marți, iulie 16, 2024

Viitorul Secretar General al Berarilor Europei, din România: Julia Leferman va prelua mandatul la 1 August

Evenimente Club Antreprenor

Mircea Ficahttps://www.clubantreprenor.ro/
Fondator Revista Club Antreprenor & clubantreprenor.ro

Viitorul mandat de Secretar General al Berarilor Europei, organizație care reprezintă peste zece mii de producători de bere de pe continent, va fi preluat de la 1 August 2024 de Julia Leferman, actualul Director General al Asociației Berarii României.

Mandatul a fost deținut anterior, începând cu anul 2010, de Pierre-Olivier Bergeron. Berarii Europei este una dintre cele mai vechi organizații patronale europene, reunind asociații ale producătorilor de bere din 28 de state europene.

”Sunt onorată să mă alătur Berarilor Europei ca Secretar General și să lucrez împreună cu membrii și partenerii noștri pentru a avansa obiectivele acestei industrii”, arată Julia Leferman.

”Berarii inovează responsabil și cu atenție la mediul înconjurător, unind comunități întregi. Este momentul ca rolul lor să fie mai mult recunoscut, încurajat și prețuit la nivel de politici publice. Vreau să mulțumesc familiei Berarilor României că m-au primit în rândul lor acum șapte ani și că mi-au oferit oportunitatea de a fi parte din această industrie!”.

Julia Leferman deține poziția de Director General al Berarilor României din anul 2017, având o experiență de peste 20 de ani în consultanță de afaceri publice și management. În timpul mandatului său la Berarii României s-au pus bazele celui mai mare proiect de mediu din țară – Sistemul de Garanție Returnare.

“După un proces de recrutare extrem de minuțios, suntem încântați să o avem pe Julia ca viitor Secretar General al Berarilor Europei, într-un moment-cheie la nivel european”, transmite Lasse Aho, președintele Berarii Europei. ”Experiența ei de lider, cunoașterea industriei și atașamentul față de valorile noastre comune o fac persoana ideală să ghideze organizația mai departe. Știm că va fi cel mai bun apărător și promotor al berii și al berarilor europeni”.

În noua funcție, Julia Leferman va coordona direcția strategică a organizației, colaborând strâns cu asociațiile naționale ale berarilor, companii producatoare de bere, parteneri de industrie și autorități. Responsabilitățile cheie ale mandatului sunt activitatea de lobby și reprezentare în relația directă cu autoritățile europene, în efortul de dezvoltare a unor politici sectoriale cu impact în domeniu.

Berarii României derulează un proces de recrutare a viitorului Director General al organizației, care include un transfer al responsabilităților, astfel încât activitatea asociației să-și urmeze cursul.

Berarii României reprezintă, de 20 ani, vocea sectorului berii din România, militând pentru politici publice care să încurajeze economia locală și care să respecte principiile predictibilității și transparenței. Companiile din domeniu generează peste 60 de mii de locuri de muncă la nivel național, din care 6.000 în industria berii. Proiectele asociației au vizat, de-a lungul timpului, stabilirea unui cadru fiscal echitabil, încurajarea unui consum responsabil și un mediu curat, incusiv prin crearea Sistemului de Garanție Returnare, din care Berarii României fac parte.

Despre Berarii Europei (The Brewers of Europe)

Cu sediul la Bruxelles, The Brewers of Europe reunește asociații naționale de bere și companii din 28 de țări europene pentru a sprijini obiectivele comune ale celor peste 10.000 de producători. Viziunea organizației este să asigure un sector european al berii competitiv, responsabil și durabil, creând valoare comună de-a lungul întregului lanț valoric și îmbogățind cultura europeană.

Urmărește-ne:

Ne puteți urmări și pe Facebook, Linkedin, Twitter, Instagram, YouTube și Google News!

- Abonează-te la revista de business ClubAntreprenor.ro și ZiarulPozitiv.ro -ABONAMENT CLUB ANTREPRENOR 2024

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -RoHealth

Latest News

Card de credit sau credit de nevoi personale? Diferențe de peste 15% intre dobânzile lunare

În contextul unei piețe financiare dinamice, clienții sunt adesea puși în fața deciziei de a alege între un card...
- Advertisement -TermeneRO Informații firme Verifică asociații și administratorii oricărei companii
- Advertisement -Ziarul Pozitiv RO
- Advertisement -Abonament anual 12 luni la Club Antreprenor și Ziarul Pozitiv
- Advertisement -Evenimente business Club Antreprenor și Ziarul Pozitiv
- Advertisement -oferta publicare articole copywriting content marketing online SEO Club Antreprenor Ziarul Pozitiv

Mai multe articole ca acesta

- Abonează-te la revista de business ClubAntreprenor.ro și ZiarulPozitiv.ro -ABONAMENT 2024 Club Antreprenor Ziarul Pozitiv