joi, iulie 18, 2024

Klarwin și Teva au împădurit 2.600 mp de teren degradat

Evenimente Club Antreprenor

Mircea Ficahttps://www.clubantreprenor.ro/
Fondator Revista Club Antreprenor & clubantreprenor.ro

Klarwin și Teva Pharmaceutical Industries continuă acțiunile de responsabilitate socială, prin proiectul „Redăm Verdele Naturii”. Cu o viziune comună asupra sustenabilității și protejării mediului înconjurător, cele două companii și-au unit forțele pentru împădurirea unui teren degradat din județul Călărași.

Sâmbătă, 18 noiembrie, echipele de voluntari au plantat 1354 de puieți de stejar, frasin, ulm și sălcioară, pe o suprafață de 2600 mp, sub îndrumarea specialiștilor din cadrul Asociației Viitor Plus.

Adrian Dobre, fondator și CEO al Klarwin:

„De foarte mulți ani, ne-am asumat acest rol activ în promovarea principiilor sustenabilității și a preocupării față de echilibrul ecologic. De aceea, o parte importantă a misiunii Klarwin este de a găsi, împreună cu clienții noștri, soluțiile care reduc impactul activității lor asupra mediului. În afară de asta, alegem să ne implicăm și direct în acest tip de inițiative, prin care, sperăm să îi inspirăm și pe ceilalți. Acțiunea de împădurire, la care am participat împreună cu echipa Teva și Asociația Viitor Plus, este o continuare a programului nostru de voluntariat în echipă și mă bucur că, de fiecare dată, colegii noștri răspund prezent, cu la fel de mult entuziasm, și dedică o parte din timpul lor liber mediului înconjurător”. 

Voluntarii Klarwin și Teva au luat parte la acțiunea de împădurire desfășurată în comuna Căscioarele din Călărași, județul cu o suprafață acoperită de pădure de doar 4%, cea mai redusă din România. 

Răzvan Radu, Director General al Sindan-Pharma, membră a TEVA Pharmaceutical:

„Credem că binele tuturor se construiește prin implicarea fiecăruia și încercăm să creăm valoare în comunitate prin tot ceea ce facem. Activitatea noastră de zi cu zi este dedicată sănătății oamenilor, de aceea, o acțiune prin care contribuim la binele mediului este doar o extensie firească. Știm că bunăstarea oamenilor și echilibrul natural sunt profund interconectate, acesta este și motivul pentru care am ales ca, de această dată, activitatea noastră de voluntariat să fie cea de împădurire. Mă bucur că avem parteneri cu care împărtășim aceste principii și alături de care nu ne limităm doar la a opera responsabil, ci și la a duce această responsabilitate un pas mai departe”. 

Asociația Viitor Plus a coordonat plantarea

Activitatea de plantare s-a desfășurat sub coordonarea Asociației Viitor Plus, în cadrul inițiativei Adoptă un Copac. În ultimii 17 ani, prin programul de împădurire derulat de asociație cu ajutorul voluntarilor, au fost plantați peste 1,380,000 de puieţi forestieri pe o suprafață de 203 de hectare de teren degradat, în județele cu cel mai mare deficit de pădure din sudul României.

Despre Klarwin

Klarwin® este leaderul european specializat în echipamente industriale pentru instalații de filtrare și purificare a fluidelor și tratare a apei, preferat de clienți pentru soluțiile complete, inovatoare și personalizate, oferite de echipa de ingineri prin knowhow și experiența cross industries unică, soluții capabile să producă impact valoros în businessul clienților prin optimizare, eficientizare și aliniere la noile standarde de sustenabilitate. În calitate de partener oficial și exclusiv al unor lideri mondiali, furnizori de tehnologie de vârf, precum Pall Corporation, Grimm&Wulff, Tecninox Group, AAF, Fedegari Group, Blueair sau Filtermist, Klarwin furnizează soluții inovative principalelor companii din domeniul farmaceutic, al apelor potabile și industriale, energetic, al industriei alimentare și a băuturilor, al filtrării și purificării aerului și al producției de mașini. Aflați mai multe accesând www.klarwin.com

Despre Teva

Teva Pharmaceutical Industries Ltd. (NYSE și TASE: TEVA) dezvoltă și produce medicamente pentru a îmbunătăți viața oamenilor. Teva Pharmaceuticals este o companie înființată în anul 1901, cu un portofoliu semnificativ de medicamente generice, inovative (sintetice și biologice), și biosimilare. Teva este printre cele mai mari companii din lume în industria farmaceutică datorită portofoliului de peste 3.500 de produse pe care îl deține, în peste 60 țări și cele 68 de site-uri de producție în care compania activează. În fiecare zi, aproape 200 de milioane de oameni din întreaga lume iau un medicament Teva. Pe lângă prezența consacrată prin medicamente generice, Teva desfășoară operațiuni de cercetare semnificative care susțin portofoliul în creștere al produselor inovative și biofarmaceutice. Aflați mai multe accesând www.tevapharm.ro

Urmărește-ne:

Ne puteți urmări și pe Facebook, Linkedin, Twitter, Instagram, YouTube și Google News!

- Abonează-te la revista de business ClubAntreprenor.ro și ZiarulPozitiv.ro -ABONAMENT CLUB ANTREPRENOR 2024

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -RoHealth

Latest News

Carrefour România și Asociația InspirAction susțin educația din România

Programul „Gesturi mici pentru practici mari” susține educația durabilă, economia circulară și protecția mediului înconjurător. Peste 60.000 de...
- Advertisement -TermeneRO Informații firme Verifică asociații și administratorii oricărei companii
- Advertisement -Ziarul Pozitiv RO
- Advertisement -Abonament anual 12 luni la Club Antreprenor și Ziarul Pozitiv
- Advertisement -Evenimente business Club Antreprenor și Ziarul Pozitiv
- Advertisement -oferta publicare articole copywriting content marketing online SEO Club Antreprenor Ziarul Pozitiv

Mai multe articole ca acesta

- Abonează-te la revista de business ClubAntreprenor.ro și ZiarulPozitiv.ro -ABONAMENT 2024 Club Antreprenor Ziarul Pozitiv