vineri, martie 29, 2024

Wolf Theiss promovează trei avocați din cadrul biroului din Bucureşti în poziţii de Senior Associate

Evenimente Club Antreprenor

Redacțiahttps://www.clubantreprenor.ro/
Club Antreprenor dezvoltă cultura antreprenorială care se evidențiază prin varietatea activităților sale, inclusiv site-ul, revista și evenimentele de business.

Biroul din România al firmei regionale de avocatură Wolf Theiss anunţă promovarea Corneliei Postelnicu din grupul de practică Corporate / M&A şi a Andreei Tudorache şi a lui Alexandru Asaftei (ambii din grupul de practică Banking & Finance), în poziţiile de Senior Associate.

De-a lungul anilor, Cornelia, Andreea şi Alexandru au contribuit în mod semnificativ la succesul biroului din Bucureşti, oferind asistenţă în unele dintre cele mai importante tranzacţii derulate de Wolf Theiss pe această piaţă. Ei au primit din partea clienţilor aprecieri pentru cunoştinţele şi expertiza lor juridică şi mai ales pentru standardele lor profesionale şi etice ridicate, disponibilitatea, colaborarea, precum şi pentru înţelegerea nevoilor clienţilor. Promovarea acestor trei avocaţi este în semn de recunoaștere a contribuțiilor profesionale deosebite pe care aceștia le au la dezvoltarea biroului din Bucureşti și la consolidarea poziției sale de lider pe piața românească”, a declarat Bryan W. Jardine, Managing Partner al biroului Wolf Theiss Bucuresti.

Cornelia Postelnicu este membră a echipei Corporate / M&A a biroului din București al Wolf Theiss din septembrie 2019 şi este specializată în drept societar, fuziuni & achiziții și drept comercial, asocieri de tip joint-venture, restructurări intragrup și insolvenţă. Cu nouă ani de experiență profesională, ea a oferit consultanță clienților din industrii variate cu rapoarte de due diligence și documente tranzacționale implicând vânzarea de active / acțiuni, precum și cu privire la aspecte variate de reglementare. Înainte de a se alătura Wolf Theiss, Cornelia a colaborat cu una dintre cele mai importante firme internaționale de avocatură din România, unde a oferit consultanță clienților în materie de drept societar, comercial și de protecţia datelor. Cornelia a fost admisă în Baroul București in anul 2013.

Andreea Tudorache este specializată în aspecte juridice legate de finanţări, bănci şi pieţe de capital. Andreea face parte din echipa de drept financiar-bancar din cadrul biroului din București și este un membru cheie al echipei regionale de pieţe de capital şi DCM (titluri de credit) a Wolf Theiss din noiembrie 2018. Cu nouă ani de experiență, Andreea a oferit consultanţă juridică clienţilor pe proiecte de finanţare, tranzacţii de credite neperformante / NPL-uri, o gamă largă de aspecte de reglementare în domeniul financiar, precum şi pentru stabilirea și actualizarea programelor de emisiune de obligaţiuni (EMTN) și pentru emisiuni de obligațiuni şi admiterea pe pieţe reglementate. Andreea deţine o diplomă de licență de la Facultatea de Drept, Universitatea București, 2012 și o diplomă de Masterat în Dreptul Afacerilor de la aceeaşi universitate, 2014. Andreea a studiat și la Facultatea de Drept a Universității Erasmus din Rotterdam (Olanda). În 2013, a fost admisă în Baroul București.

Alexandru Asaftei este specializat în domeniul bancar, financiar, al piețelor de capital, plasamentelor private şi asigurărilor. Experiența sa de aproape zece ani acoperă, de asemenea, aspecte legate de drept societar, fuziuni și achiziții întrucât a fost implicat în consilierea unor companii importante în vânzarea de NPL-uri şi achiziții imobiliare. În 2012, Alexandru a absolvit Facultatea de Drept din cadrul Universității Bucureşti și și-a continuat studiile cu un Masterat în Dreptul Afacerilor la aceeaşi universitate. În 2012, Alexandru a fost admis în Baroul București.

Despre Wolf Theiss

Fondată în 1957, Wolf Theiss este una dintre cele mai importante firme de avocatură din Europa Centrală și de Sud-Est (CEE/SEE). Ne-am construit reputația pe baza unor cunoștințe locale de neegalat, susținute de capacități internaționale puternice. Cu 362 de avocați în 13 țări, peste 80% din activitatea firmei implică reprezentarea transfrontalieră a clienților internaționali.

În Albania, Austria, Bosnia şi Herţegovina, Bulgaria, Croaţia, Cehia, Ungaria, Polonia, Romînia, Serbia, Slovacia, Slovenia şi Ucraina, Wolf Theiss reprezintă companii industriale, comerciale și de servicii locale și internaționale, precum și bănci și companii de asigurări. Combinând dreptul și afacerile, Wolf Theiss dezvoltă soluții complete și constructive pe baza cunoștințelor juridice, fiscale și de afaceri.

Urmărește-ne:

Ne puteți urmări și pe Facebook, Linkedin, Twitter, Instagram, YouTube și Google News!

- Abonează-te la revista de business ClubAntreprenor.ro și ZiarulPozitiv.ro -ABONAMENT CLUB ANTREPRENOR 2024

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -RoHealth

Latest News

Analiză Wines of Romania: Busuioaca de Bohotin și Fetească Neagră, cele mai căutate vinuri în mediul online

1 din 3 căutări online de vinuri autohtone provine din Capitală Cele mai multe căutări se fac în...
- Advertisement -TermeneRO Informații firme Verifică asociații și administratorii oricărei companii
- Advertisement -Ziarul Pozitiv RO
- Advertisement -Abonament anual 12 luni la Club Antreprenor și Ziarul Pozitiv
- Advertisement -reclamaTa advertisement oferta advertising Club Antreprenor revista evenimente

Mai multe articole ca acesta

- Abonează-te la revista de business ClubAntreprenor.ro și ZiarulPozitiv.ro -ABONAMENT 2024 Club Antreprenor Ziarul Pozitiv