vineri, septembrie 30, 2022

Consiliul Concurenţei analizează preluarea Rombeer Crângașu de către Flagas

Must Read

Consiliul Concurenţei analizează tranzacția prin care Flagas preia Rombeer Crângașu și, implicit, cele 14 stații de carburanți din județele Dâmbovița și Prahova deținute sub marca „RBC Gas”.

Flagas S.R.L. comercializează angro și cu amănuntul carburtanți auto (benzină, motorină, GPL auto), iar în stațiile de carburanți deținute se mai comercializează produse alimentare sau auto și se mai desfășoară activități de spălătorie auto.

Rombeer Crângașu S.R.L. deține în prezent 14 stații de carburanți din județele Dâmbovița și Prahova, prin intermediul cărora comercializează angro și cu amănuntul carburanți auto, produse alimentare sau auto și desfășoară activități de spălătorie auto.

În conformitate cu prevederile Legii concurenţei (nr. 21/1996), această tranzacție trebuie autorizată de Consiliul Concurenţei, care va evalua operațiunea în scopul stabilirii compatibilităţii sale cu un mediu concurenţial normal şi va emite o decizie în termenele prevăzute de lege.

Eventualele observaţii şi puncte de vedere pot fi transmise autorităţii de concurenţă prin fax, la nr. 021.405.45.08, prin e-mail la adresa industrie@consiliulconcurentei.ro sau prin poştă la următoarea adresă: Consiliul Concurenţei, Piaţa Presei Libere nr. 1, Casa Presei, corp D1, sector 1, Bucureşti, cod poştal 013701, Oficiul Poştal nr. 25, în termen de 20 zile de la data prezentului anunţ.

- Advertisement -spot_img

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Latest News

Reciclarea ambalajelor: răspunderea extinsă a producătorilor, atribuțiile autorităților și rolul consumatorilor

Articol realizat de Asociația Română pentru Ambalaje și Mediu (ARAM) Sistemul de răspundere extinsă a producătorului, care funcționează în România...
- Advertisement -spot_img

Mai multe articole ca acesta

- Advertisement -spot_img