat, axat pe producția și distribuția de energie, agricultură și aluminiu. Alu Menziken Extrusion AG a fost achiziționată de Mengtai Germany GmbH, o filială deținută integral de Inner Mongolia Mengtai Group Co., Ltd.

Perfectarea tranzacției face obiectul obținerii aprobărilor standard din partea autorităților de reglementare, prețul de achiziție nefiind divulgat de către părți.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

„Suntem încântați de oportunitatea de a ne uni forțele cu Heuking în această tranzacție transfrontalieră majoră. Amploarea și complexitatea proiectului ilustrează experiența excepțională și dimensiunea internațională a echipei de proiect. Colaborarea excelentă pe care am avut-o în toate jurisdicțiile a fost esențială pentru succesul proiectului și mulțumim întregii echipe pentru încredere și cooperare”, a spus Ruxandra Bologa, Partener NNDKP.

Echipa implicată în tranzacție a fost coordonată de Ruxandra Bologa, Partener și unul dintre coordonatorii practicii de Corporate/M&A. Din echipă au făcut parte Mihai Fifoiu (Asociat Manager), Emanuel Flechea (Asociat Manager), Laurențiu Neacșu (Asociat), Mălina Trifu (Asociat), Raul Aramă (Asociat) din cadrul practicii de Corporate/M&A. Echipa a fost sprijinită de mai mulți avocați din alte arii de practică.

Cu o experiență de peste 30 de ani, avocații NNDKP oferă asistență integrată și specializată în toate ariile de practică relevante în tranzacții și proiecte de reglementare, ajutând la identificarea unor soluții și strategii personalizate pentru fiecare client. Echipa de Corporate/M&A a NNDKP și-a consolidat, în ultimii 30 de ani, un portofoliu impresionant de proiecte de succes, acordând asistență în tranzacții cu o valoare cumulată de zeci de miliarde de euro, inclusiv în proiecte care au definit piața de business locală.

Despre NNDKP

Nestor Nestor Diculescu Kingston Petersen („NNDKP”) este promotor al avocaturii de afaceri în România de peste 30 de ani, fiind recunoscută ca un pionier al pieței de profil locale. NNDKP oferă servicii de avocatură și consultanță fiscală complete companiilor active în diverse sectoare ale industriei.

Firma reprezintă România în unele dintre cele mai importante asociații profesionale la nivel internațional – Lex Mundi, World Services Group, International Attorneys Club – şi este membru fondator al SEE Legal și Three Seas Legal Alliance. NNDKP este clasată în mod constant pe primele poziții în toate ariile de practică de către Chambers & Partners, Legal500 şi IFLR1000.

NNDKP este de șase ori câștigătoarea prestigiosului premiu „Firma de avocatură a anului în România” la gala premiilor Chambers Europe, care i-a fost acordat în anii 2022, 2021, 2017, 2013, 2012 și 2009.

Ne puteți vizita la www.nndkp.ro | Linkedin.

Urmărește-ne:

Ne puteți urmări și pe Facebook, Linkedin, Twitter, Instagram, YouTube și Google News!

- Abonează-te la revista de business ClubAntreprenor.ro și ZiarulPozitiv.ro -ABONAMENT CLUB ANTREPRENOR 2024

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -RoHealth

Latest News

„My ANCOM”: spațiu virtual privat pentru operatorii de comunicații electronice și servicii poștale

ANCOM implementează o modalitate de comunicare a documentelor destinate furnizorilor de comunicații electronice, de servicii poștale, precum și altor...
- Advertisement -TermeneRO Informații firme Verifică asociații și administratorii oricărei companii
- Advertisement -Ziarul Pozitiv RO
- Advertisement -Abonament anual 12 luni la Club Antreprenor și Ziarul Pozitiv
- Advertisement -Evenimente business Club Antreprenor și Ziarul Pozitiv
- Advertisement -oferta publicare articole copywriting content marketing online SEO Club Antreprenor Ziarul Pozitiv

Mai multe articole ca acesta

- Abonează-te la revista de business ClubAntreprenor.ro și ZiarulPozitiv.ro -ABONAMENT 2024 Club Antreprenor Ziarul Pozitiv