vineri, septembrie 30, 2022

Asociația Green Revolution va organiza, în data de 10 septembrie în parcul Herăstrău, cea de-a doua ediție a Târgului de jucării „2nd Life”

Must Read

Asociația Green Revolution (AGR) va desfășura, în data de 10 septembrie, la Roaba de Cultură, în parcul Herăstrău, cea de-a doua ediție a Târgului de jucării „2nd Life” un eveniment de educație ecologică, financiară și socială, ce își propune să redea jucăriilor nefolosite o nouă viață educând în același timp copiii în spiritul celor 3 R: reuse, repair, recycle.
Studiile făcute la nivel mondial și national confirmă faptul că investim foarte mult în jucării. Piața globală de jocuri și jucării este estimată la peste 292 miliarde de euro în 2021 cu o previzune de creștere anuală de 4,2% până în 2025*. Piața românească de jocuri și jucării este estimată la 728 milioane de euro cu o previziune de creștere anuală de 2.4% până în 2025**. O casă din 5 deține peste 100 de jucării și una din 10 deține o colecție imensă de peste 200 de jucării. În general o familie cheltuiește aproape 600 de dolari pe an pe jucării.
Ați început curațenia de toamnă? Dacă nu, puteți începe cu sortarea jucăriilor. Asta pentru că pe data de 10.09.2022 va avea loc cea de-a doua ediție a Târgului de Jucării “2nd Life”, organizat de AGR. Este un eveniment de educație ecologică, financiară și socială, ce își propune să redea jucăriilor nefolosite o nouă viață educând în același timp copiii în spiritul celor 3 R: reuse, repair, recycle.

Dacă ai jucării în stare bună, pe care nu le mai folosești și de care ești gata să te desparți pentru o cauză bună, vino în perioada 17.08.20222-09.09.2022, între orele 10.00-20.00, la Roaba de Cultură pentru a le dona. Organizatorii se ocupă de sortare și igienizare, iar pe 10.09.2022 le vor comercializa la Târgul “2nd Life”, urmând ca banii strânși să fie donați către cauza ”Pâine și mâine” a organizației World Vision.

Îmbină faptele bune cu distracția și vino, în al doilea weekend din septembrie, să te bucuri de jocurile și atelierele organizate de partenerii nostri, în cadrul Târgului “2nd Life”. Te vei întoarce acasă cu un zâmbet larg pe față și câțiva prieteni noi.

Acest proiect se desfășoară cu ajutorul partenerilor care susțin educația ecologică și financiară.
- Advertisement -spot_img

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Latest News

Reciclarea ambalajelor: răspunderea extinsă a producătorilor, atribuțiile autorităților și rolul consumatorilor

Articol realizat de Asociația Română pentru Ambalaje și Mediu (ARAM) Sistemul de răspundere extinsă a producătorului, care funcționează în România...
- Advertisement -spot_img

Mai multe articole ca acesta

- Advertisement -spot_img