sâmbătă, septembrie 30, 2023

Altex dezvoltă Marketplace cu taxă unică de livrare pentru clienți

Evenimente Club Antreprenor

Altex, liderul electro-IT, își extinde diversitatea produselor vândute și aduce prin Marketplace o varietate de produse, din categorii complementare electro-IT, vândute prin comercianții parteneri. Categoriile de produse din marketplace-ul Altex sunt jucării, sport, băuturi, home & deco, DIY, bricolaj, sanitare și produse pentru copii. În plus, clienții vor achita o taxă unică de livrare, chiar dacă produsele comandate sunt de la vânzători diferiți.

Marketplace-ul Altex trebuie să asigure 100% îndeplinirea promisiunii față de client, astfel încât acesta să nu simtă diferența între o experiență cu un produs Altex sau un produs vândut de unul din partenerii noștri. De aceea, avem o serie de criterii și standarde în selecția sellerilor, pentru a oferi cele mai bune produse clienților. Mai mult, pe baza volumelor generate în business-ul deja existent, am preluat integral zona de livrare în relația cu partenerii, astfel încât aceștia să se concentreze pe ceea ce știu ei mai bine să facă. Cred ca suntem singurul marketplace cu o singură taxă de livrare.” declară Monica Ciolănel, Director MarketPlace Altex România.

Prin acest model, clienții nu economisesc doar din punct de vedere financiar, ci și din punct de vedere timp, întrucât coletele pot fi livrate în același timp, de același cuier. De partea comerciantului, acesta nu mai are grija contractului sau costurilor legate de curier, acestea fiind administrate de către Altex.

În plus, sellerii pot să ofere prețuri extrem de competitive, avantajați de o structură de comision simplă, un comision unic indiferent de categoria sau produsul pe care îl comercializează.” adaugă Monica Ciolănel, Director Marketplace Altex România.

Altex Marketplace, cel mai recent canal de vânzare, adună în prezent peste 100 de selleri specialiști în categorii complementare electro-IT, având deja listate peste 30,000 de produse în platforma online. De asemenea, partenerii integrați în marketplace au la dispoziție o echipă dedicată pentru suport.

Altex are o bază de clienți impresionantă, fiind un retailer cu prezență de peste 30 de ani și cu un concept de vânzare omnichannel, atât prin magazinele fizice cât și online. Produsele Marketplace sunt disponibile momentan exclusiv online, pe site-ul altex.ro și în aplicație. Strategia pe termen lung a Marketplace Altex este să ofere partenerilor acces la un canal de vânzare integral omnichannel.

Despre ALTEX România

Altex este lider pe piața de retail din România, cu peste 120 de magazine deschise în țară. În aproape trei decenii de la ȋnființare, Altex s-a transformat dintr-un business local de import de televizoare, ȋn liderul pieței de produse electronice, electrocasnice, IT&C și multimedia din România.

Încă de la ȋnceput, compania Altex și-a propus să ofere produse de calitate adecvate nevoilor consumatorilor și soluții de finanțare accesibile.

Serviciul de 2X diferența versus alte magazine online sau offline asigură clienților cel mai mic preț din România.

Altex și-a diversificat, de-a lungul timpului, și serviciile, nu doar produsele. Pentru a-și ajuta clienții să aibă acces la finanțare, Altex a înființat Credex, o companie de credite de consum, care oferă soluții optime de finanțare la dobânzi scăzute, pentru achiziția articolelor de pe website și din rețeaua națională de magazine. Din 2021, prin serviciul Altex Travel, clienții Altex au posibilitatea să ȋşi achiziționeze vacanțe direct din magazinele Altex și Media Galaxy, dar și online, pe www.altextravel.ro

 

- Advertisement -reclamaTa advertisement oferta advertising Club Antreprenor revista evenimente

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -RoHealth

Latest News

Sondaj CEC Bank: Aproape jumătate dintre studenți vor fi sprijiniți financiar de către familie, pe timpul studiilor

Unu din patru studenți lucrează ca să se poată întreține financiar în  timpul  studiilor universitare Cei mai mulți...
- Advertisement -TermeneRO Informații firme Verifică asociații și administratorii oricărei companii
- Advertisement -Ziarul Pozitiv RO
- Advertisement -reclamaTa advertisement oferta advertising Club Antreprenor revista evenimente

Mai multe articole ca acesta

- Advertisement -reclamaTa advertisement oferta advertising Club Antreprenor revista evenimente