joi, iunie 13, 2024

Moov Leasing ajunge la o evaluare de 10 milioane de euro

Evenimente Club Antreprenor

Redacțiahttps://www.clubantreprenor.ro/
Club Antreprenor dezvoltă cultura antreprenorială care se evidențiază prin varietatea activităților sale, inclusiv site-ul, revista și evenimentele de business.

Loredana și Simion Apreutese, fondatorii grupurilor de firme ce fac parte din International Alexander Holding, intră în acționariatul platformei românești de mobilitate Moov Leasing, preluând 25% din acțiunile companiei. Astfel, Moov Leasing a ajuns la o evaluare de 10 milioane de euro și are planuri ambițioase de dezvoltare. 

Moov Leasing este o platformă de mobilitate 100% digitală, all-in-one, fondată de către Bogdan Speteanu, fost CEO al BCR Leasing și Mircea Dihel, fost CEO al Țiriac Leasing, care oferă pachete de servicii auto integrate de leasing operațional persoanelor fizice, PFA-urilor, antreprenorilor și companiilor, într-un mod simplu, rapid și flexibil. Platforma a devenit funcțională în iulie 2023, fiind lansată oficial pe 15 noiembrie.

Fondat în urmă cu 20 de ani, International Alexander Holding (IAH) este un business de familie cu capital 100% românesc, integrator independent 4PL de servicii de transport, logistică integrată, producție și real estate.

Loredana și Simion Apreutese, acționarii International Alexander Holding:

„Am intrat cu încredere și entuziasm în acționariatul Moov, fiind nu doar o companie de leasing operațional, ci și un integrator facil de soluții de tehnologie, atât pentru persoane fizice, cât și pentru persoane juridice. Într-o piață concurențială și un ritm de viață dinamic, serviciile ușor accesibile, prietenoase și transparente vor fi cu siguranță un diferențiator puternic”.

Platforma Moov permite o personalizare completă a pachetului de leasing: clienții aleg durata contractului și serviciile dorite. În plus, au posibilitatea de a adăuga servicii, de a schimba sau de a cumpăra mașina pe parcursul contractului, dar și să renunțe oricând la acesta, fără povara unui angajament financiar pe termen lung. Procesul de aprobare și semnare a contractului durează mai puțin de 10 minute și poate fi realizat direct de pe laptop, și, în curând, din aplicația mobilă Moov Leasing.

Rata fixă lunară, deductibilă integral pentru persoanele juridice, oferă clienților acces la o gamă largă de soluții de mobilitate în funcție de preferințe: asigurări, taxe, rovinietă, întreținere completă, asistență rutieră, managementul anvelopelor și multe altele.

Mircea Dihel, cofondator Moov Leasing:

„Moov Leasing este compania de leasing adaptată tehnologiilor actuale, o platformă complexă și o alternativă perfectă pentru așteptările și nevoile cumpărătorilor de mașini. Considerăm că a venit vremea ca atât firmele mici și mijlocii, cât și persoanele fizice să poată avea acces acum, prin Moov Leasing, la avantajele leasingului operațional. Ne bucurăm că International Alexander Holding ni s-a alăturat ca partener, având o reputație solidă și o experiență valoroasă de business, ceea ce ne face mai puternici și mai încrezători în viziunea noastră”.

Până la finalul anului, Moov Leasing va înregistra active în valoare de 15 milioane de euro, ținta fiind ca, în următorii trei ani, volumul finanțărilor să ajungă la 100 de milioane de euro. 

Mai multe informații despre beneficiile leasingului operațional prin platforma Moov Leasing se regăsesc pe https://moovleasing.ro

Despre Moov Leasing 

Moov Leasing este o platformă de mobilitate 100% digitală, all-in-one, fondată de către Bogdan Speteanu (fost CEO BCR Leasing) și Mircea Dihel (fost CEO Țiriac Leasing), care oferă pachete de servicii integrate și personalizate de leasing operațional persoanelor fizice, PFA-urilor, antreprenorilor și companiilor, într-un mod simplu, rapid, și flexibil. Clienții Moov Leasing au posibilitatea de a utiliza mașina dorită pe o perioadă stabilită în prealabil, fără angajamente financiare pe termen lung și fără griji administrative. Mai multe detalii despre companie se regăsesc pe: https://moovleasing.ro 

Despre International Alexander Holding

International Alexander Holding este un business de familie, capital 100% românesc, fondat în anul 2003 și dezvoltat pas cu pas în decursul celor 20 de ani, recunoscut în prezent ca un integrator independent 4PL de servicii de transport, logistică integrată, producție și real estate. IAH și-a dezvoltat dinamic portofoliul de servicii, având în structură peste 20 de companii independente, o echipă determinată de 2800 de angajați și activitate desfasurată in diverse locații din România, Ungaria, Serbia, Cehia și Germania. Mai multe detalii despre companie se regăsesc pe: https://www.international-alexander.ro/en/home/ 

Urmărește-ne:

Ne puteți urmări și pe Facebook, Linkedin, Twitter, Instagram, YouTube și Google News!

- Abonează-te la revista de business ClubAntreprenor.ro și ZiarulPozitiv.ro -ABONAMENT CLUB ANTREPRENOR 2024

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -RoHealth

Latest News

Ștefan Mandachi și Iancu Guda organizează un maraton gratuit, pentru antreprenori

Ștefan Mandachi și Iancu Guda, împreună cu un profesor universitar doctor, organizează un maraton de business și mindset, de...
- Advertisement -TermeneRO Informații firme Verifică asociații și administratorii oricărei companii
- Advertisement -Ziarul Pozitiv RO
- Advertisement -Abonament anual 12 luni la Club Antreprenor și Ziarul Pozitiv
- Advertisement -reclamaTa advertisement oferta advertising Club Antreprenor revista evenimente

Mai multe articole ca acesta

- Abonează-te la revista de business ClubAntreprenor.ro și ZiarulPozitiv.ro -ABONAMENT 2024 Club Antreprenor Ziarul Pozitiv