joi, iunie 13, 2024

CEE Attorneys/Boanță, Gîdei și Asociații alături de Aplast Wood Industry în tranzacția prin care compania a vândut un spațiu logistic de 12.500 mp către Viva Toys

Evenimente Club Antreprenor

Redacțiahttps://www.clubantreprenor.ro/
Club Antreprenor dezvoltă cultura antreprenorială care se evidențiază prin varietatea activităților sale, inclusiv site-ul, revista și evenimentele de business.

Firma de avocatură CEE Attorneys/Boanță, Gîdei și Asociații a consiliat Aplast Wood Industry (companie din portofoliul CEE Special Situations Fund, administrat de EMSA Capital) în vânzarea unui imobil situat în Comuna 1 Decembrie din județul Ilfov. Acesta este compus dintr-un teren de 63.667 mp și 5 hale de depozitare/producție, cu o suprafață totală de peste 12.500 mp.

Pe parcursul acestei tranzacții, echipa de avocați formată din Mihai Stanciu (Asociat Manager) și Nicolae Ursu (Partener) a oferit asistență juridică în legătură cu procesul de due diligence și în toate etapele de negociere și semnare.

Această tranzacție este un semnal foarte bun în ceea ce privește dinamica și potențialul pieței de spații logistice din România în mod special, dar și domeniul imobiliarelor în general. Din perspectivă juridică, principalele provocări din acest proiect au fost legate de termenul scurt de obținere a documentației privind dreptul de proprietate asupra imobilului, radierea din cartea funciară a unui număr semnificativ de ipoteci imobiliare și negocierea cu banca în calitate de creditor atât al vânzătorului cât și al cumpărătorului”, a afirmat Mihai Stanciu.

Cu prezență internațională din 2002, Aplast este unul dintre cei mai mari și mai reputați producători de uși și ferestre din România, specializați în furnizarea acestor produse către lanțuri exigente de bricolaj cu amănuntul în Europa. Aplast oferă clienților săi soluții inteligente în materie de calitate, logistică și costuri.

Despre CEE Attorneys/Boanță, Gîdei și Asociații:

CEE Attorneys/Boanță, Gîdei și Asociații este o societate de avocați cu expertiză și practică diversificată care oferă asistență juridică în toate domeniile dreptului afacerilor, cu precădere în litigii comerciale, trazacții imobiliare, drept corporatist/M&A, drept bancar și finanțări, IT/tehnologie. CEE Attorneys/ Boanță, Gîdei și Asociații se distinge pe piața avocaturii din România drept unul dintre furnizorii de servicii avocațiale cu experiență în tranzacții din domeniul tehnologiei, cu acces la cele mai bune practici internaționale ale avocaturii de afaceri și posibilitatea reală de a implementa tranzacții internaționale datorită unei echipe locale solide. Echipa de avocați este apreciată de clienți pentru calitatea și flexibilitatea serviciilor oferite, soluțiile pragmatice și practica semnificativă atât în marile societăți de avocatură, cât și in firme de consultanță din categoria „Big4”.

Despre Viva Toys:

Viva este o companie specializată în importul și distribuția la nivel național de jucării, jocuri și articole pentru copii. Compania a ajuns in 2022 la o CA de 59 milioane RON, în numai 7 ani de la înființare, de aici și nevoia crescândă de spațiu de depozitare. Viva Toys este un concept OneStopShop funcțional, care acum acoperă peste 60-70% din oferta de jucării prezentă pe piață, cuprinzând peste 4.000 de articole pe stoc, organizate pe brand-uri populare de la producători cu notorietate globală, acoperind toate categoriile de vârstă și de produse. Printre cele mai cunoscute brand-uri de jucării din portofoliu se numără: LEGO, Patrula Cățelușilor, Barbie, Hot Wheels, Spider-Man, Batman, Disney Princess, Disney Frozen, Steffi, Dickie, My Little Pony,  Play-Doh, figurinele Papo, puzzle-urile Trefl, jucăriile premium din lemn Hape, Hola și Fisher-Price. Pe lângă distribuția în hypermarket-uri, librării, lanțuri de benzinării, magazine de jucării, compania se distinge pe piață și prin serviciul de drop-shipping (livrare în aceeași zi). 

 

Urmărește-ne:

Ne puteți urmări și pe Facebook, Linkedin, Twitter, Instagram, YouTube și Google News!

- Abonează-te la revista de business ClubAntreprenor.ro și ZiarulPozitiv.ro -ABONAMENT CLUB ANTREPRENOR 2024

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -RoHealth

Latest News

Ștefan Mandachi și Iancu Guda organizează un maraton gratuit, pentru antreprenori

Ștefan Mandachi și Iancu Guda, împreună cu un profesor universitar doctor, organizează un maraton de business și mindset, de...
- Advertisement -TermeneRO Informații firme Verifică asociații și administratorii oricărei companii
- Advertisement -Ziarul Pozitiv RO
- Advertisement -Abonament anual 12 luni la Club Antreprenor și Ziarul Pozitiv
- Advertisement -reclamaTa advertisement oferta advertising Club Antreprenor revista evenimente

Mai multe articole ca acesta

- Abonează-te la revista de business ClubAntreprenor.ro și ZiarulPozitiv.ro -ABONAMENT 2024 Club Antreprenor Ziarul Pozitiv