joi, mai 30, 2024

Embryos, 4 ani de excelență în reproducerea umană asistată

Evenimente Club Antreprenor

Redacțiahttps://www.clubantreprenor.ro/
Club Antreprenor dezvoltă cultura antreprenorială care se evidențiază prin varietatea activităților sale, inclusiv site-ul, revista și evenimentele de business.

Embryos, clinică de referință în domeniul fertilizării in vitro și al ginecologiei din România, sărbătorește patru ani de inovație și succes. Fondată în mijlocul unei perioade pline de provocări, pandemia de COVID-19, de către trei medici, Embryos a reprezentat de la bun început un loc unde tehnologia de ultimă generație și expertiza specialiștilor se unesc pentru a oferi cele mai bune servicii de ginecologie și a împlini visurile persoanelor care se luptă cu infertilitatea.

Peste 800 de copii născuți prin FIV 

De la inaugurarea sa, clinica a fost martoră la o creștere impresionantă, datorită dedicării și profesionalismului echipei, precum și adoptării celor mai noi tehnologii în domeniu. “Deschiderea clinicii în timpul pandemiei a fost o provocare, dar și o necesitate. Atât eu, cât și partenerele mele de business, am vrut să facem totul la un alt nivel, ne-am dorit să oferim speranță și să facem diferența în viața cuplurilor care se confruntă cu infertilitatea. Deși suntem doar de 4 ani pe piață, cu ajutorul tehnicii de fertilizare in vitro, am contribuit la aducerea pe lume a peste 800 de copii. Aceste cifre nu sunt doar statistici, ele reprezintă speranțe împlinite și vise devenite realitate.,” spune Dr. Tarig Massawi, Co-fondator Embryos.

Inovație și excelență: investiții totale de peste 2 milioane de euro

Investițiile în dezvoltarea acestui proiect depășesc 2 milioane de euro- peste 1 milion de euro a fost investit doar în tehnologie, traing-uri, aducerea celor mai buni specialiști, chiar și din afara țării. Anul 2024 reprezintă și un an al extinderii pentru clinica Embryos, mărindu-și echipa de medici și numărul de cabinete. Una dintre cele mai remarcabile realizări ale clinicii este introducerea microscopului microTESE, un instrument unic în țara noastră, esențial pentru tratamentele complexe de infertilitate masculină. De asemenea, sub coordonarea embriologului Jennifer Hajek, care a contribuit la dezvoltarea unora dintre cele mai prestigioase centre de reproducere umană asistată din Europa, laboratorul Embryos a pus bazele multor povești de succes. afirmă Dr. Ionela Anghelescu, Co-fondator Embryos.

Statistici alarmante privind natalitatea în România: O luptă împotriva infertilității

România se confruntă cu provocări semnificative, un nou raport evidențiind că țara a înregistrat în primul trimestru din 2023 cel mai scăzut număr de nașteri din ultimii 145 de ani, cu doar 73.000 de copii veniți pe lume. “Un motiv pentru această scădere a natalității ar putea fi și problemele de infertilitate care apar din ce în ce mai devreme. Această realitate demografică ne reafirmă angajamentul și misiunea la noastră: de a încuraja controalele ginecologice regulate și de a sprijini cuplurile să depășească provocările infertilității și de a aduce pe lume copii sănătoși. În timp ce sărbătorim patru ani de excelență în ginecologie și reproducerea umană asistată, suntem mai hotărâți ca niciodată să inovăm și să oferim tratamente personalizate pentru fiecare pacient.” afirmă Dr. Andreea Velișcu, Co-fondator Embryos.

Pentru mai multe informații, intrați pe www.embryos.ro

Urmărește-ne:

Ne puteți urmări și pe Facebook, Linkedin, Twitter, Instagram, YouTube și Google News!

- Abonează-te la revista de business ClubAntreprenor.ro și ZiarulPozitiv.ro -ABONAMENT CLUB ANTREPRENOR 2024

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -RoHealth

Latest News

Analiză Arthur Hunt: Transformarea business-ului pentru viitor, între necesitate și decizii lente

Pentru a răspunde cerințelor unei lumi în schimbare și ale unui mediu economic din ce în ce mai...
- Advertisement -TermeneRO Informații firme Verifică asociații și administratorii oricărei companii
- Advertisement -Ziarul Pozitiv RO
- Advertisement -Abonament anual 12 luni la Club Antreprenor și Ziarul Pozitiv
- Advertisement -reclamaTa advertisement oferta advertising Club Antreprenor revista evenimente

Mai multe articole ca acesta

- Abonează-te la revista de business ClubAntreprenor.ro și ZiarulPozitiv.ro -ABONAMENT 2024 Club Antreprenor Ziarul Pozitiv