joi, august 18, 2022

Dentons a asistat Asseco SEE în achiziția Bithat

Must Read

Dentons, cea mai mare firmă de avocatură din lume, a oferit consultanță Asseco SEE Ltd, una dintre cele mai mari companii de IT din Europa de Sud Est, în achiziția pachetului majoritar de acțiuni al Bithat Solutions, o companie românească specializată în soluții de digitalizare și automatizare a datelor, a documentelor și a proceselor de business.

Prin această achiziție, Asseco SEE își continuă strategia de extindere a soluțiilor de management al documentelor și de accelerare a creșterii afacerii.

Cristian Popescu, partener drept corporativ M&A, a coordonat echipa de tranzacție, fiind asistat de Cristina Marcu, counsel, și avocații Cristina Florea și Alin Dimache. Echipa Dentons a coordonat toate aspectele juridice ale achiziției, de la finalizarea due diligence-ul extins până la elaborarea și negocierea documentelor tranzacției.

Cristian Popescu a declarat: “Suntem onorați ca am putut fi alături de Asseco într-o nouă tranzacție pe piața din România, a doua colaborare în mai puțin de un an. Finalizarea cu succes a achiziției Bithat reprezintă pentru clientul nostru o nouă etapă din strategia de extindere a portofoliului său cu produse și servicii din zona de soluții de management al documentelor și servicii digitale online, precum și de consolidare a poziției sale pe piața din România și din Europa de Sud Est.”

Anul trecut Dentons a oferit consultanță Payten, membru al grupului Asecco SEE, în legătură cu achiziția pachetului majoritar de acțiuni al ContentSpeed, un important furnizor de soluții software pentru industria de comerț electronic din România.

Despre Dentons

Dentons este concepută să fie diferită. Cea mai mare firmă de avocatură din lume, cu 20.000 de profesioniști în peste 200 de locații din peste 80 de țări, Dentons își sprijină clienții, ajuntându-i pentru a-și crește, proteja, opera și finanța afacerile. Prin abordarea policentrică și orientarea spre soluții aplicate, împreună cu angajamentul față de incluziune, diversitate, echitate și ESG, confruntăm status quo-ul pentru a ne concentra asupra a ceea ce contează cel mai mult pentru clienții noștri. www.dentons.com

 

- Advertisement -spot_img

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Latest News

Opinie Deloitte: Tratamentul fiscal și contabil al operațiunilor cu criptoactive – puține certitudini, multe necunoscute

Material de opinie de Angela Borza, Manager, Taxe Directe, și Monica Zipiș, Consultant Senior, Taxe Indirecte, Deloitte România Operațiunile cu...
- Advertisement -spot_img

Mai multe articole ca acesta

- Advertisement -spot_img