joi, mai 30, 2024

Cele mai noi concepte de magazine ale brandurilor internaționale CROPP și HOUSE se inaugurează astazi în Colosseum Mall

Evenimente Club Antreprenor

Redacțiahttps://www.clubantreprenor.ro/
Club Antreprenor dezvoltă cultura antreprenorială care se evidențiază prin varietatea activităților sale, inclusiv site-ul, revista și evenimentele de business.

Colosseum Mall și grupul polonez LPP extind parteneriatul prin deschiderea a două noi magazine în centrul comercial, sub semnătura brandurilor internaționale Cropp și House.

LPP a deschis în Colosseum Mall în primăvara anului 2022 cel mai mare magazin Sinsay din România, cu o suprafață de 2000 mp, iar acum își consolidează prezența cu alte două branduri importante din portofoliu său, ce vor ocupa o suprafață cumulată de aproape 1300 mp.

Doinița Ilie, Head of Leasing Colosseum Mall:

 „Deschiderea noilor magazine Cropp și House în Colosseum Mall reflectă angajamentul nostru față de creșterea continuă a portofoliului de retail și consolidarea poziției noastre pe piața locală, precum și performanța deosebită a grupului LPP în centrul nostru comercial. Așteptăm cu nerăbdare să le oferim clienților noștri oportunitatea de a descoperi noile magazine și de a experimenta un mediu de shopping vibrant și dinamic. Cropp și House sunt două branduri dorite de clienții Colosseum Mall și această inaugurare reconfirmă atractivitatea centrului comercial pe segmentul de fashion și accesorii. Remarcăm faptul că brandurile solide, care au maturitate și reziliență, fructifică în continuare oportunitățile pieței pentru a capitaliza noi audiențe și a valorifica pe termen mediu și lung investițiile realizate.”

Grupul polonez LPP este prezent pe piaţa locală din anul 2007 şi deţine în România o rețea de peste 180 de magazine sub cinci branduri: Reserved, Cropp, Mohito, House şi Sinsay.

Alexandru Roman, Leasing Manager LPP România, Bulgaria și Ungaria:

 Potențialul de dezvoltare existent face din România o piață foarte importantă pentru compania noastră. Prin deschiderea celor două magazine venim mai aproape de clienții noștri din nordul Capitalei consolidându-ne în acelasi timp poziția pe piața de retail a Bucureștiului, precum și colaborarea cu Colosseum Mall. Suntem încântați să îi întâmpinăm pe tinerii pasionați de modă și nu numai în Colosseum Mall și să le oferim oportunitatea de a descoperi cele mai noi tendințe în streetwear și cultură pop cu o gamă largă de articole vestimentare, accesorii și încălțăminte.

Brandurile Cropp și House se adresează unui public tânăr, aflat în căutarea ultimelor tendițe în modă. Cu o experiență de peste 20 de ani, Cropp este un brand de îmbrăcăminte, inspirat de lumea muzicii, artei și sportului și cuprinde articole vestimentare îndrăznețe, încălțăminte, dar și accesorii pentru bărbați și femei.

Prezent în peste 22 de piețe, brandul House este special creat pentru tineri și cuprinde piese casual care inspiră curajul și creativitatea.

Pentru mai multe detalii despre noutățile și magazinele găzduite de Colosseum Mall puteți accesa paginile www. colosseummall.ro, Facebook sau Linkedin.

Colosseum Mall – Situat în sectorul 1 al capitalei, în zona de Nord-Vest, pe șoseaua Chitilei nr. 284, Colosseum Mall oferă un concept local unic de retail ce cuprinde magazine cu o mare diversitate de produse si servicii, magazine cu branduri de îmbrăcăminte și accesorii, precum și spații unice de petrecere a timpului liber. Colosseum se bucură de o locație privilegiată, datorită proximității șoselei de centură București și a rutelor zilnice de comunicație dintre București și orașele Ploiești, Târgoviște și Pitești. Accesul dinspre centrul capitalei și dinspre zonele adiacente este asigurat de bulevarde cu multiple benzi de circulație, precum Ion Mihalache, Grivița, Bucureștii Noi și Șoseaua Chitilei. Transportul în comun se realizează prin intermediul stațiilor de metrou Străulești și Laminorului, a liniilor RATB 112, 422, 470, precum și a tramvaiului 45. Printre principalele branduri găzduite de Colosseum Mall se află: Carrefour, Altex, Jysk, LC Waikiki, Sport Vision, Pepco, Leroy Merlin, Sinsay, Cropp, House, New Yorker, Deichmann, CCC, Stay Fit, 4F, Teilor, Douglas, Penti, Nala Cosmetics, Hype by Kiddo, Lensa, English Home, Ac&Co, Colin’s, Smyk All for Kids, Noriel, Optiblu, Lensa, Helpnet, City Flowers, Fun Planet, Magic Casino, Superbet Premium Store, KFC, Dristor Kebab, Vibe Cafe, Uncle John, So Coffee, Pasticceria Flavian Dobre, Presto Restaurant, Noodle Pack, Bunătăți Ardelenești, Mesopotamia, All For Six, La Galleria, Inmedio, 5asec, Help Net, Nedelya, Orange, IQBox, Arsis Vodafone, Inmedio, Diris Optică Medicală, Pizza Bonita, Xpressions Beauty Salon, Esența Plant, Animax, precum și numeroase alte magazine importante de bunuri și servicii.

 

Urmărește-ne:

Ne puteți urmări și pe Facebook, Linkedin, Twitter, Instagram, YouTube și Google News!

- Abonează-te la revista de business ClubAntreprenor.ro și ZiarulPozitiv.ro -ABONAMENT CLUB ANTREPRENOR 2024

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -RoHealth

Latest News

Analiză Arthur Hunt: Transformarea business-ului pentru viitor, între necesitate și decizii lente

Pentru a răspunde cerințelor unei lumi în schimbare și ale unui mediu economic din ce în ce mai...
- Advertisement -TermeneRO Informații firme Verifică asociații și administratorii oricărei companii
- Advertisement -Ziarul Pozitiv RO
- Advertisement -Abonament anual 12 luni la Club Antreprenor și Ziarul Pozitiv
- Advertisement -reclamaTa advertisement oferta advertising Club Antreprenor revista evenimente

Mai multe articole ca acesta

- Abonează-te la revista de business ClubAntreprenor.ro și ZiarulPozitiv.ro -ABONAMENT 2024 Club Antreprenor Ziarul Pozitiv