vineri, septembrie 30, 2022

StartUP LevelUP te inițiază în lumea antreprenoriatului

Must Read

INNO, departament al Agenției de Dezvoltare Regională Nord-Vest, lansează în luna august StartUp LevelUP, un program educativ care își propune să inițieze doritorii în lumea antreprenoriatului. Programul este organizat pe niveluri, cu tematici și activități diferite, care ajută participanții să se dezvolte, indiferent de stadiul în care se află. Fie că abia s-au decis că vor să fie antreprenori, fie ca au deja o afacere pe care vor să o crească, avem un nivel adresat nevoilor lor. Fiecare nivel absolvit ajută participanții să ajungă mai aproape de visul lor!

StartUP LevelUP nu este un program strict teoretic, ci unul practic și interactiv. INNO pune la dispoziție experiența echipei de peste 10 ani în facilitarea metodologiilor antreprenoriale și uneltele necesare pentru a le deschide participanților calea către un start-up de succes.

Primul nivel, Level 1: Entrepreneur Mindset, se lansează pe 8 august și se axează pe autodescoperire, identificarea valorilor și înțelegerea mindsetului antreprenorial. Prin Level 1: Entrepreneur Mindset, INNO își propune să ajute participanții să își clarifice dacă calea antreprenoriatului este potrivită pentru ei. Acest nivel pune accentul pe mentalitate și dezvoltarea inteligentei antreprenoriale.

Level 1: Entrepreneur Mindset se va desfășura în format hibrid, timp de șase zile, începând cu 8 august. Doritorii se pot înscrie până pe 31 iulie, completând acest formular.

Agenda primului nivel, Level 1: Entrepreneur Mindset:

  • 8 august – Welcome & Self Discovery
  • 10 august – Values & Principles
  • 12 august – Find your Ikigai
  • 15 august – Founder’s Mindset – Entrepreneurship & Decision Making
  • 17 august – Founder’s Mindset – Motivation & Behaviors
  • 19 august – Entrepreneur Ask-Me-Anything & Next Steps 

„Antreprenoriatul este mentalitate și practică 100%, iar antreprenorii vor avea din plin din ambele în cadrul programului educațional INNO. Un antreprenor nu își pune întrebarea dacă poate să facă un business, ci în ce industrie poate să facă un business. Mentalul este foarte importantă, capacitatea de a identifica trenduri sau de a observa subtilitățile unei industrii, inițiativa și determinarea derivate dintr-un set de obiective SMART, realiza planurilor pentru atingerea lor în condiții de incertitudine și resurse limitate, motivația de a depăși obstacolele și concentrarea pe esențial sunt doar câteva din trăsăturile comune celor mai de succes antreprenori. În cadrul primelor trei module ale programului antreprenorial INNO, antreprenorii își vor descoperi punctele forte, vor identifica industriile sau domeniile în care pot avea succes și își vor găsi rolul în echipa ideală de care au nevoie pentru lansarea ideii pe piață.”, spune Laviniu Chiș, coordonatorul departamentului INNO, consultant de business și pasionat de start-upuri.

Mai multe detalii despre program găsiți pe platforma INNO, iar dacă aveți întrebări, echipa noastră vă stă la dispoziție la adresa de mail inno@nord-vest.ro.

Despre INNO

INNO este un departament al Agenție de Dezvoltare Regională Nord-Vest care sprijină dezvoltarea ecosistemului regional de inovare și antreprenoriat prin descoperirea, susținerea și promovarea ideilor inovatoare, atragerea și sprijinirea investitorilor și diseminarea resurselor necesare unui tânăr antreprenor inovativ.

Despre ADR Nord-Vest

Agenția de Dezvoltare Regională Nord-Vest (ADR Nord-Vest) a devenit un nume de referință în domeniul dezvoltării regionale. Pentru noi este foarte important să încurajăm investițiile în dezvoltarea regiunii şi crearea de parteneriate, să venim în sprijinul actorilor locali din întreaga regiune, să lucrăm în mod corect şi transparent cu aceştia, indiferent că sunt autorităţi publice locale, microintreprinderi, ONG-uri sau alte entităţi. Noi sprijinim efortul acestora de a crea plusvaloare prin proiectele finanţate din fonduri nerambursabile destinate dezvoltării regionale.

 

- Advertisement -spot_img

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Latest News

Reciclarea ambalajelor: răspunderea extinsă a producătorilor, atribuțiile autorităților și rolul consumatorilor

Articol realizat de Asociația Română pentru Ambalaje și Mediu (ARAM) Sistemul de răspundere extinsă a producătorului, care funcționează în România...
- Advertisement -spot_img

Mai multe articole ca acesta

- Advertisement -spot_img