joi, martie 28, 2024

Stay Fit Gym continuă extinderea la nivel național prin preluarea a două centre de fitness în Sibiu și Galați

Evenimente Club Antreprenor

Redacțiahttps://www.clubantreprenor.ro/
Club Antreprenor dezvoltă cultura antreprenorială care se evidențiază prin varietatea activităților sale, inclusiv site-ul, revista și evenimentele de business.

Stay Fit Gym, al doilea cel mai mare lanț de săli de fitness din România, după numărul de centre deschise, anunță preluarea integrală a două centre de fitness în Sibiu și Galați. Acestea reprezintă a patra și, respectiv, a cincea tranzacție de M&A anunțată de Stay Fit Gym după preluarea Neby Fitness, un centru din zona pieței Domenii din București, și două centre de fitness în Pitești.

Suntem încântați de achiziționarea celor două centre și ne dorim să continuăm acest proces de creștere. Tranzacțiile anunțate astăzi reprezintă o nouă etapă din expansiunea și transformarea Stay Fit Gym într-un brand național, pornit din România și dezvoltat în mod accelerat cu sprijinul unui fond de investiții format din antreprenori români, Morphosis Capital. Până la finalul anului avem în vedere să mai deschidem noi centre de fitness, atât organic, cât și prin achiziții, în București, Pitești, Sibiu, Galați, dar și în orașe noi, precum Brașov, Buzău, Craiova și Râmnicu Vâlcea. Abordarea noastră la nivel de centre se bazează pe promovarea unui stil de viață sănătos, prin oferirea de echipamente premium și condiții excelente de antrenament la prețuri accesibile pentru toate categoriile de vârstă,” a declarat Alexandru Lascăr, CEO al Stay Fit Gym.

Centrul de fitness achiziționat în Sibiu a fost deținut de Habit30, iar în perioada următoare, centrul va intra într-un proces de renovare completă, ce include înlocuirea echipamentelor, amenajarea vestiarelor și adaptarea acestuia la designul Stay Fit Gym. Compania estimează că lucrările vor fi finalizate până la începutul lunii octombrie.

 

De asemenea, tot în luna octombrie, Stay Fit Gym va deschide un al doilea centru de fitness în Sibiu, în Promenada Mall. Suprafața totală a celor două centre este de aproximativ 1.500 mp, iar valoarea investițiilor efectuate de Stay Fit Gym în Sibiu, pentru renovarea centrului de fitness achiziționat și pentru deschiderea noului centru, este de aproximativ 5 milioane de lei. Totodată, compania are în vedere inaugurarea celui de-al treilea centru în Sibiu, la începutul anului viitor. Odată cu operaționalizarea tuturor celor trei centre din Sibiu, Stay Fit Gym estimează că baza de clienți din acest oraș va cuprinde peste 3.000 de membri.

În ceea ce privește cea de-a cincea tranzacție, centrul de fitness din Galați a fost achiziționat de la OneGym, liderul pieței locale. Locația aflată în centrul orașului urmează să fie renovată în perioada următoare, imediat după inaugurarea unui nou centru de fitness Stay Fit Gym în acest oraș, în Galați Shopping City. Compania a luat decizia ca centrul de fitness achiziționat să fie renovat după deschiderea celui din centrul comercial, astfel încât membrii Stay Fit Gym să aibă în permanență la dispoziție o locație în care se vor putea antrena. Cele două locații vor avea o suprafață totală de 3.000 mp.

La fel ca și în cazul orașului Sibiu, compania are în vedere inaugurarea celui de-al treilea centru în Galați, la începutul anului viitor. În momentul în care toate cele trei centre din acest oraș vor fi operaționale, baza de clienți a Stay Fit Gym din Galați va cuprinde aproximativ 4.000 de abonați. Valoarea totală a investițiilor efectuate de companie în Galați se ridică la circa 7,5 milioane de lei.

Odată cu deschiderea locației din Promenada Mall din Sibiu, marcăm începutul unui parteneriat strategic cu NEPI Rockcastle. Această locație o să fie urmată de Galați Shopping City, iar la anul urmează să deschidem centre și în alte locații ale aceluiași proprietar. De la începutul anului și până acum, am bifat cu succes cinci tranzacții de tip M&A ale operatorilor locali. Printre multitudinea de deschideri viitoare aș aminti și de colaborarea cu grupul IGD, proprietarul magazinelor Winmarkt, unde avem planificate trei deschideri în următoarele 4-5 luni,” a declarat Marius Preodișteanu, Head of Expansion al Stay Fit Gym.

Prin achiziționarea centrelor de fitness din Sibiu și Galați și inaugurarea a altor două locații din aceste orașe, Stay Fit Gym va ajunge să opereze 16 centre de fitness la nivel național.

La începutul anului, compania viza venituri de peste 15 milioane de lei, însă în urma derulării cu succes a procesului continuu de expansiune și creșterea organică înregistrată la nivelul tuturor centrelor, Stay Fit Gym estimează venituri de 20 de milioane de lei pentru întreg anul 2022. De asemenea, compania a înregistrat o creștere exponențială și la nivelul numărului de abonați – de la aproximativ 3.800 la începutul anului, la peste 10.000 de membri în august 2022.

Despre Stay Fit Gym

Stay Fit Gym, fondată în anul 2012 de trei antreprenori români – Alexandru Lascăr (CEO), Marius Preodișteanu (Head of Expansion) și Laurențiu Lascăr (Director Operațional), este în prezent al doilea cel mai mare lanț de săli de fitness din România, după numărul de centre deschise. În prezent, compania operează 14 centre deschise în București, Pitești, Sibiu și Galați și oferă o gamă extinsă de servicii persoanelor care desfășoară activități fizice, precum clase de aerobic și antrenament funcțional, antrenor personal și saună. Toate cele 14 centre de fitness sunt dotate cu echipamente de ultimă generație. Centrele Stay Fit Gym sunt Colosseum, Domenii, Pipera, Liberty, Cocor, Vitan, Titulescu, Teiul Doamnei, Pantelimon, Fizicienilor, Pitești Trivale, Pitești Gavana, Sibiu Malului, Galați Centru.

www.stayfit.ro

 

Urmărește-ne:

Ne puteți urmări și pe Facebook, Linkedin, Twitter, Instagram, YouTube și Google News!

- Abonează-te la revista de business ClubAntreprenor.ro și ZiarulPozitiv.ro -ABONAMENT CLUB ANTREPRENOR 2024

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -RoHealth

Latest News

Grupul LEGO a avut cea mai mare creștere de pe piața de jucării în 2023

Veniturile companiei au fost de 65,9 miliarde de coroane daneze (DKK), în creștere cu 2% față...
- Advertisement -TermeneRO Informații firme Verifică asociații și administratorii oricărei companii
- Advertisement -Ziarul Pozitiv RO
- Advertisement -Abonament anual 12 luni la Club Antreprenor și Ziarul Pozitiv
- Advertisement -reclamaTa advertisement oferta advertising Club Antreprenor revista evenimente

Mai multe articole ca acesta

- Abonează-te la revista de business ClubAntreprenor.ro și ZiarulPozitiv.ro -ABONAMENT 2024 Club Antreprenor Ziarul Pozitiv