marți, iulie 16, 2024

Cupa de Bridge Contra 2024 și-a desemnat câștigătorii

Evenimente Club Antreprenor

Mircea Ficahttps://www.clubantreprenor.ro/
Fondator Revista Club Antreprenor & clubantreprenor.ro
  • O echipă bulgaro-sârbo-croată a câștigat marele trofeu
  • Cupa Contra este primul concurs din România prins în calendarul WBF (World Bridge Federation) și în calendarul concursurilor EBF (European Bridge Federation)
  • 47 de echipe participante, 150 de străini și peste 200 de participanți, care au îndrăgit București și România

În perioada 22.05.-26.05.2024, a avut loc, în ambianța deosebită a hotelului Caro din București unul dintre cele mai importante festivaluri de bridge din estul și sud-estul Europei, festival desfășurat sub egida EBL (Federația Europeană de Bridge) și WBF (Federația Internațională de Bridge) și care a inclus concursul de echipe Cupa Contra cu 47 de echipe participante și concursul de perechi Cupa Caro care a reunit la startul său nu mai puțin de 95 de axe.

Organizatorii au pregătit un concept aparte pentru cei aproape 200 de participanți sosiți din 20 de țări, programul debutând în binecunoscutul Club Fire din Centrul Vechi cu o cină cu specific românesc. ”Cele câteva obiective turistice de pe traseu i-au încântat în mod deosebit pe oaspeții noștri, cărora am încercat să le oferim cât mai multe informații despre punctul-forte al distracției din București, Centrul Vechi”, a declarat Olimpia Filip, co-organizator și fondator al Cupei Contra.

Desfășurat pe o perioadă de patru zile, pe sistemul calificărilor în fazele finale (sferturi, semifinală și finală), concursul de echipe Cupa Contra și-a anuntat trecută câștigătorii: echipa bulgaro-sârbo-croată ZIP (Zipovski – Radisic – Marinovsky – Vedran) a dispus în finala cea mare de echipa letonă MARUPE (Romanovska – Bethers – Bethers – Balasovs ).

La fel de strâns și nu mai puțin spectaculos, concursul de perechi Cupa Caro a adus cupa cea mare la București, câștigătoarea locului I fiind perechea Ionuț Coldea – Mihai Adrian Grigoriu. Podiumul a fost completat cu perechile din Bulgaria, Zahari Zahariev – Nikolay Keremedchiev pe locul al II lea și Dobromir Lazarov – Zahari Ferov pe locul al III-lea.

          Imediat după festivitatea de premiere, Florin Filip, organizatorul turneului, a precizat: ”În conceptul organizării acestui turneu am pus pe primul loc jucătorii de bridge, acest joc minunat care oferă atât de multe celor care îl practică. Prin realizarea festivalului, am încercat să așez România pe harta brigistică mondială și să întorc și eu către bridge o mică parte din bucuria și împlinirea pe care bridge-ul le-a adus în viața mea. Un MULȚUMESC sincer prietenilor, gazdei noastre Hotel Caro și, nu în ultimul rând, sponsorilor, fără de care ar fi fost imposibil ca acest festival să se desfășoare. Participanților le transmit că îi așteptăm cu drag la următoarea ediție”.

După eveniment, o parte dintre competitori au continuat să viziteze Bucureștiul și s-au bucurat și de unicitatea Deltei Dunării. Foarte mulți dintre participanții străini, extrem de mulțumiți de organizare și de ospitalitatea cu care au fost primiți, și-au exprimat dorința de a reveni în România ca turiști, precum și de a participa și la următoarea ediție a campionatului.

Urmărește-ne:

Ne puteți urmări și pe Facebook, Linkedin, Twitter, Instagram, YouTube și Google News!

- Abonează-te la revista de business ClubAntreprenor.ro și ZiarulPozitiv.ro -ABONAMENT CLUB ANTREPRENOR 2024

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -RoHealth

Latest News

SYMMETRICA: Business în creștere cu 40% în primul semestru datorită lucrărilor de infrastructură și interesului crescut pentru produsele premium

Volumul total de produse livrate s-a majorat cu 30%, la 2,7 mil. mp/ml Vânzările de produse...
- Advertisement -TermeneRO Informații firme Verifică asociații și administratorii oricărei companii
- Advertisement -Ziarul Pozitiv RO
- Advertisement -Abonament anual 12 luni la Club Antreprenor și Ziarul Pozitiv
- Advertisement -Evenimente business Club Antreprenor și Ziarul Pozitiv
- Advertisement -oferta publicare articole copywriting content marketing online SEO Club Antreprenor Ziarul Pozitiv

Mai multe articole ca acesta

- Abonează-te la revista de business ClubAntreprenor.ro și ZiarulPozitiv.ro -ABONAMENT 2024 Club Antreprenor Ziarul Pozitiv