joi, iulie 18, 2024

“Black Friday la români – a crescut apetitul cumpărăturilor prin e-credit, înregistrând cifre record. Creștere cu 500% a cumpărăturilor cu credit online”

Evenimente Club Antreprenor

Redacțiahttps://www.clubantreprenor.ro/
Club Antreprenor dezvoltă cultura antreprenorială care se evidențiază prin varietatea activităților sale, inclusiv site-ul, revista și evenimentele de business.

Creștere cu 500% a cumpărăturilor cu credit online pe durata celor 3 zile de campanii

În timpul celor 3 zile de reduceri, aplicația 4Apply a înregistrat fluxuri record de peste 500 de clienți pe oră, cu vârfuri de aproximativ 30 de clienți pe minut. Pe baza datelor înregistrate de aplicație, cererile pentru cumpărarea de produse în rate au crescut cu 500% față de Black Friday-ul anterior, vârful maxim fiind înregistrat sâmbătă, 11 noiembrie.

4Apply este o aplicație de tip plug-in, dezvoltată de Starbyte pentru site-urile de e-commerce, care înlesnește și facilitează creșterea vânzărilor prin introducerea posibilității de plată prin Credit Online (e-Credit).

4Apply pune în legătură site-urile de e-commerce cu instituțiile finanțatoare precum bănci și IFN-uri. În acest fel, orice client care face cumpărături de pe un e-commerce, are posibilitatea de a plăti prin e-credit, pe lângă plata obișnuită cu cardul.

Aplicația asigură identificarea biometrică la distanță, cu realizare de noi conturi online, 100% digital, cu funcționalități precum recunoaștere facială, Liveness Detection sau semnătură digitală. Practic, prin realizarea contului virtual al clientului, băncile afiliate aplicației pot oferi credite online, pe loc.

În top 3 locații unde cumpărarea cu credite online a reprezentat o opțiune, Bucureștiul conduce detașat, 42% dintre vizitatorii care au dorit credit online sunt din Capitală, urmați la mare distanță de județele Cluj 8% și Timișoara 4,5%. 

Apetitul românilor pentru reduceri este crescut, Black Friday a evidențiat și mai mult tendința de creștere a frecvenței de cumpărare din mediul online, iar secunda de aur, conform eMAG, a înregistrat 452 de produse comandate pe secundă.

Peste 89% dintre utilizatorii care au fost interesați de achiziții prin credite online au folosit smartphone-ul, 10% au intrat de pe desktop și doar 0,29% au folosit tableta.

Keypoints plug-in 4Apply:

  • Plug-in pentru orice site de e-commerce;
  • Facilitează și crește volumul vânzărilor;
  • Opțiune suplimentară de plată oferită clienților;
  • Dublarea numărului de clienți care au ales această metodă de plată;
  • Indicatori de performanță extraordinari pe durata campaniei de Black Friday:

> vârfuri de aproximativ 30 clienți pe minut

> peste 500 clienți pe oră

Despre Starbyte: companie 100% românească cu o bogată experiență în dezvoltarea de software pentru domeniul Financiar-Bancar, Asigurări și Risk Management.

Urmărește-ne:

Ne puteți urmări și pe Facebook, Linkedin, Twitter, Instagram, YouTube și Google News!

- Abonează-te la revista de business ClubAntreprenor.ro și ZiarulPozitiv.ro -ABONAMENT CLUB ANTREPRENOR 2024

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -RoHealth

Latest News

Carrefour România și Asociația InspirAction susțin educația din România

Programul „Gesturi mici pentru practici mari” susține educația durabilă, economia circulară și protecția mediului înconjurător. Peste 60.000 de...
- Advertisement -TermeneRO Informații firme Verifică asociații și administratorii oricărei companii
- Advertisement -Ziarul Pozitiv RO
- Advertisement -Abonament anual 12 luni la Club Antreprenor și Ziarul Pozitiv
- Advertisement -Evenimente business Club Antreprenor și Ziarul Pozitiv
- Advertisement -oferta publicare articole copywriting content marketing online SEO Club Antreprenor Ziarul Pozitiv

Mai multe articole ca acesta

- Abonează-te la revista de business ClubAntreprenor.ro și ZiarulPozitiv.ro -ABONAMENT 2024 Club Antreprenor Ziarul Pozitiv