duminică, mai 26, 2024

Asigurarea Flex-En garde disponibilă și pentru clienții platformei 42km.ro

Evenimente Club Antreprenor

Mircea Ficahttps://www.clubantreprenor.ro/
Fondator Revista Club Antreprenor & clubantreprenor.ro
  • Participanții la maratoane, semimaratoane, curse de bicicletă – își pot recupera banii plătiți pentru înregistrarea le evenimente 

Eurolife FFH Asigurări Generale și platforma online de evenimente sportive 42km.ro au încheiat un parteneriat pentru intermedierea asigurării Flex-En Garde. Asigurarea poate fi adăugată în coșul de cumpărături în procesul de înregistrare / plată a taxei de participare la diverse competiții sportive (maratoane, semimaratoane, curse de bicicletă, triatlon etc) și rambursează integral clientului prețul achitat dacă din motive neprevăzute nu mai poate ajunge la eveniment. 

Flex -En Garde este un produs inovativ, lansat de Eurolife FFH încă din anul 2019. În prezent, produsul este disponibil pe trei platforme de ticketing, respectiv iabilet.ro, bilete.ro și electriccastle.ro. Doar în 2023, peste 150.000 de clienți au achiziționat asigurarea Flex-Garde; dintre aceștia aproximativ 1000 de clienți și-au recuperat banii plățiti pe bilete la diverse evenimente. Printre evenimentele pentru care clienții și-au achiziționat asigurarea Flex-En garde se numără meciurile sportive, concerte, festivaluri, piese de teatru. 

“Ne bucurăm să aducem mai aproape de participanții la evenimente sportive beneficii suplimentare, cu valoare adăugată și să extindem astfel numărul platformelor online cu care lucrăm. Este încă un parteneriat care ne arată că asigurarea poate funcționa cu succes ca și produs complementar, pe lângă obiectul principal de interes pentru client”, a declarat Anita Nițulescu, CEO Eurolife FFH Asigurări. 

“42km.ro este o platformă care integrează mai multe evenimente sportive pentru amatori. Ne dorim ca tot mai mulți organizatori de astfel de evenimente să opteze pentru un astfel de produs, astfel încât participanţii să aibă access la produse relevante pentru contextul de viață, de stil de viață pe care îl au. Flex-En garde este un produs de asigurare care vine să răspundă nevoii de protecție a banilor investiți pe biletul / înregistrarea la eveniment, și a fost introdus tocmai din dorinta de a ajuta clientul final. Din acest punct de vedere, cu atât mai mult ne bucură interesul pe care l-a trezit încă din primele zile disponibilitatea acestui produs în fluxul de achizitie”, a declarat Gabriel Solomon, fondator 42km.ro.

Flex-En Garde acoperă riscuri multiple care pot împiedica posesorul biletului să ajungă la evenimentul sportiv, precum: evenimente de familie, evenimente medicale, evenimente materiale (pagube grave produse reședinței principale sau secundare, cu maximum 48 de ore înainte de eveniment), alte evenimente neprevăzute: zboruri amânate/întârziate; vehicul care se strică sau este implicat într-un accident în drum spre destinația de călătorie; greve sau defecțiuni ale transportului în comun, furtul documentelor fizice (ex. biletul la spectacol, voucher de cazare etc) ca urmare a unei agresiuni sau prin efracție din domiciliul sau mașina asiguratului. 

Despre Eurolife FFH Asigurari 

Eurolife FFH este o companie de top pe segmentul asigurărilor cu o experiență de peste 15 ani pe piața locală. Eurolife FFH acoperă un portofoliu complex de riscuri: asigurări de viaţă, asigurări de invaliditate, asigurări de şomaj, asigurări de imobil, asigurări de accidente, asigurări de sănătate, asigurări de răspundere civilă, asigurări de călătorie, asigurări de bilete. Produsele companiei sunt disponibile prin intermediul a patru canale de vânzare, respectiv: online, brokeri, parteneriate și bancassurance. Eurolife FFH include companiile Eurolife FFH Asigurări de Viaţă şi Eurolife FFH Asigurări Generale, fiind o subsidiară a Eurolife FFH Insurance Group. Eurolife FFH Insurance Group face parte din Fairfax Financial Holdings Limited, unul dintre liderii pieței de asigurări la nivel internațional. Mai multe detalii găsiți pe: www.eurolife-asigurari.ro

Despre 42km.ro

42km.ro este platforma de management a înregistrărilor la evenimente sportive de amatori. Platforma a fost inițiată și dezvoltată de organizatori de evenimente sportive pentru organizatori de evenimente sportive. Cu o experienţă de 14 ani pe piaţă, 42km.ro a gestionat peste 600 de evenimente, 500.000 de participanţi, 190.000 de plăţi online. 

Urmărește-ne:

Ne puteți urmări și pe Facebook, Linkedin, Twitter, Instagram, YouTube și Google News!

- Abonează-te la revista de business ClubAntreprenor.ro și ZiarulPozitiv.ro -ABONAMENT CLUB ANTREPRENOR 2024

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -RoHealth

Latest News

Președinta Fundației Scheherazade, doamna Wajiha Haris, a prezidat panelul intitulat “Environmental Diplomacy – a tool for cross-boarder ecological security and peace”

Președinta Fundației Scheherazade, doamna Wajiha Haris, a prezidat panelul intitulat: “Environmental Diplomacy – a tool for cross-boarder ecological security...
- Advertisement -TermeneRO Informații firme Verifică asociații și administratorii oricărei companii
- Advertisement -Ziarul Pozitiv RO
- Advertisement -Abonament anual 12 luni la Club Antreprenor și Ziarul Pozitiv
- Advertisement -reclamaTa advertisement oferta advertising Club Antreprenor revista evenimente

Mai multe articole ca acesta

- Abonează-te la revista de business ClubAntreprenor.ro și ZiarulPozitiv.ro -ABONAMENT 2024 Club Antreprenor Ziarul Pozitiv