joi, august 18, 2022

Consiliul Concurenţei a autorizat intrarea în acționariatul Serv Class A CLAAS Regional Center South East Europe

Must Read

Consiliul Concurenţei a autorizat tranzacţia prin care CLAAS Regional Center South East Europe S.R.L. intră în acționariatul companiei Serv Class S.R.L.

CLAAS Regional Center South East Europe S.R.L. face parte din Grupul CLAAS, un grup internațional de companii active la nivel mondial în domeniul producției și distribuției de mașini și echipamente agricole. CLAAS Regional Center South East Europe S.R.L. activează pe piața angro de mașini și utilaje de uz agricol. Compania comercializează o gamă largă de utilaje și echipamente agricole, inclusiv echipamente pentru irigații, prin intermediul filialei sale SERV CLASS IRIGATII S.R.L.

În urma analizei, Consiliul Concurenţei a constatat că această operaţiune nu ridică obstacole semnificative în calea concurenţei efective pe piaţa romȃnească sau pe o parte substanţială a acesteia și că nu există îndoieli serioase privind compatibilitatea sa cu un mediu concurenţial normal.

Decizia va fi publicată pe site-ul autorităţii naționale de concurenţă, după eliminarea informațiilor cu caracter confidențial.

- Advertisement -spot_img

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Latest News

Integratorul de soluții digitale PowerNet Consulting dezvoltă roboți software RPA cu ajutorul tehnologiei Tailent

Tailent, compania românească de tehnologie cunoscută pentru democratizarea accesului la soluții de Robotic Process Automation (RPA), și PowerNet Consulting,...
- Advertisement -spot_img

Mai multe articole ca acesta

- Advertisement -spot_img