marți, iulie 16, 2024

24Broker anunță cele mai recente funcționalități, parte dintr-un plan de upgrade-uri de 10 milioane de lei

Evenimente Club Antreprenor

Redacțiahttps://www.clubantreprenor.ro/
Club Antreprenor dezvoltă cultura antreprenorială care se evidențiază prin varietatea activităților sale, inclusiv site-ul, revista și evenimentele de business.

LIFE IS HARD, lider în dezvoltarea soluțiilor insurtech din România, anunță lansarea unor noi funcționalități pentru 24Broker.ro, cea mai extinsă platformă de management al brokerajului de asigurări din România. Aplicația, care a devenit instrumentul indispensabil al celor mai importanți brokeri și agenți și cea mai avansată soluție insurtech din țară, continuă să se transforme și să inoveze în urma unei investiții semnificative de 10,68 milioane lei, finanțată atât din fonduri europene, cât și din resurse proprii.

Noile actualizări sunt concepute pentru a ajuta brokerii și agenții să își optimizeze și simplifice procesele, câștigând astfel mai mult timp pentru ce conteaza.

🧳 Comparator intuitiv pentru asigurări de călătorie

Modulul pentru compararea tarifelor pentru asigurări Travel oferă cotații rapid de la mai mulți asigurători simultan, cu o interfață simplă și un minim de informații necesare. Procesul accelerat de selecție a polițelor sporește eficiența și satisface cerințele clienților cu rapiditate [disponibil începând cu finalul lunii iunie].

🚘 Păstrarea ofertei din comparatorul RCA în etapa de emitere

Funcționalitatea păstrează prețurile obținute în oferta comparativă, evitând resetarea cotației obținute în comparator, atunci când se completează cu date suplimentare în pagina de emitere individuală a poliței RCA. Aceast lucru simplifică tranziția de la comparare la emitere, salvând timp și eliminând disconfortul generat de nepăstrarea ofertei din comparator în pasul de ofertare individuală și emitere poliță [deja live în aplicație].

🧾 Generare Decont sau fișier XML pentru E-Factura

Utilizatorii platformei 24Broker.ro au acum la dispoziție opțiunile de generare a XML-ului necesar pentru încărcarea pe site-ul ANAF și de generare decont pentru comisionarea către asigurători. Setările flexibile pentru serie și număr permit transformarea ulterioară a deconturilor în facturi, optimizând procesele de facturare. Această funcționalitate a fost dezvoltată pentru a alinia sistemul de facturare al 24Broker.ro cu reglementările legislative și pentru a oferi brokerilor și agenților rapiditate și ușurință în procesarea polițelor, economisind timp prețios [deja live în aplicație].

Suntem mândri să anunțăm aceste noi instrumente, care vor transforma experiența utilizatorilor noștri și vor consolida poziția 24Broker.ro ca fiind cea mai avansată soluție insurtech din România“, a declarat Alina Gagiu, Team Manager 24Broker. “Investiția continuă în tehnologie și inovație reflectă angajamentul nostru de a sprijini brokerii de asigurări pentru a oferi servicii de top, cu un efort tehnic minim. Credem cu pasiune că tehnologia ar trebui să îmbunătățească viețile oamenilor. De aceea, lucrăm în fiecare zi la soluții de digitalizare care adaugă valoare. Până astăzi, în 24Broker au fost dezvoltate peste 25 de module noi, adăugate funcționalităților de bază, care vin în întâmpinarea nevoilor celor 11.000 de utilizatori care ne accesează zilnic platforma.

24Broker.ro oferă instrumente esențiale pentru un sistem de lucru operativ și flexibil precum: ofertare și emitere electronică; gestiunea agenților cu posibilitatea de a structura echipa pe nivele, regiuni sau rețele complexe; gestionarea formularelor de tip GDPR, mandat, IDD și a deconturilor, validărilor și interfațarea cu băncile și procesatorii de plăți; comparare tarife în timp real; sistem CRM pentru analiza detaliată și urmărirea oportunităților de vânzare; acces la rapoarte zilnice, săptămânale și anuale direct pe telefon prin 24Broker Pulse; gestionarea simplificată a polițelor și chitanțelor și peste 20 de rapoarte pentru decizii informate. Cele mai utilizate module includ comparatorul RCA, generarea borderourilor de depunere, deconturile pentru clienți, rapoartele de gestionare a polițelor și urmărirea ratelor și a expirărilor.

Piața produselor de asigurări din România este de 10 ori mai mică în valoare per capita decât media europeană, iar domeniul va fi într-o creștere continuă. În ultimii ani, LIH a fost motorul principal de digitalizare al acestei industrii, iar, pentru viitor, are un plan de dezvoltare în care 24Broker.ro va deveni nucleul integrării de noi module, competențe și tehnologii, consolidându-și poziția de cel mai complex produs, must-have în piața de brokeraj din România. Atragerea mai multor clienți pe platformă, dezvoltarea API-urilor, dar și integrarea unor noi investiții făcute pentru a adăuga noi produse conexe serviciilor de asigurări, ca de exemplu servicii de asistență de urgență prin Pointer System, toate acestea fac parte dintr-un plan solid de dezvoltare care va genera o creștere ce se va reflecta în mod direct în cifra de afaceri a LIH.” a declarat Cristian Filimon, Director al Diviziei Insurance, Tomorrow.

24Broker.ro este cea mai mare platformă de distribuție a asigurărilor din România. Prin intermediul 24Broker.ro s-au emis, în 2023, aproape 6 milioane de polițe de asigurare, dintre care peste 4 milioane de RCA-uri, urmate de asigurările PAD și Facultative, de asigurările Travel și apoi de asigurările CASCO.

Utilizată de aproape 100 de brokeri și integrată cu toți asigurătorii majori, platforma susține peste 11.000 de utilizatori și oferă acces la mai mult de 130 de produse de asigurare. Cu o cotă de piață de aproximativ 45% și PBS de peste 1 miliard de euro, 24Broker.ro continuă să fie lider în industria de asigurări. În 2023, 24Broker.ro a intermediat 31.26% din PBS total, valoarea primelor distribuite de companiile de brokeraj situandu-se la circa 14,7 miliarde lei. 

Despre LIFE IS HARD SA și ecosistemul său de business

LIFE IS HARD SA (LIH) este prima companie românească de software listată la BVB, piața AeRo, segmentul Premium, iar din 2021 face parte din indicele BET AeRO.

Compania are 20 ani de activitate, iar în 2020 a intrat în proces de dezvoltare accelerată prin achiziții și fuziuni care i-au crescut semnificativ rezultatele financiare și poziția pe piață. Astfel, LIFE IS HARD a integrat fondul de comerț al companiilor Active Power Solutions (APS) respectiv TreeComm, ambele distribuitori de telecomunicații B2B, a preluat 40% din actionariatul Performia Finance (servicii financiare), respectiv 100% din Innobyte Solutions (e-Commerce) și 10% din acțiunile Pointer Systems (companie antreprenorială de servicii de asistență de urgență pentru evenimente neprevăzute). În 2022, compania a fondat LIH Ventures, un braț de inovare pentru insurance și domenii conexe prin care își propune să susțină investiții în startup-uri cu potențial de scalare regională.

Life is Hard (LIH) este un furnizor de soluții de digitalizare care ajută companiile să își optimizeze și să își transforme procesele prin tehnologie avansată. Cu un angajament puternic față de inovare și excelență, LIH continuă să fie un partener de încredere pentru companiile din diverse industrii. Compania este structurată în trei divizii principale: Tomorrow, dedicată industriei asigurărilor; Engine, axată pe digitalizarea companiilor mici și mijlocii și a sectorului public; și Intention, care explorează noi inițiative în domeniul sănătății și viitorul digital.

Misiunea companiei este ca prin intermediul întregului ecosistemului de business LIFE IS HARD să devină partenerul tehnologic cheie în digitalizarea IMM-urilor și să revoluționeze industria asigurărilor prin crearea celui mai cuprinzător ecosistem de distribuție din Europa Centrală și de Est.

Începând din 2024 această ambiție este comunicată printr-o nouă promisiune de brand: MORE LIFE și un nou slogan: Soluții de digitalizare pentru business și viață, menite să reflecte filozofia grupului, valorile și direcția în care se îndreaptă compania.

 

Urmărește-ne:

Ne puteți urmări și pe Facebook, Linkedin, Twitter, Instagram, YouTube și Google News!

- Abonează-te la revista de business ClubAntreprenor.ro și ZiarulPozitiv.ro -ABONAMENT CLUB ANTREPRENOR 2024

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -RoHealth

Latest News

SYMMETRICA: Business în creștere cu 40% în primul semestru datorită lucrărilor de infrastructură și interesului crescut pentru produsele premium

Volumul total de produse livrate s-a majorat cu 30%, la 2,7 mil. mp/ml Vânzările de produse...
- Advertisement -TermeneRO Informații firme Verifică asociații și administratorii oricărei companii
- Advertisement -Ziarul Pozitiv RO
- Advertisement -Abonament anual 12 luni la Club Antreprenor și Ziarul Pozitiv
- Advertisement -Evenimente business Club Antreprenor și Ziarul Pozitiv
- Advertisement -oferta publicare articole copywriting content marketing online SEO Club Antreprenor Ziarul Pozitiv

Mai multe articole ca acesta

- Abonează-te la revista de business ClubAntreprenor.ro și ZiarulPozitiv.ro -ABONAMENT 2024 Club Antreprenor Ziarul Pozitiv