vineri, septembrie 29, 2023

Evenimentul „A.I. Aplicații, oportunități și controverse”

Evenimente Club Antreprenor

“The Right Business Choice”, proiect de comunicare de business organizat de Revista Patronatului Român & Aura Icodin – fondator Centrul de limbi străine A_BEST, organizează pe 20 septembrie 2023, 9:30 – 11:30, la București, Suter Palace, Aleea Suter 23-25 un nou eveniment de tipul 360 professional business breakfast events cu tema: „A.I. Aplicații, oportunități și controverse”.

Evenimentul își propune să aducă în fața audienței și a mediului de afaceri în general, un tablou al tendințelor cu impact în utilizarea tehnologiei A.I., dar și aspecte privind reglementarea și necesitatea de reglementare a domeniului, temele principale din dezbaterile privind potențialul de risc în dezvoltarea și utilizarea aplicațiilor A.I.

Inteligența artificială, privită prin prisma unui potențial enorm de dezvoltare care va schimba paradigma în multe domenii de activitate, dar și ca cea mai mare amenințare cu care umanitatea s-a confruntat vreodată, oferă pentru mediul de afaceri o multitudine de teme și preocupări.

Aspectele etice ale utilizării A.I., riscurile de securitate sunt, deasementea, teme curente de dezbatere pentru mediul de afaceri.

Planurile de afaceri, strategiile de dezvoltare, alocările de capital, investițiile țin cont și fac referire la utilizarea inteligenței artificiale, alături de modificările anticipate în piața forței de muncă și riscurile asociate consecințelor neintenționale ale utilizării A.I.

Și toate acestea sunt doar o parte din procuparile pentru un domeniu care, deși aflat la început de drum, are o dinamică de dezvoltare fară precedent.

Parteneri: Consiliul Patronatelor ESG din România, Curtea Europeană de Arbitraj, Camera de Comerț Româno – Olandeză (NRCC), Camera Franceză de Comerț, Industrie și Agricultură din România (CCIFER), Camera de Comerț Româno – Britanică (BRCC), Camera de Comerț Bilaterală România Grecia (HRBCC), European Mentoring and Coaching Council România, Camera de Comerț Belgia-Luxemburg-România-Moldova (BEROCC), Asociația companiilor spaniole din România (ASEMER), Societatea de avocatură Corobană și Asociații – membru al grupului Monolit Legal & Tax, Romanian Sotware, Enjoy Legal & Business – BEATRICE ONICA – JARKA & ASOCIAȚII.

Parteneri media: Revista Cariere, Club Antreprenor, Business Voice, NORMEDIA

Speakeri:

– Mugurel Gheorghe, Data, AI & Automation Senior Consultant IBM România;

– Aurelian Chitez, Director of Sales Romanian Softwere și Mihaela Colesnic, Tema: „Legislație, AI și automatizare: maximizarea eficienței și conformității legislative în managementul resurselor umane”;

– Vlad Duțescu, Președinte European Mentoring and Coaching Council România, Tema „Inteligența Artificială între oportunitate și amenințare: despre dileme etice și cum aducem viitorul în prezent.”;

– Dr. Beatrice Onica – Jarka, FCIArb, President of the European Court of Arbitration – Romanian Chapter, Tema: „IA – perspective juridice și arbitrale”;

– Mihaela Plocon, Psiholog autonom, Psihoterapeut, Consilier Dezvoltare Personală și Profesională, Tema „Cum se vede inteligența artificială prin ochii unui psiholog”

– Loredana Costina, Avocat asociat în cadrul societății de avocatură Corobană și Asociații – membru al grupului Monolit Legal & Tax, Tema „Răspunderea companiilor pentru activitatea aplicațiilor A.I.”

– Dr. Adrian Morar, CEO Leaders Inside, Senior Project Coordinator Revista Patronatului Român, Tema: „Utilizarea AI pe piața de capital”

– Bogdan Tudor, reprezentant programul Repatriot.

Evenimentul, de tipul business breakfast, se desfășoară pe două secțiuni:

– Experience sharing meeting;

– Business networking;

În prima parte, speakerii vor prezenta teme care vor fi în atenția atât a participanților la eveniment, cât și în atenția audienței online a Revistei Patronatului Român, iar în secțiunea de business networking vom avea ocazia să dezbatem, să detaliem subiectele prezentate, dar mai ales să facem schimb de date de contact pentru a dezvolta legături și noi oportunități de afaceri.

- Advertisement -reclamaTa advertisement oferta advertising Club Antreprenor revista evenimente

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -RoHealth

Latest News

Sondaj CEC Bank: Aproape jumătate dintre studenți vor fi sprijiniți financiar de către familie, pe timpul studiilor

Unu din patru studenți lucrează ca să se poată întreține financiar în  timpul  studiilor universitare Cei mai mulți...
- Advertisement -TermeneRO Informații firme Verifică asociații și administratorii oricărei companii
- Advertisement -Ziarul Pozitiv RO
- Advertisement -reclamaTa advertisement oferta advertising Club Antreprenor revista evenimente

Mai multe articole ca acesta

- Advertisement -reclamaTa advertisement oferta advertising Club Antreprenor revista evenimente