vineri, iulie 19, 2024

Ioana Arsenie- Trusted Advisor lansează Programul “De la Contabil la CFO”

Evenimente Club Antreprenor

Redacțiahttps://www.clubantreprenor.ro/
Club Antreprenor dezvoltă cultura antreprenorială care se evidențiază prin varietatea activităților sale, inclusiv site-ul, revista și evenimentele de business.

În contextul actual este nevoie de implicarea profesioniștilor din domeniul financiar-contabilla un nivel superior, cu instrumente adaptate și abordare orientată spre business.

« Observăm fenomenul de comoditizarea profesiei contabile și considerăm că profesioniștii contabili merită mai mult respect și își pot câștiga poziționa mai bine oferta, adăugând servicii cu valoare adăugată mai mare în portofoliul lor » – Ioana Arsenie, strateg financiar, FCCA.

 

Programul nostru este dedicat profesioniștilor din domeniul financiar și își propune mentorat și training de la rolul de Contabil la cel de Manager Financiar și ulterior Financial Business Partner sau Strateg Financiar.

Este unicul program de acest tip din România, pragmatic, facilitat de Ioana Arsenie – expert cu peste 20 ani în roluri de top, membru în board și autor a numeroase studii, analize și opinii dedicate în principal IMM-urilor, în slujba cărora activează prin propriul cabinet de consultanță din 2015.Oferim o abordare de învățare experiențială, având structura realizată din experiența unui om de finance care s-a dezvoltat etapă cu etapă, nu în câțiva ani, ci în diverse etape ale ciclurilor economice și în medii culturale și de business variate.

În cadrul programului beneficiarii vor primi:

-training și mentorat (4 sesiuni de grup a 3 ore), intercalate cu teme și aplicații personalizate

-facilitare diagnoză și planificare carieră (profil și întâlnire cu HR/coach)

-interacțiuni și schimb de experiență cu personalități din finance cu expertiză variată așa încât să fie cat mai ușor de integrat în bagajul propriu al participanților arii de business și finanțe complementare.

-la final, festivitatea de absolvire.

Ioana Arsenie, strateg financiar și fondatoarea Trusted Advisor facilitează acest program în care participanții beneficiază și de o întalnire 1:1 pentru calibrarea planului de carieră.

Locurile sunt limitate (8-10 persoane) și sunt în curs de ocupare pentru prima sesiune, desfășurată în perioada 17 octombrie – 30 noiembrie. Înscrierile pentru editia a 2-a, din ianuarie, sunt de asemenea deschise.

« Observăm interes pentru acest produs și de aceea gândim o structură de a extinde propunerea noastră după absolvirea programului De la Contabil la CFO și integrarea participanților în comunitatea Trusted CFO, în care să facilităm dezvoltarea și colaborarea. Oamenii au nevoie de interacțiuni, vor să progreseze rapid, să creeze relații și să simtă împlinirea dată de dezvoltarea în carieră, să își lărgească orizontul, să afle care sunt cele mai noi și bune practici și cum pot să fie mai buni, mai relevanți, în companiile în care activează. Ne bucurăm să vedem antreprenori care decid să investească în oamenii-cheie din afacerile lor și înțeleg că astfel beneficiile vin în companie și ei vor putea să delege mai mult și să câștige timp pentru dezvoltarea afacerilor. » spune Ioana Arsenie.

Detalii și înscrieri: www.ioanaarsenie.ro/evenimente/

 

Urmărește-ne:

Ne puteți urmări și pe Facebook, Linkedin, Twitter, Instagram, YouTube și Google News!

- Abonează-te la revista de business ClubAntreprenor.ro și ZiarulPozitiv.ro -ABONAMENT CLUB ANTREPRENOR 2024

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -RoHealth

Latest News

Carrefour România și Asociația InspirAction susțin educația din România

Programul „Gesturi mici pentru practici mari” susține educația durabilă, economia circulară și protecția mediului înconjurător. Peste 60.000 de...
- Advertisement -TermeneRO Informații firme Verifică asociații și administratorii oricărei companii
- Advertisement -Ziarul Pozitiv RO
- Advertisement -Abonament anual 12 luni la Club Antreprenor și Ziarul Pozitiv
- Advertisement -Evenimente business Club Antreprenor și Ziarul Pozitiv
- Advertisement -oferta publicare articole copywriting content marketing online SEO Club Antreprenor Ziarul Pozitiv

Mai multe articole ca acesta

- Abonează-te la revista de business ClubAntreprenor.ro și ZiarulPozitiv.ro -ABONAMENT 2024 Club Antreprenor Ziarul Pozitiv