vineri, iulie 19, 2024

Ionuț Grama se alătură Consiliului Director al Pluridio ca Non-Executive Advisor

Evenimente Club Antreprenor

Redacțiahttps://www.clubantreprenor.ro/
Club Antreprenor dezvoltă cultura antreprenorială care se evidențiază prin varietatea activităților sale, inclusiv site-ul, revista și evenimentele de business.

Pluridio are plăcerea să anunțe că Ionuț Grama va sprijini creșterea companiei noastre oferind echipei mentoratul necesar în cele mai critice domenii de acțiune, cum ar fi strategia de vânzări, dezvoltarea forței de vânzări și expansiunea internațională. În calitate de consilier non-executiv al Consiliului de Administrație, Ionuț va asigura transferul de cunoștințe practice și de abilități de care Pluridio are nevoie pentru a optimiza obiectivele sale ambițioase de lansare pe piața globală și pentru a accelera creșterea afacerii.

Ionuț este în prezent unul dintre liderii seniori pe zona de Sales si Business Development la Midis Group, un grup cu expertiză în introducerea și extinderea de branduri globale în piețele emergente din EMEA, pe care le servește de decenii. Anterior, Ionuț a coordonat creșterea vânzărilor și operațiunilor Refinitiv (fostul Thomson Reuters) în Europa Centrală și de Est (CEE), Turcia și Comunitatea Statelor Independente (CSI). Înainte de aceasta, Ionuț a avut mai multe roluri de management în grupuri bancare globale, precum Credit Agricole, Eurobank și Volksbank. Expertiza sa valoroasă și recomandările sale vor sprijini cu siguranță planurile de creștere ale Pluridio.

Pluridio este un producător de software inovator pe piața regională FinTech și un furnizor de top de software și servicii de afaceri pentru Trezoreriile băncilor comerciale. Soluțiile Pluridio cuprind sisteme de automatizare si suport pentru vânzări, de automatizare a calcului prețurilor și distribuire a produselor financiare către canalele de vânzări, precum și instrumente digitale de conformitate regulatorie MiFID II. Soluțiile Pluridio permit Trezoreriilor bancare să rămână în avangarda pieței, să își optimizeze și să accelereze volumul și activitatea în zona Treasury Front-Office.

„În domeniul meu de activitate văd multe companii FinTech agile și multe soluții si tehnologii inovatoare, dar rar am întâlnit produse tehnologice atât de clar diferențiate în sensul soluționării problemelor reale ale trezoreriilor bancare, concomitent cu creșterea profitabilității acestora, așa cum face platforma Pluridio, in ceea ce privește activitățile de vânzări, tranzacționare și raportare ale Trezoreriilor băncilor comerciale. O suită excelentă de produse software cu o rentabilitate a investiției uimitoare si aproape instantanee, pentru băncile vizionare. Tot ce au nevoie aceste produse este mai multă vizibilitate, și aici pot ajuta echipa de management să arate pieței țintă ce soluții excelente au în portofoliu.

Pluridio este o companie românească, iar echipa este formată din oameni pe care îi cunosc și îi pot susține, așa că sunt bucuros să îi sprijin să dezvolte următorul unicorn global fabricat în România”, a spus Ionuț Grama.

„Pluridio face pași fermi către obiectivul și misiunea noastră de a deveni un lider global în domeniul automatizării activității trezoreriei bancare. Nu este o sarcină ușoară, dar tocmai de aceea ne place și tocmai de aceea vom reuși. Suntem bucuroși să îl avem pe Ionuț alături de noi în această călătorie, pentru a împărtăși din experiența sa, pentru a ne ajuta să înțelegem mai bine mecanismele expansiunii internaționale și pentru a sprijini expansiunea noastră globală. Pe măsură ce ne consolidăm o bază tehnică puternică în București, România, ne vom extinde prezența în alte piețe globale într-un mod accelerat”, a declarat Marius Ionescu, CEO al Pluridio.

Urmărește-ne:

Ne puteți urmări și pe Facebook, Linkedin, Twitter, Instagram, YouTube și Google News!

- Abonează-te la revista de business ClubAntreprenor.ro și ZiarulPozitiv.ro -ABONAMENT CLUB ANTREPRENOR 2024

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -RoHealth

Latest News

Carrefour România și Asociația InspirAction susțin educația din România

Programul „Gesturi mici pentru practici mari” susține educația durabilă, economia circulară și protecția mediului înconjurător. Peste 60.000 de...
- Advertisement -TermeneRO Informații firme Verifică asociații și administratorii oricărei companii
- Advertisement -Ziarul Pozitiv RO
- Advertisement -Abonament anual 12 luni la Club Antreprenor și Ziarul Pozitiv
- Advertisement -Evenimente business Club Antreprenor și Ziarul Pozitiv
- Advertisement -oferta publicare articole copywriting content marketing online SEO Club Antreprenor Ziarul Pozitiv

Mai multe articole ca acesta

- Abonează-te la revista de business ClubAntreprenor.ro și ZiarulPozitiv.ro -ABONAMENT 2024 Club Antreprenor Ziarul Pozitiv