marți, iulie 16, 2024

Monq Design, Atelier Devi și Casa cu sori – designerii lunii mai, la Designers Boutique, din București Mall-Vitan

Evenimente Club Antreprenor

Mircea Ficahttps://www.clubantreprenor.ro/
Fondator Revista Club Antreprenor & clubantreprenor.ro

București Mall-Vitan, primul centru comercial modern din România, aduce în luna mai, în pop-up store-ul Designers Boutique, aflat la parterul centrului comercial, trei noi designeri autohtoni – Monq Design, Atelier Devi și Casa cu sori. 

Vizitatorii sunt așteptați să descopere articole vestimentare feminine, bijuterii stilate și produse ceramice deosebite, din colecțiile celor trei autori de frumos.

Lansat în 2019, din dorința de a scoate în evidență frumusețea unică a fiecărei femei, Monq Design creează în mod sustenabil articole vestimentare cu personalitate. Hainele semnate Monica Diaconița, designerul din spatele brandului, sunt concepute cu o atenție deosebită pentru detalii.

„Știm cât de important este să ne simțim bine în hainele pe care le purtăm, să alegem modele care ne pun în valoare și texturi de bună calitate. Astfel că aducem la Designers Boutique din Bucuresti Mall-Vitan o colecție de articole vestimentare care vin să ofere toate acestea. Această oportunitate ne ajută să înțelegem mai bine experiența de retail, precum și preferințele clienților noștri, pe care îi invităm să descopere și să testeze creațiile Monq”, a declarat Monica Diaconița, fondatoarea Monq Design.

Casa cu sori și-a început povestea atelierului de ceramică în 2020. De atunci, Sorina Vajda realizează cu multă pasiune obiecte unice și pline de viață. De la căni și accesorii pentru casă, la bijuterii și obiecte decorative, fiecare creație ascunde puțin din inima și povestea artistei.

“Lucrez cu emoție fiecare obiect, sunt fascinată de ceea ce scot din cuptor, de glazuri, de mixul dintre porțelan și ceramică neagră. Ceramica îmi dă voie să fiu eu, să greșesc, să o iau de la capăt și mă bucur de fiecare obiect în parte. Astăzi, sunt încântată să fiu parte din comunitatea Designers Boutique, să împărtășesc cu toți vizitatorii București Mall-Vitan povestea din spatele colecției mele și îi invit pe toți să exploreze o mică parte din  universul obiectelor de ceramică”, a declarat Sorina Vajda, fondatoarea brandului Casa cu sori. 

În același timp, brandul de bijuterii Atelier Devi revine în pop-up store-ul de la parterul centrului comercial cu o selecție de accesorii pline de eleganță. Surorile din spatele Atelier Devi transformă, cu pasiune și măiestrie, aurul filat și perlele naturale în bijuterii moderne și atemporale care spun o poveste despre rafinament și stil.

„Designers Boutique reușește să aducă împreună brandurile autohtone și iubitorii de produse românești și suntem încântate să ne reîntâlnim aici cu întreaga noastră comunitate. Ne bucurăm să vedem că bijuteriile semnate de noi sunt apreciate de către iubitorii de fashion made in RO. Am pregătit o selecție specială de produse din aur filat și argint cu perle, care dau suflet accesoriilor noastre și care sunt perfecte pentru orice sezon. Vă așteptăm să le descoperiți pe toate și să vă lăsați inspirați de frumusețea bijuteriilor prețioase și delicate, care rezistă în timp”, a declarat Raluca Sima, cofondatoare a brandului Atelier Devi. 

Comunitatea de designeri români se bucură de mai bine de șase ani de un spațiu dedicat, pus la dispoziție de București Mall-Vitan, pentru a avea oportunitatea de a-și prezenta colecțiile și pentru a putea beneficia de interacțiunea directă cu publicul, într-o experiență autentică și completă de retail offline. 

Povestea Designers Boutique se scrie, din 2018, cu pasiune și dedicare, în București Mall-Vitan, unde creațiile românești își găsesc loc în inima orașului și a celor care le poartă cu mândrie.     

Despre București Mall – Vitan

București Mall – Vitan este primul centru comercial modern din România, cu o istorie de 25 de ani. Încă de la lansare, el a redefinit experiențele urbane ale publicului și a deschis noi drumuri în materie de modă și entertainment. În prezent, mixul de branduri și de chiriaşi îşi menţine oferta inedită, iar București Mall – Vitan continuă să fie un trendsetter: aici se găsesc magazinele CALVIN KLEIN JEANS, MARC O’POLO, primul din România, Teilor Orange Concept, cel mai spațios magazin din București, dar şi restaurantul APERTO, cu un concept unic de restaurant à la carte’. Totodată, București Mall-Vitan este singura locație unde este prezent Cellini Boutique & Lounge, fiind prima alegere a brandului de a lansa conceptul său exclusivist. Mai mult, magazinul MANGO din București Mall-Vitan este cel mai mare din România, cu colecții pentru femei, bărbați și copii, de la nou-născuți până la 14 ani. De asemenea, magazinul Douglas din centrul comercial este unul dintre cele mai mari din țară. Bebe Tei din București Mall-Vitan este magazinul pentru întreaga familie, cu o ofertă variată ce cuprinde peste 80.000 de produse din categoriile Dermato-cosmetice și Cosmetice, Îngrijire mama și bebe, Alimentație sănătoasă, Bio Tei, Puericultură mică și mare, Jucării.

Despre designers boutique 

Designers Boutique este un proiect dedicat, ce susține designerii și brandurile românești, inițiat de București Mall-Vitan. Acesta a luat naștere în 2018 și pune la dispoziția antreprenorilor români, la început de drum sau nume deja cunoscute, din industria de fashion, beauty & deco, un pop-up store dedicat, în interiorul centrului comercial, în care aceștia își pot prezenta colecțiile, dar au, totodată, acces la o nouă comunitate și se pot întâlni cu experiența de retail offline. În fiecare lună, noi designeri români sunt prezenți sub cupola București Mall-Vitan, unde vin să-și întâlnească publicul și susținătorii brandurilor locale și a produselor „ made in Romania”. În cei peste șase ani de activitate, peste 200 de designeri locali au avut ocazia să își prezinte creațiile în centrul comercial București Mall-Vitan.

Urmărește-ne:

Ne puteți urmări și pe Facebook, Linkedin, Twitter, Instagram, YouTube și Google News!

- Abonează-te la revista de business ClubAntreprenor.ro și ZiarulPozitiv.ro -ABONAMENT CLUB ANTREPRENOR 2024

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -RoHealth

Latest News

SoftServe donează 1,5 mil. dolari pentru a sprijini inițiativa “Drive for Life 3.0” și a susține Ucraina cu 100 de ambulanțe

„Drive for Life” este un proiect al Open Eyes, fondul caritabil al SoftServe. Prin intermediul acestei inițiative, s-au donat...
- Advertisement -TermeneRO Informații firme Verifică asociații și administratorii oricărei companii
- Advertisement -Ziarul Pozitiv RO
- Advertisement -Abonament anual 12 luni la Club Antreprenor și Ziarul Pozitiv
- Advertisement -Evenimente business Club Antreprenor și Ziarul Pozitiv
- Advertisement -oferta publicare articole copywriting content marketing online SEO Club Antreprenor Ziarul Pozitiv

Mai multe articole ca acesta

- Abonează-te la revista de business ClubAntreprenor.ro și ZiarulPozitiv.ro -ABONAMENT 2024 Club Antreprenor Ziarul Pozitiv