joi, august 18, 2022

RE/MAX România deschide 6 noi birouri

Must Read

RE/MAX România, parte a liderului mondial în real-estate şi franciza numărul 1 la nivel global pe acest segment, își extinde rețeaua cu șase noi birouri, în orașe strategice din țară, atât în zone cu potențial de dezvoltare – Slatina, Mediaș, Bacău, cât și cu o piață imobiliară matură – Brașov și București. Anul acesta RE/MAX România și-a completat portofoliul cu noi francize și a ajuns, în prezent, la un număr de peste 60 birouri.

RE/MAX Area Experts, deschisă de Victor Coneschi în Slatina, Olt, este prima franciză a rețelei din județ, acesta fiind și unul dintre motivele pentru care antreprenorul și-a propus să se axeze pe domeniul imobiliar. Specialist în vânzări și servicii HoReCa de peste 25 de ani, Broker/Owner-ul biroului a luat decizia de a alege RE/MAX pentru a-și dezvolta propriul business sub umbrela unui brand cu experiență îndelungată pe piața mondială în real-estate.

„Printre obiectivele mele se regăsesc educarea pieței imobiliare locale, respectiv schimbarea percepției asupra agentului imobiliar, alături de creșterea numărului de consultanți și proprietăți exclusive în portofoliu. Totodată, în cel mult un an, îmi propun să deschid o nouă franciză în Craiova”, a declarat Victor Coneschi, B/O RE/MAX Area Experts.

După ce a studiat mai multe oportunități de business în franciză, Lucian Bucur, Broker/Owner RE/MAX One, a ales domeniul imobiliar , pe care îl consideră cel mai stabil, asociindu-se cu Stefan Muller. Decizia de a colabora cu RE/MAX a venit ca urmare a compatibilității lor cu modelul de business al companiei. Astfel, aceștia au pus bazele primului birou din Mediaș aflat sub umbrela RE/MAX, iar ca obiectiv își propun urmarea îndeaproape a planului de afaceri stabilit împreună cu RE/MAX, încrezători fiind că le va aduce succesul dorit.

Pe o piață matură în real-estate, respectiv Brașov, Florin Maftei a deschis cea de-a cincea franciză imobiliară a rețelei – RE/MAX Unity. Misiunea sa este de a oferi cel mai înalt nivel de consultanță imobiliară celor interesanți și de a reprezenta un jucător de top pe piața locală de real-estate.

„Căutarea voastră este misiunea noastră! Ne dorim să fim alegerea tuturor brașovenilor în consultanță imobiliară. Ca parte a rețelei RE/MAX, suntem lideri în domeniu și oferim un mediu prietenos, expertiză și seriozitate în serviciile oferite”, a declarat Florin Maftei, Broker/ Owner RE/MAX Unity.

După o experiență de mai bine de patru ani în domeniul auto, Ștefan Asavinei, B/O RE/MAX Elite, a luat decizia de a-și schimba traseul profesional și a ales să se dezvolte în domeniul imobiliar. Acesta a deschis, astfel, a patra franciză RE/MAX din Bacău.

„Parteneriatul cu RE/MAX îmi oferă deja rezultate vizibile, de la suport, recunoaștere la nivel național și internațional, sprijin în formarea agenților imobiliari etc. În continuare, îmi doresc să creez un birou de elită, cu cei mai mulți performeri, astfel încât să devenim un model de urmat, unde clienții să primească servicii de top”, a declarat RE/MAX Ștefan Asavinei, B/O RE/MAX Elite.

Cele mai recente birouri RE/MAX deschise în București – RE/MAX Extreme și RE/MAX Advisors – sunt lansate de două antreprenoare fără experiență în real-estate, care au încredere în sistemul RE/MAX pentru noua provocare profesională. Alături de cele mai recent lansate francize, RE/MAX numără peste 22 de birouri în Capitală.

Georgiana Masgras-Irshidat locuiește de peste 16 ani în afara țării și activează ca avocat și antreprenor în Canada. Întrucât își dorește să revină în țară, aceasta a ales să își urmeze pasiunea pentru domeniul imobiliar și să investească în piața locală de consultanță.

„Am ales RE/MAX pentru că îmi doresc un partener puternic, cu expertiză, alături de care mă pot dezvolta rapid pe piața de real-estate, un domeniu vibrant și dinamic. Planul meu este să perfecționez un sistem prin care să ajut echipa să obțină cât mai multe reușite”, a declarat Georgiana  Masgras-Irshidat, B/O RE/MAX Extreme.

Roxana Turquin are experitză în domeniul financiar-bancar și a luat decizia de a deschide propria franciză RE/MAX fiind determinată de succesul brandului în România, precum și de evoluția și oportunitățile pieței de real-estate.

„Am hotărât să construiesc un business având încă de la început o bază solidă. Poate cel mai de apreciat avantaj din cadrul RE/MAX constă în echipa din spatele brandului, care te îndrumă pas cu pas și îți asigură tot suportul necesar pentru a avea succes”, a menționat Roxana Turquin, B/O RE/MAX Advisors.

Pe lângă planurile ce țin de încheierea cu succes a cât mai multor tranzacții, antreprenoarea are ca obiectiv formarea unei echipe stabile, de experți în domeniu, care să ofere cea mai bună reprezentare în unul dintre cele mai importante momente din viața clienților. De asemenea, țelul său este de a atinge standardele internaționale în ceea ce privește consultanța imobiliară.

Despre RE/MAX

În România, RE/MAX este cea mai mare rețea de birouri imobiliare francizate, cu cel mai mare număr de agenți imobiliari, având, în prezent, peste 60 de francize și peste 900 de membri. RE/MAX este recunoscut ca fiind cel mai puternic brand național în imobiliare. Planul de extindere la nivel național al RE/MAX România vizează, până în 2023, 110 birouri francizate și peste 1.000 de agenți imobiliari.

La nivel mondial, RE/MAX este lider în real-estate, fiind franciza numărul 1 la nivel global pe acest segment. Compania, înființată în 1973 în Denver, are astăzi peste 140.000 de agenți afiliați, în 8.300 de birouri, aflate în peste 110 de ţări din întreaga lume. În Europa, RE/MAX este prezent în 40 de țări, cu peste 2200 birouri și 29.000 de agenți, continuând să se extindă. Pentru mai multe detalii accesați: www.remax.ro

 

- Advertisement -spot_img

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Latest News

Companiile care nu au depus fișierul SAF-T către ANAF o pot face printr-o soluție la cheie, disponibilă în cloud

Raportarea SAF-T, prin care persoanele juridice sunt obligate să transmită electronic către ANAF date fiscale și financiare, a creat...
- Advertisement -spot_img

Mai multe articole ca acesta

- Advertisement -spot_img