luni, aprilie 22, 2024

Țuca Zbârcea & Asociații, avocații WDP într-una din cele mai importante tranzacții ale anului în segmentul wholesale

Evenimente Club Antreprenor

Redacțiahttps://www.clubantreprenor.ro/
Club Antreprenor dezvoltă cultura antreprenorială care se evidențiază prin varietatea activităților sale, inclusiv site-ul, revista și evenimentele de business.

Expo Market Doraly, cel mai mare complex comercial en-gros, cash & carry și retail din România, a fost vândut către dezvoltatorul belgian WDP, al doilea cel mai mare proprietar de spații industriale-logistice din România, având un portofoliu de aproape 1,7 milioane de metri pătrați.

Achiziția Expo Market Doraly, cel mai cunoscut brand în comerțul en-gros de pe plan local, marchează intrarea WDP pe segmentul de wholesale, tranzacția fiind finalizată cu suportul avocaților de la Țuca Zbârcea & Asociații.

WDP a achiziționat întreg pachetul de acțiuni al Expo Market Doraly de la ARA Europe și Gheorghe Iaciu, cel care a fondat complexul comercial în anii ‘90 și care va continua să administreze proiectul alături de echipa actuală de property management. 

Echipa Țuca Zbârcea & Asociații a acordat servicii de consultanță juridică cumpărătorului în toate etapele tranzacției, pornind de la procesul complex de due diligence (care a vizat o suprafață de aproximativ 110.000 mp, 37 de pavilioane și peste 400 de chiriași) și continuând cu asistența în procesul de negociere a documentelor tranzacției, respectiv finalizarea acesteia, inclusiv în ceea ce privește îndeplinirea condițiilor suspensive și obținerea aprobărilor necesare din partea Consiliului Concurenței.

Echipa de proiect a fost coordonată de Răzvan Gheorghiu-Testa (Partener) și Dragoș Apostol (Partener), alături de Oana Ureche (Partener) și Veronica Aman (Managing Associate).

Echipa noastră a fost implicată în fiecare etapă a procesului de achiziție, oferind suportul juridic necesar finalizării cu succes a unei tranzacții extrem de complexe raportat la profilul părților implicate și caracteristicile activului, cu siguranță una dintre tranzacțiile de referință din 2024. Ne bucurăm că am avut ocazia să lucrăm împreună cu echipa de profesioniști a WDP la achiziția primului proiect de tip wholesale al grupului și sper să avem ocazia de a le fi alături și în faza de operare a centrului comercial”, a declarat Dragoș Apostol, Partener și co-coordonatorul echipei de avocați Țuca Zbârcea & Asociații.

Țuca Zbârcea & Asociații este una dintre cele mai mari societăți de avocatură independente din România, activând cu succes în toate domeniile dreptului afacerilor. De asemenea, este cea mai bine clasată firmă de avocatură din România în directorul juridic Legal 500 EMEA și, în general, este cotată în eșalonul superior al caselor de avocatură românești, fiind foarte apreciată deopotrivă de clienți și confrați pentru capacitatea de a oferi soluții inovatoare, cât și practice în domeniul juridic.

 

Urmărește-ne:

Ne puteți urmări și pe Facebook, Linkedin, Twitter, Instagram, YouTube și Google News!

- Abonează-te la revista de business ClubAntreprenor.ro și ZiarulPozitiv.ro -ABONAMENT CLUB ANTREPRENOR 2024

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -RoHealth

Latest News

Vizita delegației Districtului Chaoyang din Beijing la CCIB consolidează cooperarea româno-chineză: S-a semnat un Memorandum de Cooperare

Vizita la Palatul Camerei de Comerț și Industrie a Municipiului București a delegației Districtului Chaoyang din Beijing și semnarea...
- Advertisement -TermeneRO Informații firme Verifică asociații și administratorii oricărei companii
- Advertisement -Ziarul Pozitiv RO
- Advertisement -Abonament anual 12 luni la Club Antreprenor și Ziarul Pozitiv
- Advertisement -reclamaTa advertisement oferta advertising Club Antreprenor revista evenimente

Mai multe articole ca acesta

- Abonează-te la revista de business ClubAntreprenor.ro și ZiarulPozitiv.ro -ABONAMENT 2024 Club Antreprenor Ziarul Pozitiv