vineri, iulie 19, 2024

Promovând Schimbarea: conferința Romanian Accessibility Awareness Day 2023 pentru incluziunea persoanelor cu dizabilități

Evenimente Club Antreprenor

Mircea Ficahttps://www.clubantreprenor.ro/
Fondator Revista Club Antreprenor & clubantreprenor.ro

Romanian Diversity Chamber of Commerce are plăcerea să anunțe conferința Romanian Accessibility Awareness Day 2023, care va avea loc la Hotelul Marmorosch din București, sala Vienna, în data de 19 Septembrie, începând cu ora 9:00 dimineața. Primirea participanților se va face începând cu ora 8:30.

Dedicată promovării incluziunii și accesibilității în mediul de afaceri din România, conferința Romanian Accessibility Awareness Day 2023 va deveni un eveniment pivotal pentru profesioniști, lideri de opinie și susținători deopotrivă. Cu invitați remarcabili și subiecte de discuție cuprinzătoare, evenimentul vizează cultivarea conștientizării și identificarea de soluții proactive în efortul de a construi o societate mai accesibilă și inclusivă pentru toți.

Printre subiectele care vor fi discutate în cadrul conferinței din acest an se numără următoarele:

  • Înțelegerea profundă a dizabilității: o explorare a semnificației fiecărui individ
  • Inițiative de politici publice și legislative: avansarea drepturilor persoanelor cu dizabilități
  • Susținerea persoanelor cu dizabilități care caută un loc de muncă: strategii pentru facilitarea oportunităților de angajare
  • Promovarea unei culturi organizaționale deschise și de încredere
  • Promovarea sănătății și a bunăstării: susținere holistică pentru persoanele cu dizabilități.

Conferința își propune să ofere o platformă pentru dialog și acțiune, deschizând calea pentru schimbări pozitive în domeniul accesibilității și incluziunii în mediul de afaceri din România.

Printr-un demers semnificativ către promovarea unei colaborări internaționale pe acest subiect, conferința din acest an este co-organizată cu Centrul AccessibleEU, o inițiativă a Comisiei Europene care se concentrează pe furnizarea de resurse în domenii cheie precum mediu, transport, tehnologii de informație și comunicație și politici pentru persoanele cu dizabilități. Prin asigurarea participării egale a acestora în toate aspectele vieții, acest parteneriat adaugă o dimensiune profundă misiunii conferinței.

Conferința se bucură de sprijinul generos al sponsorilor săi: Dentons România, ING Bank, Kaufland România și Moldova, Raiffeisen Bank și My Eco Box. Angajamentul lor de a genera schimbări pozitive și de a promova o cultură a incluziunii în comunitatea de afaceri este esențial pentru succesul evenimentului. Conferința este, de asemenea, susținută cu amabilitate de Ambasada Franței, Ambasada Suediei și Ambasada Elveției în România, Institutul Francez, Ambasada Sustenabilității, Camera de Comerț Belgiano-Luxemburg-Româno-Moldovenești, Camera de Comerț Olandezo-Română, Asociația Motivation, Special Olympics, She is Mom și Talent Center.

Companii renumite precum Kaufland, ING, Raiffeisen Bank, Google România, Yves Rocher, Hervis Sports, Code 4 Romania, Dentons, Telios Care și Expertul Național al României din Centrul de Resurse Europene pentru Accesibilitate AccessibleEU vor împărtăși cunoștințe, experiențe și cele mai bune practici în promovarea accesibilității și incluziunii în România. În deschiderea conferinței, Irina Crocker și Silvia Stelea vor susține o scurtă prezentare a workshop-ului Eyes wide Open: cum să includem și cum să ne comportăm cu persoanele cu deficiențe de vedere la locurile de muncă.

Romanian Diversity Chamber of Commerce (RDCC) face o invitație deschisă tuturor companiilor, organizațiilor și persoanelor care împărtășesc angajamentul pentru accesibilitate și incluziune să se alăture acestui eveniment de impact, pentru ca împreună să facem pași către un viitor mai echitabil și mai accesibil. Conferința va fi interpretată în limbajul semnelor de profesioniști din cadrul Asociației Naționale a Surzilor din România. Companiile și persoanele interesate sunt încurajate să-și asigure locul la acest eveniment prin înregistrare AICI.

Despre Romanian Diversity Chamber of Commerce

RDCC este o organizație non-profit care promovează principiile diversității și incluziunii în comunitatea de business din România și sprijină dezvoltarea economiei românești prin implementarea de inițiative și programe de diversitate și incluziune. Ca atare, RDCC este un forum de activități care reunește grupuri de stakeholderi, inclusiv femei, LGBTQ+, persoane de diferite etnii, persoane cu dizabilități și alte grupuri dezavantajate și lideri din comunitățile de afaceri. Viziunea RDCC este de a crea o organizație de afaceri care promovează oportunități de dezvoltare profesională, resurse comunitare și evenimente de networking. De asemenea, RDCC oferă un program de certificare în Diversitate și Incluziune util întreprinderilor multinaționale care doresc să asigure diversitatea partenerilor lor de afaceri. Află mai multe aici: http://www.rdcc.ro.

Urmărește-ne:

Ne puteți urmări și pe Facebook, Linkedin, Twitter, Instagram, YouTube și Google News!

- Abonează-te la revista de business ClubAntreprenor.ro și ZiarulPozitiv.ro -ABONAMENT CLUB ANTREPRENOR 2024

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -RoHealth

Latest News

InstaSun – Invenția 100% românească evaluată la 4 milioane Euro după doar 2 ani de la lansare

Un proiect gândit și dezvoltat integral în România revoluționează modul în care ne protejăm pielea împotriva radiațiilor solare, folosind...
- Advertisement -TermeneRO Informații firme Verifică asociații și administratorii oricărei companii
- Advertisement -Ziarul Pozitiv RO
- Advertisement -Abonament anual 12 luni la Club Antreprenor și Ziarul Pozitiv
- Advertisement -Evenimente business Club Antreprenor și Ziarul Pozitiv
- Advertisement -oferta publicare articole copywriting content marketing online SEO Club Antreprenor Ziarul Pozitiv

Mai multe articole ca acesta

- Abonează-te la revista de business ClubAntreprenor.ro și ZiarulPozitiv.ro -ABONAMENT 2024 Club Antreprenor Ziarul Pozitiv