vineri, iulie 19, 2024

Lansarea parteneriatului strategic dintre A_BEST Foreign Language Center și AC LANGUAGE SCHOOL – un real succes

Evenimente Club Antreprenor

Mircea Ficahttps://www.clubantreprenor.ro/
Fondator Revista Club Antreprenor & clubantreprenor.ro

Săptămâna trecută, pe 21 martie 2024, la Palatul Camerei de Comerț și Industrie a Municipiului București a avut loc un eveniment de înaltă ținută, care a marcat lansarea oficială a parteneriatului strategic dintre A_BEST Foreign Language Center cu sediul în București, România, și AC LANGUAGE SCHOOL din Statele Unite ale Americii, Texas.

Evenimentul, intitulat „Împreună pentru succesul tău!”, a avut un număr de oaspeți de marcă, lideri din diferite industrii, care s-au reunit pentru a sărbători această colaborare menită să îmbunătățească trainingul lingvistic corporate și să stimuleze schimbul cultural.

Agenda serii a fost meticulos elaborată, pentru a asigura o experiență memorabilă pentru toți participanții. Începând cu primirea călduroasă a oaspeților de la 18:00 până la 18:30, evenimentul a continuat cu prezentări valoroase din partea celor opt vorbitori, după cum urmează:

– Doamna Aura Icodin, Fondator și CEO al A_BEST Foreign Language Center

– Doamna Angeles Chavez, Președinte, AC Global Learning

– Domnul Elias Alonzo Ed. D, Director Executiv, AC Global Learning

– Domnul Eli Corso-Phinney, Commercial Officer, Ambasada Statelor Unite ale Americii – București, România

– Domnul Michael Makar, CEO MassMutual România

– Doamna Ileana Botez, Head of Listing, Bursa de Valori București

– Domnul Costin Tudor, CEO Undelucram.ro

– Doamna Andreea Bujor, Manager Comunicare, World Vision România.

Dl. Andrei Dicher, Trainer LinkedIn și de vânzări în cadrul Dynamic Business Connections, a moderat excelent evenimentul, asigurând o desfășurare fluidă și o atmosferă antrenantă.

Discursurile au punctat angajamentul ambelor organizații față de excelența în educația lingvistică și colaborarea globală. În special, prezența demnitarilor din diverse sectoare a subliniat importanța acestui parteneriat atât în domeniul educațional, cât și în cel al afacerilor.

„Acest eveniment de lansare simbolizează începutul unui parteneriat fructuos dintre A_BEST Foreign Language Center și AC LANGUAGE SCHOOL, având ca scop dezvoltarea educației în aria lingvistică și promovarea relațiilor interculturale la scară globală”, a declarat Elias Alonzo.

„Prin acest parteneriat, clienții A_BEST vor avea acces la experiența și resursele de învățare ale AC LANGUAGE SCHOOL, inclusiv o gamă largă de programe educaționale, materiale de învățare actualizate și tehnologii de învățare online de ultimă generație”, a declarat Aura Icodin. „Acest parteneriat nu este despre propriul nostru succes, ci despre asigurarea succesului clienților noștri prezenți și viitori, aici în România, dar nu numai, căci ne luăm angajamentul să continuăm să oferim clienților noștri servicii la standarde înalte, cu dăruire, muncă asiduă și pasiune”, a adăugat Aura Icodin.

Atmosfera animată a evenimentului a fost făcută cu atât mai specială datorită unei interpretări captivante a distinsei soprane Angela Stratulat. Talentul ei a adăugat o notă unică de eleganță serii. Seara s-a încheiat cu o sesiune de smart networking, dar și cu poze la cabina foto, pentru a surprinde momente memorabile, favorizând conexiuni și conversații ulterioare între participanți.

Pentru mai multe informații despre parteneriat și inițiative viitoare, vă rugăm să contactați: office@abest.ro, 0762 274 914.

Despre Centrul de Limbi Străine A_BEST

 A_BEST a fost înfiinţat în 2008 şi este unul dintre centrele independente de top din România, pentru învățarea limbilor străine de către români și expatriați. A_BEST oferă servicii lingvistice complete, la standarde internaţionale: cursuri de limbi străine – limbaj general/ de afaceri/ specializat, open/ corporate; cursuri de limba română pentru expaţi; cursuri de limbi străine pentru copii; testări cu recunoaștere internațională; traduceri; audit lingvistic; evenimente dedicate mediului academic.

Cu un portofoliu de peste 15 limbi străine, trei acreditări internaționale și una națională, Centrul de Limbi Străine A_BEST a avut, din 2008 până în prezent, peste 400 de clienți persoane juridice (companii multinaționale sau naționale, din domenii diverse precum: FMCG, retail, logistică, banking, PHARMA, transporturi, banking, IT&C, TELECOM, asigurări, turism etc).

Despre AC LANGUAGE SCHOOL:

AC Language School oferă educație suplimentară de înaltă calitate, care este accesibilă tuturor. Domeniile noastre principale de expertiză sunt PK-12, ESL, formarea profesională, certificările în diverse industrii și educația continuă. Oferim cursuri online, o platformă digitală de învățare, rechizite și materiale didactice, o bibliotecă electronică extinsă, materiale și cărți tipărite, instruire, dezvoltare de personal, dezvoltare de software, analiză și suport tehnic online. Toate programele noastre sunt aliniate la standarde, pentru a asigura o învățare de calitate pentru toți. Metodologia noastră unică de predare, modelele flexibile de instruire, analizele și urmărirea rezultatelor creează o experiență de învățare unică, adaptată nevoilor participanților la cursuri. Ne-am extins cu succes în 12 țări diferite, impactând educația la scară globală.

Rețeaua noastră cuprinde 700 de districte școlare și 4.000 de școli, unde am avut privilegiul de a sprijini 14.300 de profesori dedicați în misiunea lor de a educa următoarea generație. Poate că cea mai semnificativă realizare a noastră este influența pozitivă pe care am avut-o asupra vieții a 246.000 de studenți, ajutându-i să-și dezvolte potențialul și să-și urmeze visele. Cu colaborarea a 5.000 de experți, am dezvoltat 4.000 de cursuri, care răspund nevoilor și intereselor diverse și am făcut educația accesibilă tuturor, oferind resursele noastre în 84 de limbi diferite. Aceste realizări reprezintă o dovadă a angajamentului nostru de a transforma educația și de a împuternici cursanții din întreaga lume.

Urmărește-ne:

Ne puteți urmări și pe Facebook, Linkedin, Twitter, Instagram, YouTube și Google News!

- Abonează-te la revista de business ClubAntreprenor.ro și ZiarulPozitiv.ro -ABONAMENT CLUB ANTREPRENOR 2024

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -RoHealth

Latest News

InstaSun – Invenția 100% românească evaluată la 4 milioane Euro după doar 2 ani de la lansare

Un proiect gândit și dezvoltat integral în România revoluționează modul în care ne protejăm pielea împotriva radiațiilor solare, folosind...
- Advertisement -TermeneRO Informații firme Verifică asociații și administratorii oricărei companii
- Advertisement -Ziarul Pozitiv RO
- Advertisement -Abonament anual 12 luni la Club Antreprenor și Ziarul Pozitiv
- Advertisement -Evenimente business Club Antreprenor și Ziarul Pozitiv
- Advertisement -oferta publicare articole copywriting content marketing online SEO Club Antreprenor Ziarul Pozitiv

Mai multe articole ca acesta

- Abonează-te la revista de business ClubAntreprenor.ro și ZiarulPozitiv.ro -ABONAMENT 2024 Club Antreprenor Ziarul Pozitiv