marți, iulie 16, 2024

Victor Iancu se alătură EY în calitate de Partener și Strategy Leader

Evenimente Club Antreprenor

Redacțiahttps://www.clubantreprenor.ro/
Club Antreprenor dezvoltă cultura antreprenorială care se evidențiază prin varietatea activităților sale, inclusiv site-ul, revista și evenimentele de business.

Victor Iancu se alătură EY Parthenon România în calitate de Partener și lider al departamentului de Strategie.

Cu o carieră de peste 20 de ani în consultanță, Victor Iancu are o bogată experiență pe zona strategică. În ultimii 12 ani, activitatea lui s-a concentrat pe asistarea clienților în diverse proiecte strategice, de la intrarea pe piață până la strategia de portofoliu și transformarea organizațională, crearea și captarea de valoare prin identificarea de noi oportunități de afaceri, produse și servicii, precum și prin strategii de diversificare și diferențiere a pieței care să genereze creștere și să creeze noi modele de afaceri. Anterior, Victor Iancu a lucrat timp de doi ani pentru Banca Europeană pentru Reconstrucție și Dezvoltare din Londra și și-a început cariera ca cercetător în macroeconomie la Academia Română.

Peter Latos, Partener, Liderul departamentului de Strategie și Tranzacții, EY România, a adăugat:

„Ne bucurăm să îi urăm bun venit lui Victor în cadrul EY, alături de membrii experimentați ai echipei sale, Dragoș Puia și Andreea Ungureanu. Această extindere a echipei demonstrează angajamentul nostru de a crește în continuare practica EY Parthenon în România, prin dezvoltarea capacităților de consultanță în strategie. Amploarea și profunzimea experienței pe care o aduce noua echipa ne va permite să oferim mai multă valoare clienților noștri, pe măsură ce aceștia se adaptează la un mediu de business în evoluție rapidă în România și la nivel global”.

Victor Iancu este doctor în economie la Institutul Național de Cercetări Economice al Academiei Române. A absolvit Facultatea de Drept din cadrul Universității „Al. I Cuza” din Iași și are un master în afaceri internaționale la Academia de Studii Economice din București. Printre alte calificări, are o specializare în Design Thinking și Inovare obținută la Darden School of Business, Universitatea din Virginia, și o certificare în Strategie Disruptivă de la INSEAD.

Despre EY România

EY este una dintre cele mai mari firme de servicii profesionale la nivel global, cu 395.442 de angajați în peste 700 de birouri în 150 de țări și venituri de aproximativ 49,4 miliarde de USD în anul fiscal încheiat la 30 iunie 2023. Rețeaua noastră este integrată la nivel global, iar resursele din cadrul acesteia ne ajută să le oferim clienților servicii prin care să beneficieze de oportunitățile din întreaga lume.

Prezentă în România din anul 1992, EY furnizează, cu ajutorul celor peste 1000 de angajați din România și Republica Moldova, servicii integrate de audit, asistență fiscală, juridică, strategie și tranzacții, consultanță către companii multinaționale și locale. Avem birouri în București, Cluj-Napoca, Timișoara, Iași și Chișinău. EY România s-a afiliat în 2014 singurei competiții de nivel mondial dedicată antreprenorialului, EY Entrepreneur Of The Year. Câștigătorul ediției locale reprezintă România în finala mondială ce are loc în fiecare an, în luna iunie, la Monte Carlo. În finala mondială se acordă titlul World Entrepreneur Of The Year.

Urmărește-ne:

Ne puteți urmări și pe Facebook, Linkedin, Twitter, Instagram, YouTube și Google News!

- Abonează-te la revista de business ClubAntreprenor.ro și ZiarulPozitiv.ro -ABONAMENT CLUB ANTREPRENOR 2024

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -RoHealth

Latest News

„My ANCOM”: spațiu virtual privat pentru operatorii de comunicații electronice și servicii poștale

ANCOM implementează o modalitate de comunicare a documentelor destinate furnizorilor de comunicații electronice, de servicii poștale, precum și altor...
- Advertisement -TermeneRO Informații firme Verifică asociații și administratorii oricărei companii
- Advertisement -Ziarul Pozitiv RO
- Advertisement -Abonament anual 12 luni la Club Antreprenor și Ziarul Pozitiv
- Advertisement -Evenimente business Club Antreprenor și Ziarul Pozitiv
- Advertisement -oferta publicare articole copywriting content marketing online SEO Club Antreprenor Ziarul Pozitiv

Mai multe articole ca acesta

- Abonează-te la revista de business ClubAntreprenor.ro și ZiarulPozitiv.ro -ABONAMENT 2024 Club Antreprenor Ziarul Pozitiv