miercuri, noiembrie 29, 2023

Raiffeisen Bank și Hilio oferă antreprenorilor din segmentul medical servicii de telemedicină

Evenimente Club Antreprenor

Raiffeisen Bank și Hilio, cea mai mare platformă online de telemedicină care oferă acces la servicii și specialiști în well-being și sănătate psiho-emoțională au semnat un parteneriat prin intermediul căruia clienții Raiffeisen Bank care activează în domeniul medical își vor putea construi propriul cabinet virtual la costuri reduse și vor beneficia de suport tehnic dedicat, acces la funcționalități premium și reduceri de comisioane, totul inclus în pachetul de servicii bancare și non-bancare oferit de Raiffeisen Bank.

Etapă în procesul de digitalizare a serviciilor medicale

Colaborarea dintre Raiffeisen Bank și Hilio reprezintă o etapă semnificativă în procesul de digitalizare a serviciilor medicale și aduce beneficii semnificative atât pentru medici, cât și pentru pacienți.

Experții în medicină vor putea oferi consultații în regim de telemedicină, direct din platforma Hilio. Această inovație permite accesul pacienților la servicii de sănătate mai convenabile și mai eficiente, elimină barierele geografice și oferă posibilitatea de a primi îngrijiri medicale de calitate, direct din confortul și intimitatea propriei locuințe. 

Mihai Bran, medic psihiatru și co-fondator Hilio: 

“Hilio are o foarte bună colaborare cu Raiffeisen Bank, compania noastră bucurându-se de sprijinul și încrederea acordată de partener prin diverse proiecte și parteneriate pe care le-am desfășurat de-a lungul timpului împreună. Suntem onorați și de această nouă etapă în colaborarea noastră, prin care, alături de Raiffeisen Bank putem să servim categoria de clienți din segmentul profesiilor liberale medicale.

Împreună ne dorim să accelerăm procesul de digitalizare a cadrelor medicale și să oferim tuturor doctorilor posibilitatea de a-și construi propriul cabinet virtual prin care să ofere consultații în regim de telemedicină. În plus, platforma vine cu soluții integrate de management al programărilor atât pentru consultații online cât și la cabinet, dosarelor medicale, dar și de încasare a plăților pentru consultațiile susținute.”

Laura Metea, Stream Lead, Servicii Tranzactionale si Parteneriate IMM, Raiffeisen Bank:

“Prin colaborarea cu Hilio oferim portofoliului nostru de clienți din segmentul medical posibilitatea de a își extinde lista de pacienți prin servicii de consultații medicale la distanță. Acest parteneriat reprezintă un pas în plus pe care compania îl face către medici, venind în întâmpinarea nevoilor lor cu soluții digitalizate”

Despre Raiffeisen Bank România

Raiffeisen Bank, bancă universală de top, cu capitalizare și lichiditate solide, activează pe piața bancară din România deservind peste 2,2 milioane de clienți, persoane fizice și juridice. Banca are peste 4.900 de angajați în 285 de unități, 1.126 ATM&MFM și peste 28.900 POS-uri.  

De mai bine de 25 de ani, Raiffeisen Bank susține mediul economic din România, oferind produse și servicii financiare dezvoltate pentru a acoperi nevoile clienților. Având ca principiu fundamental responsabilitatea, contribuim la dezvoltarea societății prin finanțarea economiei reale și sustenabile. Totodată suntem implicați în comunitate, prin susținerea a 5 piloni de dezvoltare: educație, ecologie urbană, sport ca stil de viață sănătos, inovație, și, nu în ultimul rând, artă și cultură.

Despre Hilio

Hilio este o platformă de telemedicină cu aproximativ 500.000 de utilizatori și 1.000 de profesioniști înregistrați, care facilitează accesul la servicii și specialiști în well-being și sănătate psiho-emoțională. Cu o echipă dedicată și specialiști de top, Hilio urmărește să revoluționeze sectorul sănătății mintale și să ofere acces la servicii medicale de calitate.

Platforma Hilio poate fi accesată aici: https://hilio.com/ro

- Abonează-te la revista de business - ClubAntreprenor.ro 2024 -ABONAMENT CLUB ANTREPRENOR 2024

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -RoHealth

Latest News

Cercetările Kaspersky dezvăluie amploarea utilizării GenAI în companii și îngrijorările top managementului

Un studiu derulat de Kaspersky în mai multe țări din Europa inclusiv România subliniază o îngrijorare tot mai mare...
- Advertisement -TermeneRO Informații firme Verifică asociații și administratorii oricărei companii
- Advertisement -Ziarul Pozitiv RO
- Advertisement -Agentia re7consulting agentie de marketing online si Social Media
- Advertisement -reclamaTa advertisement oferta advertising Club Antreprenor revista evenimente

Mai multe articole ca acesta

- Abonează-te la revista de business - ClubAntreprenor.ro 2024! -ABONAMENT 2024 Club Antreprenor Ziarul Pozitiv