vineri, martie 29, 2024

POPESCU & ASOCIATII a obținut Premiul Special Highly Commended Law Firm din Sud-Estul Europei în cadrul The Lawyer European Awards 2022

Evenimente Club Antreprenor

Redacțiahttps://www.clubantreprenor.ro/
Club Antreprenor dezvoltă cultura antreprenorială care se evidențiază prin varietatea activităților sale, inclusiv site-ul, revista și evenimentele de business.

POPESCU & ASOCIATII a fost desemnată, pentru al 2-lea an consecutiv, cea mai apreciată firmă de avocatură (Highly Commended Law Firm) din Sud-Estul Europei. Premiul a fost acordat în cadrul Galei The Lawyer European Awards 2022 care a avut loc la Londra pe 29 noiembrie a.c.

Doar patru firme de avocatură din România, din cele peste 120 de companii nominalizate la nivel european, au fost pe lista scurtă și au concurat în acest an pentru marile trofee și premii speciale. Câștigătorii celor 25 de categorii au fost selectați, în urma unui proces de analiză foarte riguros, de către un juriu format din peste 60 de avocați și specialiști de top din companii de prestigiu.

Premiul acordat și în acest an de către The Lawyer, una dintre cele mai prestigioase publicații londoneze, este deopotrivă meritul colegilor și al clienților noștri. Ei sunt cei care ne acordă tot suportul, respectiv încrederea lor și vreau să le mulțumesc tuturor. Apreciez dedicarea echipei pentru meseria de avocat, cât și profesionalismul cu care tratează orice provocare, indiferent de complexitatea acesteia.” a declarat Octavian POPESCU, Managing Partner.

POPESCU & ASOCIATII a fost nominalizată pe lista scurtă în cadrul The Lawyer European Awards încă de la ediția a 2-a, din 2020, iar anul trecut a fost prima firmă de avocatură din România, cu mai puțin de 3 ani de activitate la momentul desemnării câștigătorilor, care a reușit să obțină poziționarea de Highly Commended Law Firm din Sud-Estul Europei în clasamentul The Lawyer 2021, alături de companii cu rezonanță în avocatura europeană.

Toate premiile primite până acum reprezintă dovada că eforturile noastre constante sunt apreciate și de către specialiștii care analizează întreaga industrie. Fiecare succes obținut reprezintă un motiv de bucurie și onoare pentru întreagă echipă, dar în același timp ne motivează și ne ambiționează să fim mai buni.” a declarat Gheorghe BUTA, Senior Partner.

Lista câștigătorilor și a membrilor juriului poate fi consultată pe pagina oficială a evenimentului https://www.thelawyer.com/event/european-awards/

POPESCU & ASOCIATII este societatea de avocatură din prima linie ce pune la dispoziția clienților premium servicii integrate de excepție, atât în România cât și peste hotare, în toate ariile de practică relevante și în mod special, în industriile de interes pentru jucătorii economici activi.

POPESCU & ASOCIATII și avocații săi sunt incluși în elita avocaturii de business din România în arii precum Corporate/Fuziuni și Achiziții, Litigii, Parteneriate Public-Privat și Achiziții Publice, Restructurare și Insolvență, Taxe și Dreptul Penal al Afacerilor, în baza capabilităților extraordinare în sectorul juridic și a aprecierilor clienților, recunoașteri acordate de cele mai recente ediții ale tuturor directoarelor juridice de renume precum Chambers & Partners, IFLR 1000, Benchmark Litigation și Legal 500 EMEA.

Societatea a fost desemnată Firma Anului în Avocatură în cadrul Galei Romanian Legal Awards 2022. De asemenea, a fost inclusă pe lista scurtă a Premiilor Benchmark Litigation pentru Firma de Avocatură a Anului în Litigii și de către Europa Property, publicația specializată în sectorul imobiliar comercial din Europa Centrală și de Sud-Est, la categoria Firma de Avocatura a Anului în România în Imobiliare în cadrul SEE Real Estate Awards, ediția a 15-a.

POPESCU & ASOCIATII a primit, de asemenea, premiile pentru Cea mai Bună Firmă de Avocatură în Litigii din România, Cea mai Bună Firmă de Avocatură în Drept Bancar din România, Cea mai Bună Firmă de Avocatură în Drept Imobiliar din România și a fost recunoscută printre Cele mai bune Firme de Drept Penal al Afacerilor din România, în baza experienței extraordinare și a recunoașterii venite din partea mediului juridic local, la Gala Premiilor Avocaturii din România.

 

Urmărește-ne:

Ne puteți urmări și pe Facebook, Linkedin, Twitter, Instagram, YouTube și Google News!

- Abonează-te la revista de business ClubAntreprenor.ro și ZiarulPozitiv.ro -ABONAMENT CLUB ANTREPRENOR 2024

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -RoHealth

Latest News

Analiză Wines of Romania: Busuioaca de Bohotin și Fetească Neagră, cele mai căutate vinuri în mediul online

1 din 3 căutări online de vinuri autohtone provine din Capitală Cele mai multe căutări se fac în...
- Advertisement -TermeneRO Informații firme Verifică asociații și administratorii oricărei companii
- Advertisement -Ziarul Pozitiv RO
- Advertisement -Abonament anual 12 luni la Club Antreprenor și Ziarul Pozitiv
- Advertisement -reclamaTa advertisement oferta advertising Club Antreprenor revista evenimente

Mai multe articole ca acesta

- Abonează-te la revista de business ClubAntreprenor.ro și ZiarulPozitiv.ro -ABONAMENT 2024 Club Antreprenor Ziarul Pozitiv