joi, mai 2, 2024

Cupa de Bridge Contra 2024 – Una dintre cele mai importante competiții de bridge din Europa, desfășurată la București

Evenimente Club Antreprenor

Mircea Ficahttps://www.clubantreprenor.ro/
Fondator Revista Club Antreprenor & clubantreprenor.ro
  • 180 de participanți din 18 țări, dintre care aproximativ 130 de străini

Cupa de Bridge Contra, turneu de bridge în format echipe și devenit deja unul dintre evenimentele cunoscute din lumea bridge-ului, se pregătește să adune pasionați din întreaga Europă pentru a doua ediție consecutivă.

Având calitatea de a face parte dintre concursurile acceptate de World Bridge Tour – nivel mondial, cu master points acordate de World Bridge Federation (WBF), înscrisă în calendarul European Bridge Federation (EBL), competiția este organizată în perioada 23-26 mai, la Hotelul Caro din București. Evenimentul a atras deja 130 de participanți străini, dintr-un total de 180 de participanți, consolidându-și poziția de cel mai mare festival de bridge din estul și centrul Europei.

Cum bine știu pasionatii acestui joc minunat, importanța locației alese pentru desfășurarea concursurilor nu poate fi ignorată. De aceea, organizatorii au ales ales Bucureștiul, pentru că poate niciun alt oraș al României nu reunește atât de bine romantismul care amintește cel mai mult de Parisul din perioadele Belle Epoque și interbelică, dar și clădirile moderne specifice unui centru financiar.

Ospitalității românești i s-a dus vestea și datorită restaurantelor, barurilor, cafenelelor și cluburilor din Centrul Vechi, în a căror vecinătate se afla Curtea Veche cu al ei Palat Medieval, renumitele Pasajul Macca-Villacrosse, Hanul lui Manuc, La Mahala-Covaci, Club Fire – cartierul general al împătimiților de fotbal și de rugby și multe, multe altele, cu atmosfera și atracțiile lor.

Cupa de Bridge Contra a fost fondată cu pasiune și dedicare pentru acest joc minunat. Ediția din 2024 continuă tradiția de a aduce împreună jucători talentați din întreaga Europă. Cu o atenție specială acordată detaliilor și experienței jucătorilor, Cupa de Bridge Contra se remarcă drept un festival de bridge de excepție.

Deschiderea oficială a evenimentului va avea loc pe 23 mai, la orele 9.45, iar Festivitatea de premiere – pe 26 mai, la orele 15.00.

Vor participa jucători de bridge din Austria, Belgia, Bulgaria, Croația, Danemarca, Egipt, Franța, Irlanda, Israel, Italia, Letonia, Lituania, Olanda, Polonia, Serbia, Turcia, Ungaria și, firește, România.

Premiile vor avea o valoare totală de 30.000 de euro.

În paralel cu această competiție va avea loc și Cupa Caro, în format de bridge-perechi.

Organizatorii concursului sunt Florin și Olimpia Filip, iar directorul concursului este Răzvan Spiridonescu. Totul a fost realizat și împreună cu ajutorul câtorva prieteni deosebiți, oameni speciali ai bridge-ului din România.

Urmărește-ne:

Ne puteți urmări și pe Facebook, Linkedin, Twitter, Instagram, YouTube și Google News!

- Abonează-te la revista de business ClubAntreprenor.ro și ZiarulPozitiv.ro -ABONAMENT CLUB ANTREPRENOR 2024

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -RoHealth

Latest News

Vizită de lucru a Organizației Femeilor Antreprenor (OFA) din UGIR la Bruxelles: un pas înainte pentru antreprenoriatul feminin și competitivitatea IMM-urilor românești

În perioada 23-25 aprilie 2024, o delegație a Organizației Femeilor Antreprenor din UGIR (OFA UGIR) a avut o serie...
- Advertisement -TermeneRO Informații firme Verifică asociații și administratorii oricărei companii
- Advertisement -Ziarul Pozitiv RO
- Advertisement -Abonament anual 12 luni la Club Antreprenor și Ziarul Pozitiv
- Advertisement -reclamaTa advertisement oferta advertising Club Antreprenor revista evenimente

Mai multe articole ca acesta

- Abonează-te la revista de business ClubAntreprenor.ro și ZiarulPozitiv.ro -ABONAMENT 2024 Club Antreprenor Ziarul Pozitiv