marți, aprilie 16, 2024

Liderii Pieței Spa din România se întâlnesc în luna mai, la Cluj

Evenimente Club Antreprenor

Redacțiahttps://www.clubantreprenor.ro/
Club Antreprenor dezvoltă cultura antreprenorială care se evidențiază prin varietatea activităților sale, inclusiv site-ul, revista și evenimentele de business.

Piața serviciilor spa a crescut cu aproximativ 25% în 2022, la 37 milioane de euro, de la 29 milioane euro în 2019

Evenimentul este organizat de despreSpa.ro  – portavocea pietei Spa din România – în parteneriat cu Organizația Patronală a Turismului Balnear din România (OPTBR) și se adresează tuturor specialiștilor Spa, precum și investitorilor

Din ce în ce mai mulți români descoperă cea mai rapidă și eficientă soluție de detensionare: prin relaxarea simultană a tuturor celor 5 simțuri, oricat de stresați am fi, creierul nostru nu mai are alta opțiune decât să se liniștească și automat ne detașăm de toate gândurile care ne apasă. Totul se întâmplă în mai puțin de o oră, la Spa.

PIAȚA SERVICIILOR SPA A CRESCUT CU APROXIMATIV 25% ÎN 2022, LA 37 MILIOANE DE EURO, de la 29 Milioane Euro în 2019, după ce în pandemie piața a fost închisă mult timp – conform datelor centralizate de despreSpa.ro. Cifrele exacte ale evoluției pieței Spa în 2022, centralizate de despreSpa.ro, vor fi anunțate în luna mai, în cadrul Conferinței Spa România.

Și în acest an, leaderii pieței Spa din România se vor întâlni să dezbată noi metode prin care serviciile Spa din România să răspundă chiar și celor mai exigenti clienti, obișnuiți cu vacanțe în Spa-uri de 5* din SUA și Europa de Vest, unde cultura Spa este mai dezvoltată.

Dacă în pandemie au fost reinventate unele experiențe Spa, cu tendința spre unicitate și personalizare la maxim, au fost optimizate circuitele operaționale și s-au făcut cele mai multe traininguri – ceea ce a dus la o creștere semnificativă a calității serviciilor oferite – la Conferința Spa România 2023, în cele 3 zile, vor fi identificate metodele prin care să schimbăm total abordarea: de la corp la sufletul clientului (atât în Spa-urile de relaxare, cât si în centrele balneare)”, a declarat Ioana Marian, fondator despreSpa.ro

Conferința Spa Romania va avea loc în perioada 16-18 mai 2023 la SunGarden Golf & Spa Resort 5*, Cluj. Evenimentul este organizat de despreSpa.ro în parteneriat cu Organizația Patronală a Turismului Balnear din România și se adresează tuturor specialiștilor Spa, precum și investitorilor și directorilor de hotel care intenționează să-și deschidă un centru Spa și/sau balnear.

Vor fi trei zile cu prezentări pe tema Spa Business, cu speakeri profesioniști Spa de top: Cosmin Cîrîc – Director Wellness Theme București, Sorin Vasilache – Director Shiseido Spa Stejarii Country Club, Iuliana Tasie – Director Hotel Europa Eforie Nord, Maria Rendes – Consultant Spa, Daniela Dumitru – Trainer Spa și mulți alți specialiști cu nume de rezonanță în piață.

De asemenea, programul va conține și prezentări de interes susținute de speakeri invitați:  Sergiu Neguț, Oana Scarlat și Toma Grozăvescu – pe subiecte precum: Strategie, Leadership și Growth Hacking.

Evenimentul a fost gândit și ca oportunitate de networking: se va pune accentul pe interacțiunea dintre participanți, oferindu-li-se ocazia să se cunoască la nivel mai profund, prin experiențele spa și wellness oferite. Invitații pot participa la un ritual și un show Aufguss, concepute de specialiștii Therme București, la momente de meditație în Spa Garden, workshop-uri interactive de anti-aging, nutriție conștientă, kokedama, tir cu arcul sau inițiere în golf. În fiecare zi sunt programate diverse activități și momente-surpriză”, a adăugat Ioana Marian, fondator despreSpa.ro.

Evoluția pieței va fi celebrată printr-o Gală de Premii. Vor fi premiate acele centrele Spa care fac diferența și reușesc să aducă experiențele Spa și wellness la nivel de artă – cu un trofeu ca o operă de artă – creat de Ovidiu Toader, artist român, sculptor.

Toți cei 5 membrii ai juriului sunt specialiști Spa care au ocupat ani de zile poziția de Spa Director și/sau Spa Trainer în Spa-uri de 5* din străinătate și au o vastă experiență pe mai multe continente.

Câștigătorii vor fi anunțați în seara de 17 mai, la Gala Premiilor Spa România 2023 by despreSpa.ro

Susținătorii Conferinței Anuale SPA România 2023 sunt:

Ioma Paris – pionierul și liderul mondial al cosmeticii personalizate

Valeg Creative Solutions – soluții de reducere a costurilor prin cogenerare de putere mică sau medie.

Farmec – cel mai mare producător de produse cosmetice cu capital 100% românesc

Ceragem – dispozitive medicale brevetate pentru termomasaj

Multisoft – producător de soluții informatice integrate pentru domeniul HoReCa

Sothys Paris   arta tratamentelor profesionale pentru centrele SPA

SALESIANER – servicii de punere la dispoziție și spălătorie textile pentru HoReCa

BRAGARD – ținute profesionale pentru orice categorie de personal HoReCa

H2B Hotel to Business – Hub de digitalizare pentru agenții de turism și unități de cazare.

Julius Meinl – ambasadorul cafenelei vieneze încă din 1862

Parteneri:

Smarters – Prima agenție de growth hacking marketing din România

TrendsHRB – Prima revistă B2B din România dedicată industriei ospitalității

despreSpa.ro este portavocea pieței spa din Romania și singura platformă unde găsești tot ce cauți despre Spa,  wellness și balnear – astfel încât să economisesti timp pretios: informații despre cele mai bune centre Spa și experiențele pe care le poți trăi la Spa, dar și o gamă de oferte de servicii wellness pentru tine și starea ta de bine – concepute urmare a cererilor cititorilor și a clienților în cei 12 ani de activitate continuă.

despreSpa.ro ține la curent cititorii interesati de zona de lifestyle, dar ia și pulsul pieței pentru persoanele interesate de aspectul economic. În secțiunea Spa Business gasesti materiale, studii de piata, cursuri, inițiative și programe destinate pieței Spa, dar și evenimente pentru profesioniștii din domeniul SPA.  

Pe plan internațional, promovăm România – ca destinație spa, wellness și balneară. Suntem Ambasadorul Global Wellness Day în România, singurul partener media al European Spa Association în România și membri în două inițiative Global Wellness Institute.

Afiș eveniment  

Video despre despreSpa

Urmărește-ne:

Ne puteți urmări și pe Facebook, Linkedin, Twitter, Instagram, YouTube și Google News!

- Abonează-te la revista de business ClubAntreprenor.ro și ZiarulPozitiv.ro -ABONAMENT CLUB ANTREPRENOR 2024

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -RoHealth

Latest News

Forumul de Afaceri Brazilia-România: Consolidarea relațiilor bilaterale și explorarea sinergiilor economice

Miercuri, 29 mai, Forum de Afaceri Brazilia – România, la Palatul CCIB La sediul Camerei de Comerţ si Industrie a...
- Advertisement -TermeneRO Informații firme Verifică asociații și administratorii oricărei companii
- Advertisement -Ziarul Pozitiv RO
- Advertisement -Abonament anual 12 luni la Club Antreprenor și Ziarul Pozitiv
- Advertisement -reclamaTa advertisement oferta advertising Club Antreprenor revista evenimente

Mai multe articole ca acesta

- Abonează-te la revista de business ClubAntreprenor.ro și ZiarulPozitiv.ro -ABONAMENT 2024 Club Antreprenor Ziarul Pozitiv